Horse Force Toning Foot Gel med hestekastanje og Leech Extract Horsepower. - anmeldelse

I slutningen af ​​sommeren besluttede jeg at tage sig af mig selv og fjerne virkningerne af sommer-cellulite! Jeg besluttede mig for at gøre dette hjemme. Jeg vidste, at mange mennesker nu bruger Horse Power Gel som hjemmepakke. Jeg mente, at hver indpakning ville koste mig 40 rubler og købt til eksperimentet.

Sæt de første 10 dage kajly dag på hele kroppen, pakket i plastfolie og lå under et tæppe. Efter 5 minutter bliver det meget koldt, men du skal være tålmodig lidt og så endda nyde det pænt) Med tiden tog det 1-1,5 timer.

Resultaterne er som følger: ingen cellulite. huden strammet, mængderne faldt med 4 cm (hofter og mave). Edderkoppen på benene var væk. Og benene som helhed blev lys og luftige.

Stor gel for vener og trætte ben og et godt lymfatisk dræningsværktøj!)))

11. oktober 2013

Folket er så lokkende at beskrive hestekræfterne, at det ser ud til, at jeg snart vil modne det. Det er bare den slags mangfoldighed, som jeg skal forstå. Og det må siges, vil ikke ske snart. På et tidspunkt, noget som dette og det, der er grebet.

Og da jeg så på denne mangfoldighed, indså jeg, at jeg i et par år kan leve fredeligt og ikke bruge penge på kosmetik. Og jeg ville allerede have hoppet bag denne serie.

Svetlana
Krasnodar aktiv deltager

11. oktober 2013

Citat: "Jeg brugte de første 10 dage hver dag på hele kroppen, pakket det i madpakke og lægge sig ned" - hvordan er det? I filmen til hæle? Og hvorfor?

Det forekommer mig, at der nu er et sådant valg af anti-cellulite-produkter, at det i det mindste er uklogt at genopfinde hjulet med geler, der ikke er beregnet til dette.)))

11. oktober 2013

Una Mama, fandt sammensætningen af ​​denne ting

Demineraliseret vand. Sojabønneolie. Glycerin. Menthol. Kamfer. Triethanolamin. Carbopol. Blanding "Til trætte ben." Horse chestnut ekstrakt. Ekstrakter leech medicinsk. Eucalyptusolie er afgørende. Peber ekstrakt. Propolis ekstrakt. Uddrag af vilde rosmarin spirer. Comfrey ekstrakt. Birkeblade ekstrakt. Essential Cloveolie. Klorofyl. Metiparaben. Propylparaben.

Nå, og INTENDED eller ej - det er fra den onde. Det er selvfølgelig ikke særlig rentabelt at tænke på billige og effektive ting for mennesker. De vil købe mere expensively for sig selv. Og kemi vil der være mere.

En positiv feedback om resultaterne af internettet er havet. Nogle skriver endda, at de rådede lægen. Og jeg tror det.

Men det er min mening. Jeg ville helt sikkert prøve denne serie. Men du skal bruge disse menneskelige cremer, med kemi, som allerede er på lager. Men jeg tror det vil ske.

Tross alt er hovedindikatoren resultatet.

Svetlana
Krasnodar aktiv deltager

11. oktober 2013

Elena, jeg ønsker gode resultater)))! I effektiviteten af ​​eventuelle midler er hovedtræk vores tro på dem. Og regelmæssigheden af ​​deres brug. Jeg tror for eksempel på fysisk. Øvelser og madpakke, og hvad er der under det - det er ligegyldigt, selvom baby creme)))

11. oktober 2013

Una Mama, tak for forslagene. Men faktum er, at jeg endnu ikke har cellulite. Og jeg mener ikke denne creme specifikt, men især denne serie. Og hvis jeg bruger anti-cellulite ting (selvom jeg ikke tror på dem), er det kun for forebyggelse. Og bare fordi du vil.

Helt enig med ordene om motion. Og ærligt forstod jeg ikke, hvorfor cellulite skulle stige efter sommeren. Jeg synes det skal være omvendt. Eller måske har jeg det forkert, simpelthen fordi denne kop har passeret mig nu?

Kernen i min kommentar - Jeg begynder at tro (HOLDE IKKE) HORSE-POWER serien. Det er alt sammen.

RoZario
Et eller andet sted i Asien. Aktivt medlem

11. oktober 2013

Og jeg er en eller anden måde bange for denne kosmetik, jeg synes, at der er en så stærk koncentration af alt, hvad en person måske ikke passer til, min mor og jeg købte shampoo, da bølgen gik, og selv Sobchak roste denne "hestekræfter", vasket et par gange, hår som slår, hårdt, hovedbund kløe fra tørhed og irritation, som en hest mane!

Og de besluttede sig godt for ham, da sagde en ven til os, en læge, at hvis de ikke kan bruge det mere end en gang om ugen, fordi midlerne er meget koncentreret, og i hvert fald kan man tjene en allergi. Det er bare min mening, at nogen kan lide, smagen og farven, som de siger markører er forskellige, og koden er anderledes for alle, jeg vil helst smøre med kemi, men specialiseret "for folk" lyder dumt, men vidste ikke, hvordan man danner denne sætning.

Svetlana
Krasnodar aktiv deltager

11. oktober 2013

RoZario, support! )))

11. oktober 2013

Elena, jeg forstår dig meget godt) De ser også mine øjne, og alle køber hænder)))

Gelen er virkelig super. Det er godt såvel som fra åreknuder, og fra cellulite og reduktion fra overskydende mængder. et forsøg værd.

11. oktober 2013

Una Mama, og her til hæle? Normalt, når du laver en anti-cellulite wraps, indpakke problemområder med en film!

Bare denne gel er meget velegnet til disse formål. Den indeholder klorofyl!

Klorofyl hjælper med at genoplive vaskulærsystemet i benene og forbedre kredsløbet (strømmen er blodstrømmen). Dette er vigtigt, fordi der på grund af dårlig blodcirkulation er mangel på ilt og mineraler til at nære æterne ordentligt.
Chlorophyll er også en kilde til vitamin K - et vitamin til sunde åre og sunde knogler og blod.

Og mange nyttige æteriske olier!

På grund af den aktive virkning af æteriske olier, ikke alene på fedtceller, men også blodkar og lymfesystemet, er der en omfattende løsning på problemet, elimineres forstyrrelser i vand, fedt og kulhydratbalance, hormonelle og aldersrelaterede ændringer i hud og subkutant væv reguleres og kompenseres. Cellulite forsvinder.
Æteriske olier har smertestillende og antiinflammatorisk virkning! Forbedre blod og lymfekredsløb! Eliminer trængsel i venerne! Tone væggene i blodkarrene! Og de har en gavnlig effekt på hele kapillær venøsystemet i kroppen.

Denne gel er nøjagtig nyttig og giver sine resultater. Desuden er indpakningen kold, hvilket er meget mere nyttigt end det varme.

http://sponzhik.ru/hors+fors/toniziruyushchiy+gel+dlya+nog+s+konskim+kashtanom+i+ekstraktom+piyavki+loshadinaya+sila?oid=120100

diskussioner

Toning gel med hestekastanje og løgekstrakt. HORSE POWER®

68 stillinger

HORSE POWER®
Gel toning
med hestekastanje og løgekstrakt

De ingredienser, der udgør gelen, giver:
Overfladisk køling og tonic effekt!

