Rinofit

Doseringsformular: homøopatisk salve til rhinitis 25,0 g.

Ingredienser: homøopatiske opløsninger og essenser, Nut, Propolis, Belladonna D 3, Phytolacci D 2, Echinacea, Hypericum, olier: Nut, Eucalyptus, Hypericum, naturlig salvebase, 1:10 - 2,5 g. Grundlæggende om naturligt, kombineret - op til 25,0 g.

Terapeutisk effekt: anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antivirale, analgetiske, helbredende, antispasmodiske, immunostimulerende, regenerere.

Indikationer: akut og kronisk rhinitis (løbende næse), forkølelser og allergier, betændelse og hævelse i næsehulen. Skader på næseslimhinden, konsekvenserne af misbrug "Galazolin," Naphthyzinum "og lignende stoffer.

Indikationer for anvendelse og farmakologiske og homøopatiske egenskaber hos de enkelte komponenter :

Hypericum (Hypericum): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Det vigtigste middel mod nerveskader. Langhelende sår, forbrændinger. Skader på blødt væv af forskellig oprindelse; post-traumatiske ar. Neuritis.

Propolis: Antimikrobielle, antivirale, antisvampe, lokalbedøvelse, adaptogen antiinflammatorisk, sårheling og antipruritisk. Dræber bakterier, eliminerer forskellige tegn og symptomer på inflammation, såsom: rødme, hævelse, smerte osv.

Belladonna: Antispasmodic. Det virker på huden, karsystemet og kirtlerne. Tørre slimhinder. Huden er tør, varm, rød. hævede. erytem; pustler på ansigtet. Koger. Rosacea. Alternativ af rødme og lak på ansigtet.

Echinacea: Forøger intracellulær immunitet. Betændelse af rhinitis slimhinder. Aden. Kløende hud. Vesikulære udbrud. Små koger. Røde pletter, urticaria efter at være i kulden og lidelser i mave-tarmkanalen. Værre om natten, fra fugtig kold.

Fitolyakka: Antikarotid, antimikrobielle. Forstørrede lymfeknuder. Rennende næse, slimudslip fra en næsebor, udløb, der løber ned i halsen. Qatar øvre luftveje. Athos.

Valnød (Juglans regia): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Kittelse sensation i næse, nysen. Rigelig ikke-irriterende tykt slimudslip. Kløe og udslæt. Betændelse i lymfeknuderne.

Eucalyptus: Antimikrobielle, antivirale, antifungale, reparative, deodoriserende, phytoncidale, antispasmodiske, analgetiske, hæmostatiske. Betændelse og beskadigelse af slimhinderne. Rhinitis.

Base: På grund af de unikke egenskaber af den kombinerede naturlige base, der giver høj biotilgængelighed af aktive stoffer og affinitet til menneskets integumentære og slimhindevæv, trænger de dybt ind i behandlingen, og de resulterer i en høj terapeutisk virkning, eliminerer den inflammatoriske proces, giver en antiseptisk virkning, fremskynder helingen.

Anvendelsesmåde : Påfør det berørte område 2 gange om dagen i form af applikationer eller gnidning.

anbefalinger: Anvendelsen af ​​homøopatisk salve til rhinitis "Rhinophyte" kombineres med brug af homøopatiske granulater "Cold Mix, Classic", "Oerzin", "Laringo-Mix". Ved behandling af bronkitis - med salven "Ledum" granulat "Bronholit", kost, forskellige traditionelle metoder til heling af kroppen, fysioterapi procedurer ordineret af en læge. Anvendelse af Rinofit salve anbefales ikke samtidig med salver indeholdende hormonelle præparater eller deres syntetiske analoger.

Kontraindikationer: Overfølsomhed overfor lægemidlet. Bivirkninger: Ikke identificeret.

Interaktion med andre lægemidler: mulig kombination med andre lægemidler.

Opbevaring: På et køligt, mørkt sted Opbevares af stærke lugt, lys, fugt, forskellige stråler, børn!

Udløbsdato: 2 år. Salgsbetingelser fra apotek: det frigives uden recept fra lægen.

