La Roche Posay Rosaliac UV Legere Face Cream

Indikationer for brug:
Til normal og kombinationsfølsom hud udsat for midlertidig eller kronisk rødme.

handling:
Soothes reaktive tilbøjelige til irritation og midlertidig rødme af ansigtets hud. Reaktiv ansigtshud er ofte tilbøjelig til midlertidig rødme forårsaget af eksterne virkninger som høje eller lave lufttemperaturer, vind eller mekaniske effekter på huden. Rosaliac UV Leger beroliger og beskytter huden ved at genoprette beskyttelsesfunktionen.
Rosaliac UV har en tredobbelt handling for at beskytte huden og bekæmpe rødme.

Vitamin CG - styrker de skrøbelige vægge i blodkarrene;
Vitamin B3 - forbedrer hudbeskyttelsen mod ydre irritations- og klimatiske faktorer
Filter Mexoryl XL - beskytter huden mod ultraviolette stråler, forværrende rødme.
Det har en lys forfriskende tekstur. Indeholder ikke parabener.

Anvendelse:
Anvend en lille mængde af produktet hver dag med lette massagebevægelser på dit ansigt, undgå området omkring øjnene.
For at rense ansigtets hud er det tilrådeligt at bruge Rosaliac micellar rensegel eller andet mildt rensemiddel, der ikke indeholder sæbe.

Effektivitet:
Rødme effekt:
Redness reduktion med - 30%
Blodbeholders synlighed (telangiektasi) reduceres med - 38%.
Ingredienser:
AQUA / WATER
ISONONYL ISONONANOAT
Glycerin
octocrylen
niacinamid
ETHYLHEXYL SALICYLATE
DIISOPROPYL SEBACATE
dimethicone
SUCROSE TRISTEARATE
BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE
cyclohexasiloxan
AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
METHYLSILANOL / SILICATE CROSSPOLYMER
DROMETRIZOLE TRISILOXANE
ASCORBYL GLUCOSIDE
POLYSORBAT 61
PEG-12 DIMETHICONE
dimethiconol
KOFFEIN
NATRIUMCITRAT
NATRIUMHYDROXID
NATRIUM STEAROYL GLUTAMAT
DISODIUM EDTA
CITRISYRE
XANTHAN GUM
NATURBENZOAT
PHENOXYETHANOL
CAPRYLYL GLYCOL
CI 19140 / GUL 5
CI 42090 / BLUE 1

http://nashemnenie.com/krasota-i-zdorove/65899-krem-dlya-lica-la-roche-posay-rosaliac-uv-legere.html

Rosaliak la roche udgør anmeldelser

100% naturlige kosttilskud Premium SOLGAR

Giv smagen af ​​naturlig te tilbage!

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Ergonomi og økologisk pleje med RADIUS tandbørster

Mød det unikke sæt til intensiv hvidtning!

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Avene - solbeskyttelse til den mest følsomme hud

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Kend dig til hardware kosmetologi WELSS!

Healing ansigts- og kropsbehandlinger med gezatone enheder

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Sikker og effektiv pleje af dig og din baby

Uriage - Pas på den sarte hud hos babyer og småbørn

Brands-A

POPULÆRE VARER

interessant

YSTHEAL - hudpleje efter 25 år

Brands-B

Brands-C

Brands-D

Brands-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - Glattere, elastisk og stram hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fugtet, glat hud skinner med ungdommen!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombination af naturlige ingredienser og højt bioteknologiske produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Koreansk kosmetik til ansigt og kropspleje

Brands - I

POPULÆRE VARER

interessant

Sig "hej" til dine nye assistenter - revolutionerende spiralgummibånd-armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Johnny's Chop Shop er en stilfuld kosmetik linje til fyre, der vil se godt ud!

Prøv japanske stofmasker af højeste kvalitet.

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi til hår skønhed

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Dermatokosmetik til pleje og kombineret behandling af fedtet og ungdommeligt problem hud

Nuxe - den optimale kombination af naturlige komponenter, effektive teknologier og luksuriøse teksturer.

Varemærker-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer til tørre, revnede og irriterede læber og hud

Varemærker Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolutionen i verden af ​​shampooer - en kvalitativt ny sammensætning i højteknologisk vakuumemballage

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålidelige dermo-kosmetologiske produkter til hudpleje af nyfødte, børn og voksne

TONY MOLY er en skål fyldt med stil og skønhed.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemærker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Weleda fugtgivende læbepalmer omslutter dine læber med udstråling af naturlig skønhed!