• Styrkelse af venøse vægge
• Øget venetone
• Øget elastik hos små blodkar
• Øget vaskulær permeabilitet
• Eliminering af tegn på overfladisk inflammation
• Eliminering af tyngde i benene
• Reduktion af kapillærnettetes sværhedsgrad (stjerner)

Natalia, producenten selv siger, at han rengør, fordi Sammensætningen indeholder stærkt effektive naturaktive ingredienser - aktive ingredienser til venens sundhed:

Hestekastnutekstrakt styrker væggene i kapillærer og vener, fremmer resorptionen af ​​blodpropper og forhindrer dannelsen heraf
Leech ekstrakt medicinsk reducerer blodkoagulering
Camphor stimulerer den vasomotoriske center af hjernen, har en vasokonstrictor effekt

Aktive ingredienser til sundt hud- og knoglevæv:

Birch leaf ekstrakt har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt på gigt, gigt og ødem.
Comfrey ekstrakt accelererer muskelgendannelse
Eucalyptus æterisk olie - antiseptisk
Uddrag af vilde rosmarin spire - smertestillende egenskaber, til blå mærker, gigt, gigt
Klippe æterisk olie - normalisere blodtrykket, lindre ledsmerter
Propolisekstrakt - regenererende egenskaber

- Styrker venøse vægge og øger deres tone
- Øger elasticiteten af ​​små blodkar
- Eliminerer tyngde i benene, lindrer træthed
- Reducerer sværhedsgraden af ​​kapillærnet
- Eliminerer tegn på overfladisk inflammation og venøs stasis, hvilket reducerer sværhedsgraden af ​​kapillærnetværket (stjerner).

http://vk.com/topic-31238781_26701710

Åreknuder hjemmeside: symptomer og behandling af åreknuder

Gel Hestekræfter er et kosmetik, som mange mennesker bruger til at behandle åreknuder i underekstremiteterne. På pakken finder du ikke påskriften "fra åreknuder". Der er angivet, at det er en toning gel for fødderne. Men den populære på internettet reklame, anmeldelser, den officielle hjemmeside af midler Hestekræfter - alt dette indikerer muligheden for sin succesfulde brug i kronisk venøs insufficiens.

ansøgning

Åreknuder er ikke blandt indikationerne for brugen af ​​gel Hestekræfter. Denne anbefaling findes i reklame, men ikke i brugsanvisningen. Officielt tonisk gel Hestekræft med ekstrakt af tømmer og hestekastanje anvendes i tilfælde af:

  • spiller sport;
  • øget belastning på underekstremiteterne;
  • styrkelse af det vaskulære mønster på benene.

I tilfælde af åreknuder er brugen af ​​gel tilladt. Hestekræfter bruges kun som hjælpemiddel ved kompleks terapi. Effekter opgivet af fabrikanten i henhold til vejledningen:

  • har en køling og tonic effekt;
  • styrker vaskulærvæggen
  • reducerer inflammation
  • øger elasticiteten af ​​vener og kapillarer;
  • forbedrer vaskulær permeabilitet;
  • reducerer tyngde i benene.

Det officielle websted angiver også andre terapeutiske egenskaber af gel Hestekræfter, som ikke findes i brugsanvisningen. Det hævdes, at det reducerer blodkoagulering, bedøver, ødelægger bakterier, lindrer hævelse og smerter i leddene, normaliserer blodtrykket og fremskynder vævsregenerering.

instruktion

Gel Hestekræfter fra åreknuder skal anvendes kontinuerligt, kontinuerligt 2 gange om dagen. Det er ønskeligt at kombinere dets brug med en massage. Der er ingen kontraindikationer. Det er dog uønsket at tillade dets kontakt med slimhinder og åbne sår.

Hestekræfter indeholder løgekstrakt. Den består af hirudin - et stof der reducerer blodkoagulering. Eventuelt vil agenten øge risikoen for blødning, når den påføres et sår.

struktur

Sammensætningen af ​​gel Hestekræfter indeholder mange komponenter. De vigtigste er:

    mentol - giver en terapeutisk virkning af lægemidlet, da det afkøler huden;

leech ekstrakt - reducerer blodkoagulation, som gav en tilstrækkelig dosis (det er ikke angivet af producenten), reducerer risikoen for blodpropper;

  • hestekastnutekstrakt - venotonisk middel, ineffektivt med lokal anvendelse.
  • Andre aktive ingredienser i gelen Hestekræft fra åreknuder:

    • glycerol;
    • sojabønneolie;
    • propolis ekstrakt;
    • vild rosmarinekstrakt
    • essentielle olier af mynte, lavendel, fed, eucalyptus;
    • comfrey ekstrakt;
    • birkebladekstrakt;
    • klorofyl;
    • kamfer.

    Nogle af disse gelkomponenter forbedrer mentholens køleeffekt. Men de fleste har ikke en udpræget terapeutisk virkning på åreknuder i underekstremiteterne. Hovedvirkningen skyldes menthol, flere æteriske olier samt ekstrakt af leech og hestekastanje, forudsat at de er til stede i tilstrækkelig dosis.

    Gel Hestekræfter er et af de mest overkommelige retsmidler til åreknuder. For en pakke på 500 ml betaler du kun 400 rubler. Det vil være nok til flere måneders kontinuerlig behandling.

    Det skal dog bemærkes, at de billigste lægemidler med lokal virkning for åreknuder kun lidt overstiger hestekræfterne til prisen. For eksempel koster emballagen af ​​Troxerutin-gelen af ​​den indenlandske produktion 35 rubler til 40 g.

    Lægeundersøgelse

    Gel Hestekræfter er utvivlsomt et af de mest foretrukne lægemidler til åreknuder for mennesker. Dens vigtigste fordele er:

      lave omkostninger ved behandlingen;

    stor mængde emballage, der sikrer kontinuiteten i det terapeutiske kursus

  • naturlig sammensætning, der øger patientens overholdelse af behandlingen.
  • Gel Hestekraft fra åreknuder er imidlertid ikke særlig effektiv, og farmaceutiske præparater er på ingen måde et panacea, der hovedsagelig virker på grund af indholdet af menthol.

    Samtidig har hestekræfterne fra åreknuder mange ulemper:

      registreringsformular - kosmetik, ikke et lægemiddel, hvilket tyder på manglende bevis for effektivitet;

    doseringer af aktive stoffer er ikke anført;

  • sandsynligvis er koncentrationen af ​​aktive stoffer ret lav, da sammensætningen omfatter et større antal komponenter.
  • Det er ikke værd at vente på mirakler fra hestegel, men dette middel giver utvivlsomt midlertidig og ret hurtig lindring. Det afkøler huden, som på den ene side giver en distraherende effekt, reducerer smerte, og på den anden side toner venerne og reducerer midlertidigt deres permeabilitet, hvilket giver en decongestant effekt.

    Spredning af åreknuder påvirkes dog ikke af hestekræfter eller andre lokale lægemidler fra apoteket. Brug kun værktøjet til hurtigt at reducere symptomerne på sygdommen. Du bør ikke regne med langtidseffekter selv i tilfælde af kursusansøgning.

    http://varikostop.ru/krema-ot-varikoza/gel-loshadinaya-sila-ot-varikoza-sostav-instrukciya-cena-otzyv-vracha.html

    Hvilken tilbagemelding går læger og patienter om Horse Power Vein Gel

    3 Kommentarer 8,540 Visninger

    Læger anmeldelser af hestevene gel for vener vil helt sikkert gøre det klart, om stoffet hjælper eller dets køb er spild af penge. Hvad i sammensætningen hjælper eller omvendt kan skade? Det skal korrekt anvende værktøjet for at opnå et positivt resultat.

    Medicin for vener

    For årenes sundhed er der ofte ordineret gel "hestekraft" med hestekastanje og ekstrakt af lægemiddellak. Hestekastanje er blevet brugt i århundreder til behandling af stagnerende processer i kroppen og vigtigst af alt - at styrke og genoprette elasticiteten af ​​væggene i kapillar- og venesystemerne. Det bruges også til at opnå følgende effekter:

    • standsning af inflammatoriske processer
    • reduktion af ødem;
    • forebyggelse og eliminering af blodpropper
    • mindske blodviskositeten.