TU № 93600012209091499 Håndlavet

http://adonis.ru/catalog/maz_krem/rinofit_/

Rinofit

220,00 s.

producent:

Doseringsformular:

Medicin afdeling:

Indikationer for brug:

Indikationer: Akut og kronisk rhinitis (løbende næse), kold og allergisk natur, inflammatoriske processer og puffiness i næsehulen. Skader på næseslimhinden, konsekvenserne af misbrug Galazolinom, Naphthyzinum og lignende stoffer. Terapeutisk virkning: Anti-inflammatorisk, antimikrobiell, antiviral, analgetisk, helbredende, antispasmodisk, immunostimulerende, regenerering. Ingredienser: Homeopatiske opløsninger og essenser, Nut, Propolis, Belladonny D3, Fitolyakki D2, Echinacea, Hypericum, Olier: Nut, Eucalyptus, Hypericum, Naturlig salvebase, 1:10 - 2.5 g. Grundlæggende om naturligt, kombineret - op til 25,0 g. Beskrivelse af komponenter : Hypericum (Hypericum): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Det vigtigste middel mod nerveskader. Langhelende sår, forbrændinger. Skader på blødt væv af forskellig oprindelse; post-traumatiske ar. Neuritis.

Propolis: Antimikrobielle, antivirale, antisvampe, lokalbedøvelse, adaptogen antiinflammatorisk, sårheling og antipruritisk. Dræber bakterier, eliminerer forskellige tegn og symptomer på inflammation, såsom: rødme, hævelse, smerte osv.

Belladonna: Antispasmodic. Det virker på huden, karsystemet og kirtlerne. Tørre slimhinder. Huden er tør, varm, rød. hævede. erytem; pustler på ansigtet. Koger. Rosacea. Alternativ af rødme og lak på ansigtet.

Echinacea: Øger intracellulær immunitet. Betændelse af rhinitis slimhinder. Aden.
Kløende hud. Vesikulære udbrud. Små koger. Røde pletter, urticaria efter at være i kulden og lidelser i mave-tarmkanalen. Værre om natten, fra fugtig kold.
Fitolacca: Anti-catarrhal, antimikrobielt. Forstørrede lymfeknuder. Rennende næse, slimudslip fra en næsebor, udløb, der løber ned i halsen. Qatar øvre luftveje. Athos.

Valnød (Juglan regia): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Kittelse sensation i næse, nysen. Rigelig ikke-irriterende tykt slimudslip. Kløe og udslæt. Betændelse i lymfeknuderne.

Eukalyptus: Antimikrobielle, antivirale, antifungale, reparative, deodoriserende, phytoncidale, antispasmodiske, analgetiske, hæmostatiske. Betændelse og beskadigelse af slimhinderne. Rhinitis.

Grundlag: På grund af de unikke egenskaber af den kombinerede naturlige base, der giver en høj biotilgængelighed af aktive stoffer og affinitet til menneskets integumentære og slimhindevæv, trænger de dybt ind i behandling, hvilket resulterer i en høj terapeutisk virkning, eliminerer den inflammatoriske proces, giver en antiseptisk virkning, fremskynder helingen. Dosering og indgivelse: Påføres på de berørte områder 2 gange om dagen i form af applikationer eller gnidning. Anbefaling: Anvendelsen af ​​salve "Rhinophyte" kombineres med brug af homøopatiske granulater "Cold Mix, Classic", "Oerzin", "Laringo-mix". Ved behandling af bronkitis - med salven "Ledum" granulat "Bronholit", kost, forskellige traditionelle metoder til heling af kroppen, fysioterapi procedurer ordineret af en læge. Det anbefales ikke at bruge Rinofit salve samtidig med salver indeholdende hormonelle præparater eller deres syntetiske analoger. Interaktion med andre lægemidler: Mulig kombination med andre lægemidler. Bivirkninger: Ikke identificeret. Kontraindikationer: Overfølsomhed overfor lægemidlet. Frigivelsesform: Salve på 25 gram.

http://fito-doctor.com/products/rinofit-maz/

Fælles indkøb - Købers Union

tilladelse

navigation

filtre

vigtigste

Ordreafgifter

Produkter på lager

kurv

forum

  • Brugerskab
  • indkøb
  • vigtigste
  • Ordreafgifter
  • Produkter på lager
  • kurv
  • forum

Stop kalender

nyheder

03/02/19

07/02/18

08/03/17

07/06/16

16/4/16

08/03/16

09/08/15

11/20/14

31/1/14

10/20/13

7 dage tilbage for at stoppe

Homøopatisk salve "Rhinophyte"

Kundevurderinger af dette produkt

Betingelser for køb

Velkommen til køb af sunde slik for dig og din familie!
En række konfekturer, honning og bi-produkter, sbitni og balsam, konfekture, kosmetik og meget mere. Stort udvalg af produkter til et godt helbred - HER!