Styrkende virkning mod tegn på aldring

Varemærker AZ

Mærker, 0 - 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
OVERSIGT
HEALTH SKIN CENTER
Anmeldelser af farmaceutisk kosmetik
La Roche-Posay ROSALIAC

Gagarina Elena Zhigulevsk | 03/30/2018 |

Rosaliac UV Leger Fugtighedscreme til normal og kam. hud udsat for rødme 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Cremen efterlod et neutralt indtryk. Især ikke at skylde på noget, men også stærkt vil ikke rose. Den største ulempe ved det er, at cremen ikke er helt absorberet, men ligger på ansigtet som en maske og glitter. Til kombinationshud anbefaler jeg ikke, snarere for tør. Sensitive hud beroliger meget lidt. Porerne ikke tilstopper.

Natalia Kovaleva Moskva | 03/15/2018 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Produktet lindrer irriteret hud, fjerner rødme, men fjerner ikke couperose. Præcis olieagtig, absorberes ikke hurtigt. Min hud er tør og det er behageligt og forstyrrer ikke.
Huden nærer og fugter.

Dobronravina Tatyana Moskva | 02/14/2018 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Jeg har en kombination (jævn olieagtig) og meget følsom hud. Der var en periode, hvor der tilsyneladende var stoffer, der var dækket af små røde pletter. Ifølge beskrivelsen valgte jeg dette serum, og det reddede mig virkelig. Den meget næste dag faldt rødmen, og en uge senere forsvandt de helt. Ikke-fedtet, ruller ikke. Absolut anbefale!

Baradacheva Tatiana Samara | 6. februar 201 |

Rosaliac SS Complex Daily Correction Cream 50 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Meget god farvefarve. Egentlig tilpasser sig hudtonen, som angivet i beskrivelsen. Jeg blev rådgivet af hans hudlæge. Det er velegnet til hud tilbøjelige til rosation. Tørrer lidt. Jeg søger om problemområder. Plus creme beskytter mod UV-stråler, hvilket er nødvendigt ved rosation.

Sinina Svetlana Kemerovo | 01/16/2018 |

Rosaliac UV Leger Fugtighedscreme til normal og kam. hud udsat for rødme 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Cremen er meget skuffende. Da jeg regelmæssigt bruger La Roche, forventede jeg ikke noget dårligt fra ham, MEN! umiddelbart efter den første ansøgning begyndte huden at tingle, der var forfærdeligt ubehag. Men da den tillidsgrænse, jeg havde for dette mærke, var sååå stor, fortsatte jeg at bruge den, indtil den femte dag i ansøgningen ikke var forfærdet af refleksionen i spejlet! Huden på ansigtet var i forfærdelige maroon pletter, skællede. Jeg måtte behandle og genoprette huden i lang tid. Naturligvis gik næsten et fuldt rør til urnen. Jeg kan ikke anbefale denne creme til nogen.

Tatyana Moskva | 12/21/2017 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Kræms udtalt effekt er ikke bemærket. Men jeg har ikke rosacea, jeg ville bare styrke blodkarrene og endda ud hudfarve.
Cream fedt, dårligt absorberet, glinser på huden. Kan bruges som base for makeup med tør hud.

Angelica Samara | 12/07/2017 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Anstændigt produkt! Reaktiviteten af ​​karrene under applikationen har en positiv effekt, men selvfølgelig vil udprægede asterisker af roperose ikke eliminere, ligesom andre midler. Du bør ikke engang regne med det. Lys gennemskinnelig creme-gel ferskenfarve med næsten ingen lugt. Nemt fordelt, hurtigt absorberet. Blade lidt fedt, men jeg anvendte om natten, så det var ikke et problem. Porerne ikke tilstopper. Meget bekvem emballage med pumpe.

Andryushina Evgenia Bryansk | 12/07/2017 |

Rosaliac Cleansing Micellar Gel 195 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Meget godt middel til irriteret hud. Om foråret begyndte alvorlig irritation, mit ansigt var prikkende og jeg tog det hele godt ud, købte denne gel og fløde tolerant, og alt hjalp hurtigt med komplekset. Det eneste, jeg ikke var vant til, er ikke at vaske ud af vasken, så jeg først ville vaske efter at have brugt gelen, så blev jeg vant til det. Gelen er behagelig, køler lidt af huden, huden er blød og glat efter påføring. anbefale

Ovsyankina Natalia Kaluga | 11/21/2017 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Serum for følsom og reaktiv hud, spaltet til couperose. Min hud er ikke sådan, derfor kan jeg ikke evaluere serumets virkning i fuld mængde. Ja, og miniaturer på 2 ml er ikke nok til at få den kumulative virkning. Jeg brugte dette serum under det første koldt vejr, som min hud reagerer med stress, peeling og rødme. Serumet befugtede huden, hvilket gav ansigtet en ensartet skygge, elimineret rødme. Fra oven sættes den sædvanlige dag / nat.