    Medicinsk leech samt kastanje, der anvendes i medicin i lang tid, kan fjerne smerten, træthed i enhver del af kroppen. Leech-ekstrakt har en lymfatisk dræningsvirkning på kroppen, så du kan reducere mængden af ​​væske i det interstitielle rum og normalisere den venøse udstrømning af blod.

    Ud over disse komponenter er sådanne nyttige stoffer af naturlig oprindelse indeholdt:

    1. Kamfer. Den opvarmningsirriterende virkning af dette stof hjælper hovedkomponenterne til at fremskynde blodgennemstrømningen.
    2. Eucalyptusolie. Det har den modsatte virkning at kamferen - det beroliger, køler noget. Hjælper med at lindre træthed, reducere stress.
    3. Birch blade. Reducer smerte, lindre betændelse og hævelse.
    4. Comfrey ekstrakt. Det har regenererende egenskaber, fremskynder helingen af ​​alle typer af kropsvæv.
    5. Uddrag af vilde rosmarin fra mosen. Hovedindsatsen er smertelindring.
    6. Essentiel olie af fedter. Evnen til at fremskynde blodcirkulationen på applikationsstedet bidrager til eliminering af ubehagelige symptomer.

    Ud over disse stoffer har propolis en gavnlig virkning, som ikke kun lindrer smerte og betændelse, men også genopretter normal metabolisme. Koncentrationen af ​​stoffer i lægemidlet overskredes flere gange i forhold til andre lægemidler, og dermed et positivt resultat.

    Fakta! Hestekastan blev brugt i 15-16 århundrede til behandling af heste, kun ti år senere forsøgte de at behandle folk til dem. Erfaringen sluttede godt.

    Hvad kan helbrede gelen?

    På grund af den omfattende virkning af gelens komponenter er i stand til meget. Det giver dig ikke kun mulighed for at fjerne den tunge belastning af træthed fra dine fødder, men også for at forhindre og til og med til en vis grad at helbrede nogle af deres sygdomme.

    Gel "Hestekræfter" fra åreknuder anbefales i den første fase af patologi. Derudover konfronterer værktøjet sådanne problemer:

    • tromboflebitis;
    • aterosklerose i underekstremiteterne
    • vævsinflammation;
    • sværhedsgraden af ​​kapillærmønsteret;
    • stillestående processer.

    Værktøjet vil være effektivt til blå mærker, problemer med muskulatur og ligamentstruktur.

    Til reference! På grund af de irriterende virkninger anvendes gelen til at fjerne smerter i leddgigt, artrose og andre sygdomme i led og rygsøjle.

    Kontraindikationer og anbefalinger til brug

    Kontraindikationer producenten angiver kun to - manglende evne til at udholde indflydelsen af ​​en af ​​komponenterne og tilstedeværelsen af ​​åbne skader eller hudsygdomme. Men en stor koncentration af naturlige stoffer, selvom de er skadelige for naturlige stoffer, kan påvirke den umodne unge organisme negativt, især efter smitsomme sygdomme, er det derfor i sådanne tilfælde uacceptabelt at bruge stoffet.

    Det samme gælder for graviditet, og endnu mere laktation - stoffer, der kan trænge ind i blodet og dermed skade fosteret, kan komme i modermælk og forårsage en unormal reaktion hos det nyfødte barn.

    Hvis du henviser til sammensætningen, kan du her også identificere flere kontraindikationer:

    1. Da produktet indeholder krydderolie, og det vides at øge blodtrykket, er hypertonisk behandling med en sådan gel kontraindiceret.
    2. Comfrey kan ikke anvendes i tilfælde af kræft.
    3. For overtrædelser af blodkoagulationsmedicin er forbudt.

    Det skal huskes, at i store mængder for at få gelen ikke, fordi ledum er en gift med en kumulativ effekt, og andre komponenter kan skade. Forkert dosering eller en forøgelse i brug kan føre til følgende konsekvenser:

    • kløe;
    • brændende fornemmelse;
    • rødme i ansøgningsområdet
    • hovedpine;
    • svimmelhed;
    • kvalme og opkastning
    • højt blodtryk
    • smerte i hjertet.

    Da gelens hovedaktivitet er køling og opvarmning, og først derefter styrker og genopretter, kan bruddet af umodne kapillærer eller større beholdere forekomme.

    Det er vigtigt! For en sådan manifestation skal brugen af ​​gelen opgives, undersøges af en læge.

    Håndbogen anbefaler to gange daglig anvendelse af stoffet til det ønskede område, i tilfælde af åreknuder - over hele overfladen af ​​benene. Det er nødvendigt at fordele en lille mængde gel og massere lemmerne godt, indtil produktet er helt absorberet. Anvendelsesområdet er ikke begrænset, men det er bedre ikke at risikere og tage pauser efter 1-2 måneders brug.

    Til reference! Normalt varer en flaske af produktet en måned til brug.

    Hvor kan man købe værktøjet?

    Lægemidlet kan købes på apoteker, recepten er ikke nødvendig - værktøjet er ikke et lægemiddel, men er beregnet til at slappe af og eliminere kosmetiske defekter. Gelen fremstilles i halvliter plastflasker med dispenser. På pakken - en hest på en grøn baggrund og billedet af en hestekastanje.

    Omkostningerne ved penge - fra 500 rubler. I store byer og private apoteker vil sandsynligheden for at købe varer være højere, da der er konkurrence blandt andre iværksættere. Du kan bestille produkter på den officielle hjemmeside eller i onlinebutikker, hvor prisen også kan variere i en mindre retning.

    Udtalelser af læger

    Phlebologer og terapeuter er enige med producentens mening - gelen er virkelig i stand til at fjerne ben træthed, reducere stress i dem. Det er træthed og overdreven hævelse, der er forudsætninger for åreknuder, så erklæringen om, at stoffet er effektivt til forebyggelse af åreknuder og andre benproblemer, er sandt.

    Det vil hjælpe værktøjet og den første fase af åreknuder. Komponenterne indeholdt i gelen anvendes aktivt af de fleste farmaceutiske virksomheder til produktion af venotonisk. Men det er værd at huske på, at en applikation af gelen ikke er nok - regelmæssig massage og motion er nødvendige.

    Men med et alvorligt problem med venerne, når overfladen af ​​benene allerede er desfigureret af knuder og knuder, der ikke kan helbredes uden kirurg, vil værktøjet være ineffektivt og kan kun skade, fremskynde blodgennemstrømningen og mere og mere stagnerende. Derfor bør selvbehandling selv med sådanne ikke-medicinske præparater udelukkes, da man i denne situation ikke kun kan miste tiden, men også forværre den generelle sundhedstilstand. Med tilladelse fra eksperter vil gelen fra "Horse Power" i mangel af kontraindikationer give ubestridelig hjælp i kampen for skønhed og sundhed af benene.

    Olga, 37, phlebologist.

    Hver tredje patient, der vender mig til mig, bruger "Hestekraft", alle ønsker et lynrask resultat. I de tidlige stadier hjælper det, i de senere faser har det ingen særlig effekt.

    Alle er interesserede i "Hestekræfter" -gelen, som om det var en panacea. Dette er delvis sandt - noget effektivt stof. Nogle patienter hævder, at de kun er reddet. Men det vigtigste at kombinere med den vigtigste behandling.

    Maria, 38, en massage terapeut.

    Patienterne behandles med varierende grader af åreknuder. De siger, at ingen anden gel eller fløde undtagen "Horse Power" har en sådan effekt under en massage. Kom ud alle er glade og lykkelige - det hjælper.

    Anmeldelser af tilfredse og utilfredse patienter

    Dem, der allerede har købt lægemidlet, noterer sig billigheden, hvis vi minder om gelens volumen og en lille udgift på grund af tykk konsistens. Med hensyn til resultatet forsvinder træthed og smerter i benene hurtigt, patienter, der har problemer med vener, mærker en vis virkning efter en måned af brug. Nogle mennesker kan ikke lide gelen på grund af den stærke lugt, mens andre er sikre på, at det ikke hjælper.