Alle produkter skal gennemgå forskning i et specielt certificeret laboratorium.
og har de relevante certifikater og kvalitetserklæringer.

ADVARSEL:
Confiture, toppings til bagning, orientalske slik samles i rækker!
HVIS DU ØNSKER AT BESTILLE DEN HELE BOKS (marmelade, halva, pastila osv.) - på din anmodning vil jeg tilføje denne position til kataloget.

Webstedets priser er detail.
For at se WHOLESALE priserne åbne sektioner: http://www.med-konfitur.ru/opt/


Alle oplysninger på leverandørens hjemmeside er dupliceret i kataloget.


KØB ER LEVERET PARALLELLI MED KØB
HONEY SHOP http://tula-sp.ru/sp/catalog/index/brendId/3364/
OG MÅLETS MÅL http://tula-sp.ru/sp/catalog/index/brendId/2039/

deltagelse:
1. Din deltagelse betyder accept af JV-reglerne og reglerne for dette særlige køb.
2. Du skal have en personlig profil - i hvert fald feltene "Telefon" og "Navn".
3. En deltager med statusen "Nybegynder" for at deltage i købet skal forud for STOP anmode om arrangørens detaljer og foretage forskudsbetaling (minimum 30%).
4. Jeg tager deltagerne fra "Black List" ind i købet først efter 50% af forskuddet før meddelelsen om STOP.
5. Spørg alle spørgsmål i emnet.

Produktpris og betaling:
1. Kostpris for ordren = pris i henhold til prisen + 20% + TP.
2. 100% forudbetaling inden for 2 dage efter fakturering. Betalingsmuligheder:
Afvis betaling Jeg tilføjer til den "sorte liste".
3. Efter betaling skal du notere om betaling i kurven:
DATO, BELØB, KORT-nummer (hvis betalt med kort).

Hav en god shopping!


LÆS FOR KØBESLÆSNING
HER

Officielt websted for fælles indkøb "Union of Buyers - Tula".
På stedet kan du købe billige og fashionable tøj, sko og andre varer fra producenter til engrospris.

Udvikling og ejendomsrettigheder
LLC Profi-soft, Nizhny Novgorod, 2009

Regional ressourceadministration:

http://tula-sp.ru/sp/newCatalog/index/id/46893118/

Salve rhinophy anmeldelser

Indikationer: akut og kronisk rhinitis (), catarrhal og allergisk i naturen, inflammatoriske processer og puffiness i næsehulen. Skader på næseslimhinden, konsekvenserne af misbrug "Galazolin," Naphthyzinum "og lignende stoffer.

NATURLIG KOSMETIK OG SUNDHEDSPRODUKTER

Køb fra websted klik

Betingelser for engros + 16% + fragt og% bank overhovedet i CEH

Vi køber varer fra den udlagte, eller du kan forlade ordrer i ordrebordet.

http://rznsp.ru/category/detail/559678

Salve homeopatisk "RINOFIT" 25 gr

Doseringsformular: salve til 25,0 g.

Ingredienser: homøopatiske opløsninger og essenser, Oreha, Propolis, Belladonna D3, Phytolacci D2, Echinacea, Hypericum, olier: Nut, Eucalyptus, Hypericum, Naturlig salvebase, 1:10 - 2,5 g. Grundlæggende naturlig, kombineret - op til 25,0 g

Terapeutisk effekt: anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antivirale, analgetiske, helbredende, antispasmodiske, immunostimulerende, regenerere.

Indikationer: akut og kronisk rhinitis (løbende næse), forkølelser og allergier, betændelse og hævelse i næsehulen. Skader på næseslimhinden, konsekvenserne af misbrug "Galazolin," Naphthyzinum "og lignende stoffer.