Tekstur serumgel, har en brun farvetone, der hurtigt absorberes. Rigtig økonomisk.

Jeg vil ikke købe en fuld størrelse mig selv, men jeg vil rådgive dig, der er bekendt med couperose.

Ivankina Angela Komsomolsk-on-Amur | 11/02/2017 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Jeg bruger dette årets serum tre. Mine løfter om at eliminere rødme er opfyldt ellers på "C grade", men meget behageligt for følsom hud. Jeg bruger det hovedsageligt i den varme årstid. Den gelignende struktur er en brunlig skygge, den påføres meget let og absorberes ret hurtigt. Hud efter påføring med udstråling. Tidligere var rørene almindelige hætter, nu skal du dreje hætten for at åbne eller lukke dispenseren, hele tiden glemmer jeg at gøre det, og når jeg trykker på det, kommer en tørret serumdråbe ud.

Tsvetenko Margarita Moskva | 09/04/2017 |

Rosaliac SS Complex Daily Correction Cream 50 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Creme med høj grad af beskyttelse mod solen - 30. En god tonal effekt, udviser hudfarve, skjuler ufuldkommenheder, porer. Den anvendes ensartet, holdes hele dagen. fordi min hud er tør, læg på en fugtgivende base.

Olga Moskva | 08/14/2017 |

Rosaliac AR Intensive Serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Konklusioner: Serum medium tæthed, brunlig. Aromaen er ikke særlig udtalt. Det absorberes hurtigt, sensationerne efter påføring er ganske behagelige. Effektiviteten er ikke særlig udtalt, de egenskaber, der er angivet af producenten, blev ikke fundet, det er muligt, at en længere brugstid er nødvendig.

http://www.pharmacosmetica.ru/eshop/comments.html?mark=9gamma=ROSALIAC

Rosaliac Rosaliac UV Moisturizing Firming Anti-Redness Creme af La Roche Posay

tilbagekaldelse

Vinteren i år har stået meget kold ud, og for min hud tilbøjelige til at rødme, var det selvfølgelig dødeligt, og efter ultralydrensningen begyndte mareridtet, og kosmetologen rådede denne creme. I fremtiden vil jeg straks sige, at denne creme ikke er imod couperose, men for ham kunne min hud naturligvis have haft en sådan reaktion, men det var forfærdeligt, når det blev påført huden, begyndte en stærk prikken og brænding, og mine kinder reddede endnu mere end "før", men alle undre af dette middel slutter ikke der, efter to dages brug begyndte min acne og min normale hud begyndte at se olieagtig (om vinteren).

Vi vender nu til beskrivelsen:

1) Emballage med dispenser, hvilket ville være meget praktisk, hvis jeg kunne bruge denne creme.)))

2) Kræmen selv er lysegrøn i farve, først var jeg endda lidt bange for, at mit ansigt ville give af med en grønlig farvetone.

3) Lugten er helt diskret, jeg kan ikke sige præcis hvad, men for mig er dette et plus.

4) Det er simpelthen urealistisk at anvende tonale midler til det, da ruller ned meget hårdt.

Min dom, en frygtelig fløde designet til at forbedre rosacea. (((Men jeg kan bemærke dette kan være i mit tilfælde, fordi kosmetologen samt nogle anmeldelser på internettet taler meget godt om ham.

Jeg havde en sampler af denne creme, forårsagede ikke en sådan irriterende reaktion, men jeg kunne heller ikke lide det. Der var ingen effekt på det, og det var ikke behageligt i ansigtet, jeg ønskede at vaske det af så hurtigt som muligt.

Oh! Jeg forstår dig, Rosaliak købte også og skrev også en lignende anmeldelse af hendes skuffelse her, kun jeg har det til tør hud, dvs. ikke i en dispenserburk, men i et almindeligt rør var resultatet ens, huden blev forfærdeligt trukket af og det syntes at være dækket af en skorpe, selv om den blev erklæret som en fugtighedscreme!