    Gel fra "Horse power" hjælper altid! Sådan smør - straks lindring efter en travl dag. Jeg har brugt det ikke for det første år, jeg er tilfreds - jeg anbefaler det til alle mine venner og bekendte!

    Jeg bruger gelen fra "Horse Power" som et supplement til behandlingen af ​​åreknuder. Jeg er glad for at det hjælper, men jeg kan også lide det, hvilket er billigt, det lindrer smerter, så snart jeg spredes.

    Og min læge tillod mig ikke engang at prøve "Hestekraft" -gelen, jeg har tydelige tegn på udbrud af åreknuder, men jeg er gravid, derfor er den forbudt.

    http://ekonomim24.ru/medicina/gel-loshadinaya-sila-dlya-ven-otzyivyi-vrachey

    Toning fod gel med hestekastanje og leech ekstrakt Hestekræfter.

    Julia
    12. oktober 2013 kl 02:19

    Jeg har arvelige åreknuder og hævelse i mine ben. Jeg bærer ikke hæle, for så gør mine ben ondt og svulmer meget. Jeg forsøgte mange salver, geler, tabletter, men der var næsten ingen effekt. Engang i et apotek så jeg denne gel og besluttede at prøve det. Især i sammensætningen indgår hestekastnutekstrakt, birkeblade, klorofyl, æteriske olier - alle disse stoffer sparer bare fødderne. Jeg anvendte det om morgenen og om aftenen og til tider om morgenen. Umiddelbart efter at applikationen er meget cool, især hvis den anvendes efter et brusebad, begyndte man selv at fryse og måtte pakke op i et tæppe. Men effekten er det værd, da denne gel fjerner puffiness i benene og reducerer ædernes sværhedsgrad, er alle mine edderkopper væk, blodstrømmen er forbedret, mine ben er blevet lys og luftige. Volumenet af flasken er 500 ml, gelen varer i meget lang tid.

    http://www.otzovy.ru/otzyv/toniziruyushchiy-gel-dlya-nog-s-konskim-kashtanom-i-ekstraktom-piyavki-loshadinaya-sila

    hestekræfter

    * Ved at klikke på "Send" -knappen, giver jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personlige oplysninger i overensstemmelse med privatlivspolitikken.

    Efter anvendelse af stive kostvaner er der ofte observeret forringelse af hud på problemområder: skinker, underliv og hofter. Fysisk aktivitet hjælper med at reducere de destruktive fænomener efter at have tabt, men langsomt. Vægttab, og flabhed, strækmærker og cellulite virker mere aktive. Om sommeren, når der er et minimum af tøj på kroppen, bliver situationen katastrofal, selvom den påvirker andre sæsoner.

    For at eliminere de negative virkninger af dramatisk vægttab og reducere volumen i taljen, balder og over lår, blev et nyt lægemiddel, Hestekræfter, for et par år siden brugt. Den farmaceutiske industri havde ikke til hensigt at blive brugt i den komplekse behandling af vægttab, men kvinder, efter evaluering af resultaterne, ændrede omfanget og udvide det til grænserne for kosmetologi. Ud over det effektive vægttab øger dette værktøj effektiviteten af ​​træning og fysisk aktivitet under diæt med 20-30%.

    skæbne

    I starten blev lægemidlet udviklet for at eliminere problemerne i venøsystemet og muskuloskeletalsystemet. Gel "Hestekræfter" til vægttab, præsenteres i to former:

    • toning fod gel med hest kastanje og løg ekstrakt;
    • afslappende balsam - gel til kroppen.

    Begge betyder, at kvinder aktivt bruger til at forbedre kroppens parametre og få fremragende resultater, selv i mangel af udmattende træning.

    Fodgel "Hestekræfter" med kastanje og løgekstrakt

    Slanke ben og forførende hofter - drømmen om mange kvinder. Desværre får det hurtige tempo i livet mange til at gå og overvinde mange kilometer ruter i løbet af dagen. Om aftenen, efter belastningene, svulmer benene, øger følelsen af ​​tunghed i dem, fordi venøs udstrømning bliver langsommere, og kompressionstrykket forværres.

    For at bekæmpe disse manifestationer, anvendes en toning ben gel med kastanje og hestekraft leech ekstrakt.

    Instruktionerne viser, at dette genoprettende middel hjælper med at bremse aldring af epidermale celler, øge hudens overfladelag, give blødgøring, fugtgivende og toning af underekstremiteterne. Køleeffekten klare hurtigt med følelsen af ​​tyngde og træthed i benene, garanterer smertelindring og afslapning.

    Frigivelsesformular

    Producent - Dina +, Rusland. Flaske - 500 ml, som er lavet af uigennemsigtig plast, pakket i en papkasse. Creamy stof med en menthol lugt af lysegrøn farve.

    Det har overensstemmelsescertifikater (Rusland), certifikat for statens registrering (Hviderusland, Kasakhstan, Rusland) og Sanitære - Epidemiologiske Konklusion (Rusland).

    Indikationer for brug

    Det anbefales at bruge fod gel med kastanje og ekstrakt af leech "Hestekræfter":

    • åreknuder
    • intense belastninger i løbet af dagen;
    • med den tidlige manifestation af cellulite af ethvert stadium
    • til smertelindring af ledbånd og muskler;
    • i nærværelse af et kapillærnet.

    struktur

    Sammensætningen består hovedsagelig af ingredienser af naturlig oprindelse.

    • Demineraliseret vand (vand opnået ved omvendt osmose-metode, med en mindste koncentration af urenheder).
    • Uddragning af hestekastanjefrugt: styrker og gør væggene i venøse blodkar elastiske, fremskynder resorptionen af ​​blodpropper og tjener som et forebyggende mål for blodpropper.
    • Medicinsk leech ekstrakt: øger permillabiliteten af ​​kapillære membraner, regulerer blodkoagulabilitet, forbedrer metaboliske processers aktivitet.
    • Menthol: Naturligt afkøler og beroliger smerter, initierer udstrømning af venøst ​​blod og letter dræning.
    • Camphor: aktiverer arbejdet i hjernens centrum, der er ansvarlig for blodets bevægelse gennem karrene, forårsager lokal hudirritation og derved aktiverer blodgennemstrømning og termogenese af det behandlede område hjælper med at lindre træthed, har antiinflammatorisk effekt, viser antispasmodiske egenskaber.
    • Bee propolis: regenererer væv, beroliger smertefulde fornemmelser.
    • Hot peberekstrakt: øger blodgennemstrømningen, hæmmer væksten af ​​lipidlaget og eliminerer udseendet af cellulite.
    • Birkelekstrakt: anti-inflammatorisk virkning, beroligende virkning på gigt, arthrose, reumatisme, eliminerer puffiness.
    • Comfrey: ansvarlig for stimulering af vævsregenerationsprocesser.
    • Eucalyptusolie: et antiseptisk, antispasmodisk og smertestillende middel genkendt i dermatologi.
    • Uddrag af unge skud af vilde rosmarin: reducerer smerte, viser antioxidant, membranstabiliserende og antikonvulsive egenskaber.
    • Krydderier æterisk olie: stimulerer normalisering af blodcirkulationen, helbreder mindre skader på huden og væv, reducerer blodtrykket i kapillærerne, anæsteserer de behandlede steder.
    • Sojabønneolie: et middel til at øge dermisens vandholdende kapacitet.
    • Glycerin: fugtgivende komponent af et stort antal kosmetik og en uundværlig fugtighedsbevarende aktivator af epidermis.
    • Chlorophyll: deodoriserende stof, der modvirker pustulære formationer har en sårhelende virkning, hjælper med at slippe af med acne.
    • Metylparaben og propylparaben: konserveringsmidler, der bidrager til bevarelsen af ​​asepsis, forlænger produktets holdbarhed.