Indikationer for anvendelse og farmakologiske og homøopatiske egenskaber hos de enkelte komponenter:

Hypericum (Hypericum): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Det vigtigste middel mod nerveskader. Langhelende sår, forbrændinger. Skader på blødt væv af forskellig oprindelse; post-traumatiske ar. Neuritis.

Propolis: Antimikrobielle, antivirale, antisvampe, lokalbedøvelse, adaptogen antiinflammatorisk, sårheling og antipruritisk. Dræber bakterier, eliminerer forskellige tegn og symptomer på inflammation, såsom: rødme, hævelse, smerte osv.

Belladonna: Antispasmodic. Det virker på huden, karsystemet og kirtlerne. Tørre slimhinder. Huden er tør, varm, rød. hævede. erytem; pustler på ansigtet. Koger. Rosacea. Alternativ af rødme og lak på ansigtet.

Echinacea: Forøger intracellulær immunitet. Betændelse af rhinitis slimhinder. Aden. Kløende hud. Vesikulære udbrud. Små koger. Røde pletter, urticaria efter at være i kulden og lidelser i mave-tarmkanalen. Værre om natten, fra fugtig kold.

Fitolyakka: Antikarotid, antimikrobielle. Forstørrede lymfeknuder. Rennende næse, slimudslip fra en næsebor, udløb, der løber ned i halsen. Qatar øvre luftveje. Athos.

Valnød (Juglans regia): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Kittelse sensation i næse, nysen. Rigelig ikke-irriterende tykt slimudslip. Kløe og udslæt. Betændelse i lymfeknuderne.

Eucalyptus: Antimikrobielle, antivirale, antifungale, reparative, deodoriserende, phytoncidale, antispasmodiske, analgetiske, hæmostatiske. Betændelse og beskadigelse af slimhinderne. Rhinitis.

Base: På grund af de unikke egenskaber af den kombinerede naturlige base, der giver høj biotilgængelighed af aktive stoffer og affinitet til menneskets integumentære og slimhindevæv, trænger de dybt ind i behandlingen, og de resulterer i en høj terapeutisk virkning, eliminerer den inflammatoriske proces, giver en antiseptisk virkning, fremskynder helingen.

Anvendelsesmåde: Påfør det berørte område 2 gange om dagen i form af applikationer eller gnidning.

anbefalinger: Anvendelsen af ​​salve "Rinofit" kombineres med brug af homøopatiske granulater "Cold Mix, Classic", "Oerzin", "Laringo-mix". Ved behandling af bronkitis - med salven "Ledum" granulat "Bronholit", kost, forskellige traditionelle metoder til heling af kroppen, fysioterapi procedurer ordineret af en læge. Anvendelse af Rinofit salve anbefales ikke samtidig med salver indeholdende hormonelle præparater eller deres syntetiske analoger.

Kontraindikationer: Overfølsomhed overfor lægemidlet. Bivirkninger: Ikke identificeret.

Interaktion med andre lægemidler: mulig kombination med andre lægemidler.

Opbevaring: På et køligt, mørkt sted Opbevares af stærke lugt, lys, fugt, forskellige stråler, børn!

Udløbsdato: 2 år. Salgsbetingelser fra apotek: det frigives uden recept fra lægen.

TU № 93600012209091499 Håndlavet

Besøgende anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.
For at skrive en anmeldelse skal du logge ind på webstedet.

http://tambukan.spb.ru/__maz-krem-adonis/mazi-gomeopaticheskie-adonis/i_rinofit/

Rinofit

  • behandling af rhinitis
  • behandling af inflammatoriske processer i næsehulen

homøopatisk salve til rhinitis 25,0 g.

homøopatiske opløsninger og essenser, Oreha, Propolis, Belladonna D3, Phytolacci D2, Echinacea, Hypericum, olier: Nut, Eucalyptus, Hypericum, Naturlig salvebase, 1:10 - 2,5 g. Grundlæggende naturlig, kombineret - op til 25,0 g

anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antivirale, analgetiske, helbredende, antispasmodiske, immunostimulerende, regenerere.

akut og kronisk rhinitis (løbende næse), forkølelser og allergier, betændelse og hævelse i næsehulen. Skader på næseslimhinden, konsekvenserne af misbrug "Galazolin," Naphthyzinum "og lignende stoffer.