Her er min anmeldelse, hvis interesseret:

Jeg læser din anmeldelse, skræm! I din situation tørrede hudkimerne ud for tør hud, jeg tog også den af, for mig for normal, tværtimod gør den olieagtig ((På denne creme færdiggjorde jeg min bekendtskab med dette mærke.

For at være ærlig, sørger jeg konstant for at jeg ikke kommer i kontakt med apotekets kosmetik (jeg er allergisk over for noget andet (

Jeg tabte også kategorisk ønsket om at håndtere dette firma)

Og for mig er det den bedste fløde, der har helbredt min hud meget hurtigt. For vinteren tager jeg XL Rish-det er strammere, til forår-HC.

Ingen irritation, smuk, sund hud. Jeg stoppede med at bruge tonale midler, der er intet at skjule.

heldig) Jeg er slet ikke allergisk. Der er ingen sådanne reaktioner på nogen måde, selvom du tager 96% alkohol))) bare kidding), men på en sådan creme er en forfærdelig reaktion

Jeg købte denne creme for første gang. På den første dag reddede min hud også, men jeg vil gerne sige, at min hud er følsom og rødmer meget, og rødmen var som om jeg var varm, den dag må jeg indrømme, at vores lejlighed er varm. Cremen kommer som en valgmulighed for dagen (beskyttelse), for natten anbefales det ikke af konsulenter RLP. Før fløden brugte jeg stadig LRP-sonden med det militsiske vand, tænkte jeg, at reaktionen stadig kunne komme fra det? I de følgende dage var der allerede ingen sådan reaktion, så jeg ved ikke engang, hvad det var. Cremen har en lysegrøn farve, for mig er den for lys og ikke påtrængende, hvis jeg ikke havde læst om den grønne farve i andre, ville jeg ikke have lagt mærke til det. Et øjeblik tog jeg en blandet type, men i løbet af vinteren blev min hud tør og dehydreret. I pandenes område, mellem øjenbrynene, syntes det mig, at fløden trængte huden lidt og lavede en film, da i denne zone var lyset kun lidt reflekteret, så det syntes. Jeg stoppede lige der for at smøre, for en start. Og nu føler jeg mig ikke sådan. Jeg bruger 2. uge. Der er ingen stærk glæde, men der er heller ingen negative indtryk. Jeg vil gerne tro at det samme er nyttigt for min hud :)

http://www.ladiesproject.ru/public/uvlazhnyayushchii-ukreplyayushchii-krem-protiv-pokrasnenii-rozaliak-rosaliac-uv-ot-la-roche-posay

Forårsaget irritation, prikker huden. Oversigten ændres efter 3 måneders brug. Lægen fandt ikke rosaceus på mine kinder

Sådan beskrev jeg denne creme, da jeg først begyndte at bruge den: "Denne creme passede mig slet ikke. Jeg har kombinationsskind. Den er meget tør på mine kinder med kraftig couperose. I t-zonen er den udsat for fedt. Jeg har hud, især i kindområdet. På grund af dette er mit ansigt meget rødt, selvom der ikke er rosacea. Der er ingen tillid til huden og ingen tale, tværtimod er der en fornemmelse af, at huden er irriteret. Jeg var ikke doven, jeg læste anmeldelserne og Der er ingen om mig, der har en sådan reaktion på anny produkt. " Jeg sætter denne produkt enhed, men forgæves. Det viste sig, at fløden er meget god. Fordi jeg besluttede at omskrive anmeldelsen.

Efter et par anvendelser stoppede cremen sig og irriterede huden. Ubehag er ændret til behageligt. Cremen perfekt fugtet min hud hele sommeren. Rødningen af ​​ansigtet er mærkbart faldet. Huden er blevet meget mindre reaktiv. Mest af dagen er mine couperose kinder fuldhvidt, selv i ekstrem varme er der ingen aktiv rød.

Cremen har behagelige "side" effekter. For det første glatter det perfekt huden. Jeg har ikke rynker, men huden på panden begynder at krympe. Nu er hun glat. For det andet fjernede cremen pigmentpletten på min hage. Denne effekt skyldes tilsyneladende det høje indhold af stabil aktivt vitamin C i produktet.

Det forekom mig, at for tør hud er dette værktøj bedre egnet til den varme årstid, for vinteren har du brug for noget mere nærende. Men jeg kunne være forkert.