    Tilstedeværelsen af ​​komponenter, der udgør gelen, førte til brugen heraf ikke kun ved direkte indikationer, men også til kosmetiske formål.

    Anvendelsesområder

    Gels oprindelige sammensætning gjorde det muligt at anvende det ikke kun i rehabiliteringsbehandling, men også på mange andre områder. Han gav en udtalt bivirkning - en ændring i hudens struktur i de behandlede områder. Derefter lovede den nøje opmærksomhed fra specialister at opdage nye områder af produktanvendelse. Han fandt sin anvendelse:

    • til forebyggelse og behandling af forstyrrelser i den venøse udstrømning af blod i benene;
    • i perioder med øget belastning på benene
    • som et middel til at fremskynde processen med at fjerne træthed fra musklerne i de nedre ekstremiteter;
    • for at slippe af med cellulite og i kampen for elasticiteten og glatheden af ​​benets hud
    • som en aktuel anæstesi for blå mærker;
    • i kampen for at forbedre blodcirkulationen og mikrocirkulationen i huden, musklerne, leddene;
    • til katalysatorvirkning af andre lokale præparater af samme retning
    • til opvarmning og større amplitude for at strække ledbåndene under træning;
    • som et middel til at minimere risikoen for skade på muskler og led i aktiv sport.

    Hyppighed af brug

    Standardfrekvensen af ​​brugen er 2 gange om dagen. Det er ønskeligt at udføre den første applikation om morgenen efter et brusebad: påfør med et tyndt lag og gnid med lette bevægelser. Den anden ansøgning - om aftenen. Kan kombineres med en afslappende massage - dette vil øge effektiviteten af ​​værktøjet.

    Inden behandling med et lægemiddel påbegyndes, er det nødvendigt at foretage en allergisk test på indersiden af ​​albuen eller håndleddet. Vent til resultaterne i mindst 30 minutter, hvorefter du kan begynde at indpakke ved brug af "Hestekraft". Hvis der inden for en halv time var udslæt på kroppen, udtalt rødme, kløe, så skal brugen af ​​balsam og gel blive forladt.

    Omkostninger til

    Du kan købe en toning fod gel med hestekastanje og ekstrakt af leech "Hestekræfter" i apoteker, online apotek butikker. Lægemidlet er til rådighed uden recept.

    Den laveste pris er i online butikker: fra 429 rubler. På detailhandel i apoteker er prisen 496-700 rubler.

    Balm-gel afslappende krop "Hestekræfter"

    Et redskab, der sigter mod at reducere smerter i led, ledbånd og forstuvninger, akutte manifestationer af revmatisme, med fysisk overbelastning, til massage.

    Frigivelsesformular

    Producent - Dina + farmaceutisk firma, Rusland.

    Produktet er pakket i hætteglas på 500 ml. Flasken er pakket i en papkasse, udstyret med en dispenser, som sikrer den økonomiske brug. Det har en gelignende lette tekstur og mælkeagtig farve. Det har en håndgribelig, men ikke skarp mynte lugt.

    Det har et overensstemmelsescertifikat (frivilligt certificeringssystem "effektive biokorrektorer", Rusland), statsregistreringscertifikat (Republikken Belarus, Republikken Kasakhstans og Den Russiske Føderations Toldunion) og Sanitær Epidemiologisk Konklusion (Fødevaresikkerhed for Forbrugerbeskyttelse og Menneskevelfærd).

    Indikationer for brug

    Listen over aftaler er ikke meget bred, men opdateres løbende og afhænger af effektens virkning:

    • forebyggelse af smertefulde muskelsensationer;
    • øget fysisk aktivitet
    • træthed og tyngde i underekstremiteterne
    • hævelse af det mellemste og dybe dermale lag;
    • 1., 2., 3. og 4. trin af cellulite;
    • varicose lidelser;
    • rosacea.

    struktur

    • Demineraliseret vand med reduceret elektrisk ledningsevne opnået ved dobbelt destillation.
    • Sojabønneolie: Kosttilskud, opnået ved metoden med dobbelt hexanekstraktion; lyser de øvre lag af epidermis og giver dem glathed.
    • Glycerin: lindrer tørhed og hjælper endda med eksem.
    • Carbopol (carbomer): Et stof, der giver den genoprettende og helbredende balsam en gelignende konsistens, som gør det muligt at absorbere hurtigt og efterlader ingen olieagtig film på kroppen.
    • Triethanolamin: forbedrer balsamens fysisk-kemiske egenskaber, regulerer surhedsgrad og fungerer som rensemiddel.
    • E-vitamin: Aktivt fjerner striae (strækmærker) og ar, modstår de skadelige virkninger af frie radikaler.
    • Menthol: har en køleeffekt, udfører en lokalbedøvende effekt, der letter penetrering af beslægtede komponenter i de dybere lag af huden.
    • Lavendel æterisk olie: har en intens foryngelse effekt, giver en smertestillende effekt.

    Anvendelsesområder

    Fra hele Horsepower-mærket er dette produkt aktivt på forskellige områder: medicinsk og forebyggende, genoprettende og omsorgsfuld, kosmetisk og så videre.

    En komplet liste over smalle specialiseringer, hvor gel-balsam anvendes med succes, er som følger:

    • kosmetologi;
    • behandling af degenerative fænomener i artikulært område: artrose, arthritis, gigt
    • lindring af patologiske manifestationer af osteochondrose;
    • et kompleks af fritidsaktiviteter efter skader på ledbånd, led, ben og sener;
    • inflammation af muskelvæv af forskellig grad;
    • opvarmning og forbehandling af kroppens område inden massage.

    Balm har opnået anerkendelse blandt atleter som et middel, der er nødvendigt for at bringe musklerne i opvarmet tilstand før træning, eliminering af skader og strækmærker og øget elastik af muskler og ledbånd. Af samme grund bruges dansere og koreografer.

    Hyppighed af brug

    Påfør balsam med et tyndt lag, gnid med lette bevægelser fra bunden op til delvis absorption. Kan kombineres med en massage. Påfør 2 gange om dagen. Tilstedeværelsen af ​​beroligende essentiel lavendelolie giver dig mulighed for at bruge det før sengetid. Det bør ikke anvendes på hudområder, der har integritetsskader og åbne sår. Undgå kontakt med øjne og slimhindebetændelse.

    Hvis produktet kommer i øjnene eller munden, er det akut at skylle slimhinderne med rigeligt vand. Svæv ikke vand, men spyt det ud.

    Fordelen ved balsam er fraværet af afhængighedens virkning. Du kan bruge det på ubestemt tid.

    Omkostninger til

    Lægemidlet er kommercielt tilgængeligt i de fleste apoteker og apotekskæder såvel som i onlinebutikkerne. Omkostningerne ved gel-balsam på internettet - 416-539 rubler. Pharmacy pris - 500-700 rubler.

    Wrap for vægttab ved brug af "hestekraft"

    Denne metode er effektiv selv i avancerede tilfælde, når andre metoder til at behandle cellulite (kost, motion) er magtesløse og ikke giver positive resultater.

    Wraps med balsam-gel "Hestekræfter" har en udtalt effekt, især i området af skinkerne, hvilket er det sværeste at korrigere. Som du ved, når du taber, er et fald i volumen 10-20% hurtigere end vægttab. Dette skyldes det hurtige tab af cellulær og intercellulær væske, hvilket forsinker processen med at fjerne toksiner. På overfladen af ​​huden forværres alle negative manifestationer (blødhed, cellulite, tab af turgor) visuelt, som du altid vil slippe af med allerede i den indledende fase af kosten. Mekanismen i proceduren omfatter flere trin:

    1. Forstærkning af vægge og øget passabilitet af venøse kar.
    2. Eliminering af hævelse af de behandlede områder.
    3. Resorption af blodpropper og forebyggelse af forekomsten af ​​kapillærnet.