Indikationer for anvendelse og farmakologiske og homøopatiske egenskaber hos de enkelte komponenter:

Hypericum (Hypericum): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Det vigtigste middel mod nerveskader. Langhelende sår, forbrændinger. Skader på blødt væv af forskellig oprindelse; post-traumatiske ar. Neuritis.

Propolis: Antimikrobielle, antivirale, antisvampe, lokalbedøvelse, adaptogen antiinflammatorisk, sårheling og antipruritisk. Dræber bakterier, eliminerer forskellige tegn og symptomer på inflammation, såsom: rødme, hævelse, smerte osv.

Belladonna: Antispasmodic. Det virker på huden, karsystemet og kirtlerne. Tørre slimhinder. Huden er tør, varm, rød. hævede. erytem; pustler på ansigtet. Koger. Rosacea. Alternativ af rødme og lak på ansigtet.

Echinacea: Øger intracellulær immunitet. Betændelse af rhinitis slimhinder. Aden. Kløende hud. Vesikulære udbrud. Små koger. Røde pletter, urticaria efter at være i kulden og lidelser i mave-tarmkanalen. Værre om natten, fra fugtig kold.

Fitolacca: Anti-catarrhal, antimikrobielt. Forstørrede lymfeknuder. Rennende næse, slimudslip fra en næsebor, udløb, der løber ned i halsen. Qatar øvre luftveje. Athos.

Valnød (Juglan regia): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Kittelse sensation i næse, nysen. Rigelig ikke-irriterende tykt slimudslip. Kløe og udslæt. Betændelse i lymfeknuderne.

Eukalyptus: Antimikrobielle, antivirale, antifungale, reparative, deodoriserende, phytoncidale, antispasmodiske, analgetiske, hæmostatiske. Betændelse og beskadigelse af slimhinderne. Rhinitis.

På grund af de unikke egenskaber af den kombinerede naturlige base, der giver høj biotilgængelighed af aktive stoffer og affinitet til menneskets integumentære og slimhindevæv, trænger de dybt ind i behandlingen, og de resulterer i en høj terapeutisk virkning, eliminerer den inflammatoriske proces, giver en antiseptisk virkning, fremskynder helingen.

Påfør det berørte område 2 gange om dagen i form af applikationer eller gnidning.

Anvendelsen af ​​homøopatisk salve til rhinitis "Rhinophyte" kombineres med brug af homøopatiske granulater "Cold Mix, Classic", "Oerzin", "Laringo-Mix". Ved behandling af bronkitis - med salven "Ledum" granulat "Bronholit", kost, forskellige traditionelle metoder til heling af kroppen, fysioterapi procedurer ordineret af en læge. Anvendelse af Rinofit salve anbefales ikke samtidig med salver indeholdende hormonelle præparater eller deres syntetiske analoger.

overfølsomhed overfor lægemidlet. Bivirkninger: Ikke identificeret.

Interaktion med andre lægemidler:

mulig kombination med andre lægemidler.

På et køligt, mørkt sted Hold dig stærk lugt, lys, fugt, forskellige strålinger, børn!

2 år Ferieforhold fra apoteker: sælges uden læge recept

http://allshoppro.ru/index.php?route=product/productproduct_id=100

kurv

Ved køb til summen fra 2800 gnid - som gaveolie fra en forkølelse!

Salve Rhinophyte

Doseringsform: salve på 25,0 g.

Ingredienser: homøopatiske opløsninger og essenser, Nut, Propolis, Belladonna D 3, Fitolacca D 2, Echinacea, Hypericum, Olier: Nut, Eucalyptus, Hypericum, Naturlig salvebase, 1:10 - 2,5 g. Naturlige kombinerede baser - op til 25,0 g.

Terapeutisk virkning: antiinflammatorisk, antimikrobiell, antiviral, analgetisk, helbredende, antispasmodisk, immunostimulerende, regenerering.

Indikationer: akut og kronisk rhinitis (løbende næse), forkølelse og allergier, betændelse og hævelse i næsehulen. Skader på næseslimhinden, konsekvenserne af misbrug "Galazolin," Naphthyzinum "og lignende stoffer.