    Den systematiske brug af balsam giver en fuldstændig bortskaffelse af cellulite, giver en følelse af tone og gør huden blød og elastisk. I kampen mod appelsinskal anerkendes indpakning som en af ​​de sikreste og mest effektive indgreb. Efter en uge er forbedringen af ​​huden tydeligt mærkbar: ødemet forsvinder, udseende af kapillarstjerner falder, overfladelaget bliver elastisk og glat til berøring.

    På grund af at værktøjet består af 98% af naturlige komponenter, anbefales det ikke kun af kosmetologer, men også af dermatologer. Den naturlige sammensætning minimerer sandsynligheden for og alvorligheden af ​​allergiske reaktioner, forhindrer blodpropper og styrker kapillarrøret. Leech-ekstrakt kan øge permeabiliteten af ​​disse rør og derved aktivere tilførsel af næringsstoffer og evakuering af affaldsprodukter på cellulært niveau. Dette påvirker gunstigt hudens tilstand og giver et mærkbart resultat efter flere procedurer.

    Salon Wrap Procedure

    Specialister-kosmetologer anbefaler at udføre proceduren udelukkende i salonerne og navngive en række fordele:

    1. Alle manipulationer udføres af kvalificeret personale.
    2. Maksimal afslapning giver dig mulighed for at øge effektiviteten af ​​metoden.
    3. Alle faser er under kontrol af en specialist, der er i stand til at tilpasse procedurens varighed i henhold til forskellige kriterier for et optimalt resultat.

    Med alle fordele er der negative aspekter, nemlig:

    1. Høj pris: I betragtning af at du for at få et stabilt resultat skal du gennemgå et fuldt udbud af procedurer, prisen er opsummeret og udgør en temmelig stor mængde.
    2. Lav kursusintensitet: Få mennesker har råd til at gennemføre et kursus med en given intensitet (2 procedurer pr. Dag). Salonbrug indebærer ofte 1 manipulation pr. Dag, men satsen stiger proportionalt med 2 gange.
    3. Tid brugt: Under lymfatisk dræningsindpakning i skønhedssalonen fratages patienten muligheden for at gøre andre ting parallelt. Da varigheden af ​​alle faser er ca. 2 timer, reducerer daglige besøg på salonen drastisk tilgængeligheden af ​​fritid.

    Efter kurset lover eksperter at forbedre hudens egenskaber, styrke immunsystemet og intensivt opdatere huden.

    De høje omkostninger ved procedurerne skyldes behovet for at købe et specielt apparat til indpakning af lymfatisk dræning, som giver dig mulighed for hermetisk at pakke klientens krop i en film og give en "termoseffekt".

    Indpakningsprocedure

    For at bekæmpe fejlene i figuren vælger de fleste hjemme brug af "Horse Power". Dette sker, fordi lymfatisk dræning indpakning derhjemme har sine fordele:

    • Lav pris: Med en fuld rutine af procedurer er en flaske med en kapacitet på 500 ml tilstrækkelig i en måned.
    • Spar tid: Udflugter til salonen er udelukket.
    • Evnen til at kombinere pakningen parallelt med husarbejdet.

    Essensen af ​​metoden: virkningen på lipidlaget, fjernelsen af ​​toksiner gennem porekanalerne, aktiveringen af ​​lymfestrømmen og reduktionen af ​​huddefekter.

    Under filmen dannes et termisk lag, under hvilket metaboliske processer accelereres, hvorledes gelstoffer diffunderer mere intensivt ind i huden.

    Det anbefales ikke at drikke kaffe og stærk te på tærsklen og dagen på kursets begyndelse. Før du begynder, skal du overveje, hvor og hvordan du kan udføre den passive del af proceduren.

    Lymfedrængningsindpakningsalgoritmen er som følger:

    • tag et varmt brusebad inden du starter
    • gnid huden med en vaskeklud fra luffa til rødmen;
    • skrubbe med malet kaffe eller industrielle skrubber ved hjælp af en lysmassage;
    • Efter rensning anbring et tyndt lag af hestekræfter med en udjævningsbevægelse.
    • Tæt omhyggeligt det behandlede område med 2-3 lag madfilm;
    • Sæt dig i et tæppe eller tæppe for at opnå en termo-effekt, du kan bære varme tøj over filmen. Bo i denne tilstand i 1-1,5 timer;
    • Efter at tiden er gået, fjern filmen og vask af rester af gelen med en rigelig strøm varm vand uden brug af sæbe, brusegel og andre skumdannende midler.

    Efter skylning for at forbedre effekten kan du anvende hånd- og kropscreme "Hestekræfter". Det vil desuden fylde huden med vitaminer og øge effekten på dermis.

    I tilfælde af at en lille del af kroppen er pakket ind i en film (for eksempel kun hofter eller mave), vil kombinationen af ​​proceduren med træning eller sports træning opnå størst mulig effektivitet.

    For maksimale resultater skal proceduren udføres to gange om dagen. Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig, kan morgensessionen erstattes af gnidning, og tidspunktet for aftenen kan øges med 20 minutter.

    En let brændende fornemmelse under indpakning er en indikator for intensiteten af ​​anti-celluliteffekten. Denne effekt er tilvejebragt ved tilstedeværelsen af ​​mentol og peber i ingredienserne. Hvis den brændende fornemmelse øges og får dig til at føle ubehag, skal wrap stoppes for at undgå allergiske manifestationer.

    Kursets varighed er 8-17 procedurer, justeret afhængigt af de indledende hudlæsioner og forbedringsdynamikken.

    Resultater af lymfatisk dræning

    Ifølge de rigtige anmeldelser tabe sig, kan vi konkludere, at hestekræfterne til vægttab er meget effektive. Hovedpræstationen af ​​sådanne procedurer er intensiveringen af ​​lymfestrømmen. I nogle tilfælde er vægttab på grund af at slippe af med intercellulær væske 2-2,5 kg pr. Manipulation.

    Wraps bringer ikke kun sundhedsmæssige fordele, men hjælper også med at få æstetisk nydelse, fordi rummet er fyldt med en behagelig mentol lugt. Han vækker og forfrisker, så proceduren bør ikke udskydes til sene timer og gør det ikke før sengetid.

    Proceduren refererer til kold omslag, som bidrager til indsnævring af porerne og udskillelseskirtlerne i epidermis.

    Lymfatiske dræningsomslag giver et mere håndgribeligt resultat i sammenligning med den sædvanlige lokale anvendelse af flere årsager:

    1. Forøgelse af temperaturen i forarbejdningsområdet og derfor en høj reaktionshastighed.
    2. "Drivhuseffekt", der forbedrer fedtforbrændingsprocessen.

    Du skal vide, at udseendet af gunstige ændringer afhænger af mange individuelle egenskaber, men den generelle liste over positive resultater ser sådan ud:

    • øge elasticiteten og tonen i væggene i blodkarrene;
    • aktiv lipolyse (nedbrydning af fedtreserver)
    • styrkelse af strukturen af ​​de venøse vægge
    • reduktion af ben træthed med lige belastninger
    • normalisering af udstrømning af venøst ​​blod
    • eliminering af overfladisk puffiness og betændelser i de dybe lag af huden;
    • reduktion af cellulite manifestationer;
    • en signifikant reduktion i hofterne, skinkerne og bukområdet
    • at slippe af med manifestationer af det kapillære retikulum;
    • fjernelse af giftige kemiske forbindelser fra dermis;
    • bortskaffelse af døde flager af hudens overflade
    • retur af tone og pasform til kroppen.

    Hvis en person fører en stillesiddende livsstil, vil resultaterne ikke være så fantastiske. For en komplet liste over resultater er det ønskeligt at tilføje sport og reducere kalorieindtag.

    Med hensyn til kropsvolumen sikrer den første applikation deres reduktion med 1-2 cm. I fremtiden fortsætter vægttabet, parametrene af figuren forbedres, manifestationerne af cellulite begynder at glatte ud.

    En signifikant effekt er mærkbar efter et kursus på 10-14 dage. Så kan du tage en uges pause.

    En måned senere er cellulitter næsten helt tabt. Huden er nivelleret, problemområder tager den ønskede form. På dette tidspunkt forsvinder couperose, blodgennemstrømning og antioxidantprocesser aktiveres.

    Varigheden af ​​brugen er ikke begrænset, men når det er reduceret, anbefales det at suspendere brugen af ​​gel eller balsam i 2-3 måneder, og derefter genoptage.

    Kontraindikationer

    På trods af at gel og balsam "Hestekræfter" består af naturlige ingredienser, har de en række kontraindikationer:

    • allergiske reaktioner på nogen af ​​ingredienserne i produktet;
    • graviditet;
    • kronisk og forværret gynækologisk patologi
    • sygdomme i mave-tarmkanalen;
    • infektioner i urogenitale og ekskretoriske systemer;
    • periode med tung udledning under menstruation
    • kardiovaskulære sygdomme;
    • ikke at bruge på steder, hvor overtrædelsen af ​​hudens integritet
    • Må ikke anvendes i tilfælde af voksende mol eller neoplasmer.

    Anmeldelser og resultater taber sig

    Viktor Poddubny, 34 år gammel

    Jeg mødte hestekræmmen i løbet af den tid, jeg studerede på universitetet, da jeg var involveret i volleyball. Gutterne fra mit hold fik mig til ham: gned ham i benene før træning - det hjalp mig med at træne roligt og ikke blive strakt under spillet. En anden kendsgerning, der var tilfreds med alle, var manglen på træningsudstyr. Senere, da der var et vægproblem, løb jeg ind i information om wraps på internettet og besluttede at prøve. Jeg kunne godt lide resultatet, jeg kombinerede wrap med aftenkørsler. Jeg måler ikke abdominal volumen, men der var tydeligt et hurtigt vægttab på tøj.

    Anna Medved, 46 år gammel

    Jeg skamte mig for mine ben: cellulite dukkede op for nogle år siden, og kosmetiske cremer hjalp ikke. Så besluttede jeg at bruge "Horse Power" for at tabe sig, fordi jeg hørte meget god feedback fra mine kolleger om det. Jeg har ikke tid til indpakning, men mine fødder er nemme at sprede dagligt om morgenen og aftenen. Jeg har gjort det for andet år i træk. Og jeg vil sige: Til trods for skepsis i starten er jeg meget tilfreds med resultatet. I løbet af denne tid lykkedes det mig ikke kun at forbedre tilstanden af ​​huden, men også at tabe sig med 7 kg. Nu er jeg helt tilfreds med mig selv!

    http://pohudejkina.ru/krem-loshadinaya-sila.html

    Foot Gel Hestekræfter - alle dens fordele og ulemper

    Fod Gel "Hestekræfter" er et kosmetisk produkt designet til at tone op på underbenene. Dette værktøj er ikke inkluderet i lægemiddelkategori og indeholder ikke anbefalinger for brugen af ​​en sådan sygdom som åreknuder.

    Dog er hestekraftgel fra åreknuder succesfuldt brugt af mange mennesker, der lider af symptomerne på denne skadelige sygdom. Ifølge vurderinger fra læger og patienter har den eksterne agent en terapeutisk virkning i venøse lidelser.

    Anbefalinger til brug

    Denne eksterne agent er ikke officielt opført på listen over anti-varicose drugs. Sådanne anbefalinger til brug kan ikke findes i den vedhæftede vejledning.

    Blandt indikationerne for anvendelse er:

    • Regelmæssige tunge belastninger på kropsområdet af kroppen, for eksempel på grund af fagets særlige forhold.
    • Sportsaktiviteter.
    • Udseendet af et udtalt kapillært mesh på kalve og lår.

    Den kosmetiske kan kun bruges til behandling af åreknuder som en af ​​hjælpeleddene i den komplekse behandling anbefalet af lægen.

    Som angivet i instruktionerne er den terapeutiske virkning af ansøgningen udtrykt i følgende:

    1. Giver kalvbenetone, en lyskølingseffekt.
    2. Styrke væggene i blodkarrene.
    3. Faldet i intensiteten af ​​den inflammatoriske proces af de venøse vægge og blødt væv.
    4. Restaurering af de elastiske egenskaber af venøse og kapillære vægge.
    5. Normalisering af venøs lumen.
    6. Reduceret puffiness og følelse af tyngde.

    Kompositkomponenter

    Kølegelen indeholder værdifulde planteekstrakter og andre medicinske komponenter, som har en terapeutisk virkning på tilstanden af ​​karrene og intensiteten af ​​den venøse og kapillære blodgennemstrømning:

    • Uddrag fra hestekastnødder, en berømt helbreder af vaskulære vægge. De stoffer, der er indeholdt i dette ekstrakt, bidrager til tilbagevenden af ​​den tidligere elastik af vener og kapillærer, forhindrer deres skrøbelighed og deformation, lindring af trombose. Samt midler med kastanje i sammensætningen har en opløsningsmiddelpåvirkning på de blodpropper, der allerede er til stede.
    • Eucalyptusolie er den anerkendte fjende af tyngdekraft, smerte og hævelse i benene. Det skyldes denne komponentgel for åre "Hestekræfter" giver så let for kroppens køleeffekt.
    • Camphorolie hjælper med at eliminere puffiness, toning og indsnævring af fartøjets vægge. Desuden aktiverer denne ingrediens kraften i venøs og kapillær blodgennemstrømning.
    • Olieekstrakter fra fed frø lindrer smerte, bidrager til normalisering af intravenøst ​​tryk og forbedrer leddets tilstand.
    • Hirudin-leech-ekstrakt fra apoteket forhindrer overdreven fortykning af blodet, har en udtyndingsvirkning på dets struktur, forhindrer udviklingen af ​​blodpropper.
    • Ekstrakten fra birkeblade suspenderer betændelse mod gigt, gigt og puffiness og har smertestillende virkninger.
    • Uddrag fra planten "comfrey" aktiverer processerne for genvinding af vaskulært væv og tilstødende blødt væv.

    Ud over hovedet indeholder gelen mindre komponenter - ekstrakter fra medicinske urter, såsom vilde rosmarin, peber og andre planter.

    Og også i sammensætningen af ​​produktet er der propolis - et helbredende produkt af biavl, der bruges til at behandle mange sygdomme, herunder venøse lidelser.

    Doseringsformular

    Hestehestegel med hestekastanje findes i 500 ml beholdere pakket i papkasser med instruktioner til brug indeni.

    Anbefalinger til brug

    Ifølge vurderinger fra læger er den eksterne agent meget effektiv i nærværelse af følgende sygdomme og smertefulde symptomer:

    • Åreknuder på alle stadier af progression.
    • Symptomer på kronisk venøs insufficiens: hævelse, smerte, følelse af tyngde i benene.
    • "Appelsinskal" på hofter og skinker hos kvinder, videnskabeligt kaldet cellulite.
    • Konvulsive fænomener i underekstremiteterne.
    • Tilstedeværelsen af ​​et net af små kapillærer i gastrocnemius-regionen.
    • Med regelmæssige statiske og mekaniske belastninger på kalve.