Indikationer for anvendelse og farmakologiske og homøopatiske egenskaber hos de enkelte komponenter:

Hypericum (Hypericum): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Det vigtigste middel mod nerveskader. Langhelende sår, forbrændinger. Skader på blødt væv af forskellig oprindelse; post-traumatiske ar. Neuritis.

Propolis: Antimikrobielle, antivirale, antisvampe, lokalbedøvelse, adaptogen antiinflammatorisk, sårheling og antipruritisk. Dræber bakterier, eliminerer forskellige tegn og symptomer på inflammation, såsom: rødme, hævelse, smerte osv.

Belladonna: Antispasmodic. Det virker på huden, karsystemet og kirtlerne. Tørre slimhinder. Huden er tør, varm, rød. hævede. erytem; pustler på ansigtet. Koger. Rosacea. Alternativ af rødme og lak på ansigtet.

Echinacea: Øger intracellulær immunitet. Betændelse af rhinitis slimhinder. Aden. Kløende hud. Vesikulære udbrud. Små koger. Røde pletter, urticaria efter at være i kulden og lidelser i mave-tarmkanalen. Værre om natten, fra fugtig kold.

Fitolacca: Anti-catarrhal, antimikrobielt. Forstørrede lymfeknuder. Rennende næse, slimudslip fra en næsebor, udløb, der løber ned i halsen. Qatar øvre luftveje. Athos.

Valnød (Juglan regia): Antimikrobielle, astringerende, antiinflammatoriske. Inflammation af slimhinderne. Rhinitis. Kittelse sensation i næse, nysen. Rigelig ikke-irriterende tykt slimudslip. Kløe og udslæt. Betændelse i lymfeknuderne.

Eukalyptus: Antimikrobielle, antivirale, antifungale, reparative, deodoriserende, phytoncidale, antispasmodiske, analgetiske, hæmostatiske. Betændelse og beskadigelse af slimhinderne. Rhinitis.

Grundlag: Under behandling, på grund af de unikke egenskaber af den kombinerede naturlige base, tilvejebringelse af høj biotilgængelighed af aktive stoffer og affinitet til menneskets integumentære og slimhindevæv, sker deres dybe penetration, hvilket resulterer i en høj terapeutisk virkning;

Anvendelsesmåde: Påføres de berørte områder 2 gange om dagen i form af applikationer eller gnidning.

Anbefalinger: Anvendelsen af ​​Rinofit salve kombineres med anvendelse af homøopatiske granulater "Cold Mix, Classic", "Oerzin", "Laringo-mix". Ved behandling af bronkitis - med salven "Ledum" granulat "Bronholit", kost, forskellige traditionelle metoder til heling af kroppen, fysioterapi procedurer ordineret af en læge. Anvendelse af Rinofit salve anbefales ikke samtidig med salver indeholdende hormonelle præparater eller deres syntetiske analoger.

Kontraindikationer: Overfølsomhed overfor lægemidlet. Bivirkninger: Ikke identificeret.

Interaktion med andre lægemidler: mulig kombination med andre lægemidler.

Opbevaring: På et køligt, mørkt sted Opbevares af stærke lugt, lys, fugt, forskellige stråler, børn!

Udløbsdato: 2 år Betingelser for ferie fra apotek: Det frigives uden recept fra lægen

TU № 93600012209091499 Håndlavet

http://gemovita.ru/shop/cats/prostudnye-zabolevaniya/rinit/rinofit-detail.html

Førstehjælpskit til mødre og børn

Anbefalede indlæg

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig en konto. Det er nemt!

Log ind

Er du allerede registreret? Log ind her.

Aktivitetsbånd

Ejere af kompakte vaskemaskiner

aibga75 kommenterede et spørgsmål fra Nanny Plum i Spørgsmål

Ovarieudmattelsessyndrom. IVF med SIA

PregnantMilady svarede på Аленка_Пелёнка's emne // til reproduktive teknologier: AI, ECO, IKSI

Efter overførsel - mode, velvære, udledning osv.

lilia11 svarede på Аленка_Пелёнка's emne // i reproduktive teknologier: AI, ECO, IKSI

Catwoman, hjælp.

marla_z kommenterede kaktuss spørgsmål i spørgsmål

Frau og Evie

yulia9052 kommenterede et billede i yulia9052s galleri i svage positive test

Hvad har du i et førstehjælpskit til forbrændinger?