    Liste over kontraindikationer

    1. Under graviditeten skal værktøjet bruges med stor forsigtighed for at undgå forekomsten af ​​allergiske reaktioner og forringelsen af ​​den fremtidige mor.
    2. Åben hudlæsioner: sår, sår, udskæringer, grædende eksem. Og det er også nødvendigt at udelukke slag af midler på slimhinder af en organisme.
    3. Allergiske manifestationer og intolerance af en subjektiv karakter i forhold til gelens bestanddele.

    Brug sager

    • Med åreknuder og symptomer på CVI bør brystet med kastanje og løg anvendes to gange dagligt om aftenen og formiddagen. Særligt effektiv er dens anvendelse i forbindelse med kompressionstøj: golf, strømpebukser, strømper. Den nødvendige grad af kompression vil blive anbefalet til dig af den behandlende læge.
    • Til blå mærker og hæmatomer anvendes kosmetik et par gange om dagen til det berørte område, indtil problemet helt forsvinder.
    • Når cellulite effektivt wraps med brug af hestekræfter. Hvis du lider gel på problemområdet, skal du dække applikationsområdet med madfilm og tage en liggende stilling, hvor benene skal hæves med en pude eller andre improviserede midler. Proceduren skal være mindst en time, hvorefter huden skal skylles med vand ved stuetemperatur.
    • Det anbefales stærkt at tage et kontrastbrus før indpakning, for at give skibe en højere tone og aktivere den venøse blodgennemstrømning.

    Omkostninger til

    Prisen på gel til ekstern brug er demokratisk, så de fleste af patienterne har råd til emballagen til pakken.

    Døm for dig selv: prisen på en stor flaske på 500 ml vil kun være 450-550 rubler! I Ukraine er omkostningerne ved emballage som følger: fra 195 til 205 Hryvnia. I Republikken Kasakhstan - ca. 2.250 tenge.

    Dommen af ​​læger og patienter

    Som lægerne siger, har værktøjet udført godt med den komplekse behandling af åreknuder.

    Tatyana Nikolaevna, phlebologist: "For patienter, der har anvendt i de indledende stadier af åreknuder, anbefaler jeg hestekraftens kosmetiske gel. I de fleste tilfælde er det ret effektivt at bekæmpe hævelse, smerte, kramper, edderkopper - de første symptomer på åreknuder. En væsentlig fordel er den relativt lave pris. "

    Patient anmeldelser er også positive.

    Marina: "Jeg anvender hestekraft efter råd fra en ven, der begyndte at kæmpe med åreknuder på et af sine stadier. Jeg begyndte at smøre edderkopper af interesse, jeg har ingen andre symptomer på venøs insufficiens, bortset fra aftenen hævelse. Jeg kan bemærke følgende: Kapillærruten blev blek efter kun to uger. "

    konklusion

    Tilmeld dig en læge, der arbejder i din by, kan være direkte på vores hjemmeside.

    På trods af at mange bruger gelen som et anti-varicose middel, er der ingen officielle data om dens terapeutiske virkning.

    Derudover angiver emballagen ikke doseringsmetoden og anbefalingerne for hyppigheden af ​​brugen af ​​gelen.

    Da stoffet ikke er tildelt en lægemiddelstatus, er koncentrationen af ​​terapeutiske ekstrakter i dets sammensætning sandsynligvis ret lav.

    Den ubestridelige kendsgerning er imidlertid fortsat, at gelen, synligt køler de smertefulde ekstremiteter, toner de venøse vægge og aktiverer blodcirkulationen, hvilket reducerer niveauet af puffiness, smerte, kramper.

    Dem, der er forvirret af stoffets oprindelige navn - Hestekræfter - vi skynder os at berolige: værktøjet er navngivet så analogt med navnet på den vigtigste aktive ingrediens - hestekastanje.

    Ved udvikling af gelformlen blev ingen hest såret!

    Men seriøst anser vi det for nødvendigt at oplyse følgende: Før brug skal du gennemføre et komplet kursus af lægeundersøgelse og få godkendelse fra den behandlende læge.

    Jeg vil dele min opdagelse. Begyndte at gøre denne gel lymfatiske dræning krop wraps. Resultatet var ikke længe i kommer. Minus 4 kg, huden er nivelleret, cellulitten er væk. Benene er lette luft, gelen varer lang tid. Meget mere effektiv end dyre salonprodukter.

    Generelt opdagede jeg det for mig selv, da jeg begyndte at bemærke, at mine ben ofte svulmer, edderkopper optrådte, og generelt om aftenen bliver mine ben trætte og smertefulde. Jeg blev anbefalet til ham på arbejdspladsen, vi havde en masse snak om ham på én gang og købte alt for os selv. Jeg besluttede også at prøve. Først brugte jeg det til mit formål med benene - efter ansøgning begyndte jeg at flyve simpelthen i forhold til hvad der skete før. Mine ben begyndte at roe sig hurtigt, jeg bemærkede endda, at de tabte vægt i mængder. Nu bruger min moster og hans mor også denne gel til åreknuder på mit råd.

    Og senere foreslog en af ​​mine venner, at wraps med denne gel også kan gøres uden uønskede konsekvenser. Jeg ønskede ikke at prøve i lang tid, men gel til ben. Men så forsøgte jeg. Lera og Anna, jeg vil beskrive for dig, hvordan jeg gjorde det. I princippet er metoden ret standard. Jeg anvender gelen, så laver jeg en wrap med enten cellofanposer eller med en klæbende film, hvilket er meget mere praktisk. Derefter vender jeg mig om med et sjal eller et varmt tæppe, så jeg går omkring to timer. Resultatet kom til mig personligt om et par uger. Jeg laver sport, men kun en gang om ugen, så jeg følte resultatet af gelen. Mængden af ​​maven faldt med tre cm, og taljen med to cm. Efter min mening er det meget godt. Jeg gjorde dette indpakning seks eller syv gange allerede, så jeg kan sige, at jeg ikke fandt nogen skade på mig selv, så du kan prøve. Det eneste, glem ikke at det ikke kan anvendes på den berørte hud. Huden efter det er ikke tørret, elastisk, ung, ingen rødme.

    Og jeg bruger ikke helt i henhold til vejledningen. Instruktionerne anbefaler at bruge det to gange om dagen, men det er nok for mig en gang om dagen - effekten er ikke værre, og den er tilstrækkelig i længere tid. Og til indpakning er det nok for mig at bruge det en gang om ugen, selv om jeg i første omgang gjorde det oftere, men jeg ser ingen mening herom. Så prøv, tror jeg, resultatet vil være.

    Under graviditeten begyndte man at bruge denne gel. Benene begyndte at blive meget trætte og hurtige, da belastningen på dem steg, var gelens hestekraft en frelse for mig, brugt den som det skal være med forsigtighed, kun påført det om aftenen, før man gik i seng. En chill kører straks ned på mine ben og træthed forsvinder næsten øjeblikkeligt.

    Navnet på stoffet taler for sig selv. Når den påføres til betændt hud, begynder gelen straks at virke, det mærkes fra de første sekunder, en let forbrænding og prikken, samt en skarp afkøling af det syge område, benene ophører med at skade med det samme. Det er meget effektivt om natten, salve og bekymre sig ikke om morgenen.

    Gelen er behagelig at bruge, absorberer hurtigt, og der er ingen klæbrighed efter den. Og fra tyngden i benene hjælper det med det samme.

    http://medicinanog.ru/preparaty/loshadinaya-sila-dlya-nog.html

    Flere Artikler Om Åreknuder

    • Ultralyd af bækkenorganerne (nedre mavesmerter)
      Læger
      Beslægtede og anbefalede spørgsmål3 svarSøgningssideHvad hvis jeg har et lignende, men andet spørgsmål?Hvis du ikke fandt de nødvendige oplysninger blandt svarene på dette spørgsmål, eller hvis dit problem er lidt anderledes end det, der præsenteres, så prøv at spørge lægen et yderligere spørgsmål på denne side, hvis det er på hovedspørgsmålet.