ATanyushkLV // kommenterede et spørgsmål fra Xosta-brugeren i spørgsmål

Polycystisk æggesyndrom (PCOS, Polycystic PCOS)

Hvad skal man give til chefen

Redbreezz kommenterede Arenaras spørgsmål i spørgsmål

Pandekager på induktion

Redbreezz kommenterede ksunchik34s spørgsmål i spørgsmål

Dårlige screeninger

ElenaK81 kommenterede Oksyshas spørgsmål i spørgsmål

Når jeg giver fødsel.

c-pot kommenterede Komdashas spørgsmål i spørgsmål

Hvor ofte skifter du tøj?

Galina kommenterede et bruger spørgsmål i afventning af 21 i spørgsmål

Vægt er den første måned i livet.

Elena Morozova kommenterede Jasbi's spørgsmål i Spørgsmål

Køn af barnet ved moderens blod

Hili kommenterede Milon Ketty's spørgsmål i Spørgsmål

Kast leverandører af koreansk kosmetikplizzz.

Næsten hvid og lidt fluffy. kommenterede et spørgsmål fra "Juliana" bruger i Spørgsmål

http://www.babyplan.ru/forums/topic/32739-aptechka-dlya-mam-i-malyshej/

Pålideligt apotek

Produkter:
For mængden af:

Rhinophyte (homøopatisk salve 25 g) Adonis Pyatigorsk - Rusland

  • International titel: #
  • Farm gruppe: Homeopatiske midler til behandling af rhinitis
  • Liste over sundhedsministeriet: -----------------------
  • Recept: nr
  • På listen over præferencer: Nej
  • Sortimentets minimum: Nej
  • På listen over vitale stoffer: Nej
  • INN: ------------------
  • Uden recept

Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer til varerne.

http://apteka.isety.net/lot.php?id=218949

Rinofit

  • Pris: 45,00 UAH

Rinofit

Lager: Vandekstrakter af Calendula blomster, Linden blomsterstand, Acacia hvide blomster; natriumchlorid, renset vand.

Rhinophyte anbefales til brug ved akut rhinitis, rhinopharyngitis, inflammation af epididymis, næseblødning, inflammatoriske sygdomme i nasopharynx og hævelse af næseslimhinden i akut rhinitis.

Rhinitis (lat.) - rhinitis, løbende næse, betændelse i næsens slimhinde. Rhinitis opstår efter hypotermi eller ved akut respiratoriske sygdomme. Det forårsagende middel til infektion er forudbestemt på slimhinden i næsehulen og nasopharynx. Det multiplicerer, forårsager betændelse først, og så manifesterer sygdommen sig for influenza.

Dosering og anvendelsesmåde: Til voksne med en forkølelse indlægges i næsen til 3-5 dråber, til børn - 1 dråbe 3-4 gange om dagen. I akutte former for sygdommen skal 1-2 dråber sættes på 30-40 minutter. Effektiviteten stiger ved brug af salve "Ceakut" (massage 10-15 minutter i området af de maksillære, frontale bihule og næse).

Holdbarhed - 2 år.

Opbevaringsforhold Ved temperaturer fra 0? op til 20?. Under opbevaring er et let sediment tilladt.

http://fito-magazin.com/shop/product/rinofit/

Flere Artikler Om Åreknuder

  • Lymfeknuder i benene
    Symptomer
    Lymfeknuderne i benene er en del af hele lymfesystemet og beskytter kroppen mod forskellige smitsomme stoffer. Når et patogen kommer ind i kroppen, bliver de betændt og derved angiver sygdommens tilstedeværelse.
  • Forbedret tarmperistalitet
    Symptomer
    Øvelser, kost og andre teknikker til at øge tarmmotiliteten i reklamer så hver person. En tilstrækkelig grad af peristalsis er forbundet med god sundhed og korrekt fordøjelse.

For at rense blodkarrene og normalisere blodcirkulationen ordineres medicin til blodpropper. Trombusdannelse er en naturlig proces, som beskytter venerne og kapillærerne mod blodtab, når de er beskadiget.