For tredje gang supplerer anmeldelsen. En gang om et halvt år forsøger jeg at gå til atraumatisk rengøring for overfølsom hud til en kosmetolog. Denne gang vendte hun sig til en ny salon, hvor hun ikke gik før, til en meget god, erfaren læge. Hun så ikke rosacea i mig. Hun sagde, at jeg ikke har noget sådant! Takket være Rosaliak cremen blev mine kinder så hvide, at selv uden tonka kan du ikke mærke manifestationen af ​​rosacea - huden er meget lys og rødder ikke. Selv en ekspert genkendte mig ikke mit problem. Men jeg skulle fjerne skibene med en laser i efteråret! Denne procedure er meget god. kære (jeg blev talt 15t.r. fordi læsionsområdet er meget stort - mere end 10 cm) og samtidig er der stor risiko for komplikationer (pigmentering, forbrændinger, gryniaens, øget couperose, udseende af nye skibe osv.) fantastiske fløde)))

Optag navigation

Forårsaget irritation, prikker huden. Revisionen blev ændret efter 3 måneders brug. Lægen fandt ikke rosaceus på mine kinder: 17 kommentarer

Fortæl mig, hvor meget er denne creme? Jeg var meget interesseret i din feedback))

I St. Petersburg varierer priserne på denne creme afhængigt af apoteker. Flere budgetapoteker - ca. 700r., I dyrere - ca. 1t.r. I et rør på 40 ml

Kære Fermina Dasa, se på min gennemgang af Max Factor Facefinity Compact Foundation-pulveret (der er en rosacea på kindbenet på det sidste billede og måske ikke en rosacea.) Fortæl mig, hvordan du synes La Roche-Posay ROSALIAC XL RICHE creme kan på en eller anden måde reducere "er det" til det mindste? Jeg har det siden min barndom, de fortæller mig konstant, at mine kinder er farvet med en pen (så meget, disse årer skinner igennem) På forhånd tak for svaret.

Fermina Dasa, skriv venligst gennem hvor mange anvendelser din irritation er gået. Jeg brugte denne fløde 3 gange: den klipper ikke, huden bliver rød endnu mere fra den, det ser ud til at tilstoppe porerne, og anmeldelserne er så gode (((((

Ksana, jeg har ligesom dig en lignende manifestation. Ansigtet, efter påføring af cremen, bliver dækket med røde pletter (især hvor der er mange dilaterede blodkar) ((

Ariadne, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Denne creme er rost selv af kosmetologer. Ikke desto mindre vil jeg tvinge mig ti gange til at bruge det, og jeg vil håbe på et mirakel

Ariadne, hvor længe har du brugt det?

Jeg brugte den i omkring en uge, men så stoppede jeg det, fordi selv grundlaget ikke skjulte den stærke rødme i nakke- og næsefløjernes område (hvor jeg har rosacea). Heldigvis besluttede jeg mig for en laserbehandling, og efter det så jeg virkelig resultatet. Desuden bruger jeg nogle gange nu denne creme, og jeg kan sige, at ansigtet stadig rødmer, men ikke så meget mere. Tilsyneladende reagerer de dilaterede blodkar på denne måde til cremen)

Ariadne, tak for svaret! Du er meget klog!

Piger, denne fløde har mange fejl. Ligesom andre cremer produceret af L'Oreal (L'Oreal trio-aktiv, Lankom, Vichy) ruller den ned (hvis du anvender for meget). Det dækker ansigtet med en gel film, som heller ikke er meget glad. Men jeg tilgiver denne creme for hvad den gør til min Med denne creme har jeg snøhvide kinder. Efter ca. 3 måneder er der et vedvarende resultat. Jeg prøvede mange anti-couperose cremer - ingen af ​​dem gav et sådant resultat. Det kan bare være mig, jeg ved det ikke. Selvfølgelig er den ideelle løsning til at fjerne rosacea fototerapi eller laserfjernelse. Men i vores by er disse procedurer ekstremt dyre, og ingen læge, som jeg talte om, gav mig ingen garanti for, at couperose efter en uge (år, måned) ikke kommer ud igen. + risiko for komplikationer. Kort sagt, tænk for dig selv, bestem dig selv.

Ksana, irritation efter den første anvendelse af cremen, jeg havde ikke mere end en uge. Hver gang jeg fortsætter kremens forløb efter bruddet reagerer huden med irritation, men efter 2-3 dage er alt fint)))

Fermina Dasa, tak for svaret.))) Følg du denne diæt? Brugte andre tilbud. ansigtspleje produkter?

Fermina Dasa, et andet spørgsmål. Hvor mange gange om dagen har du sagt det?

Ksana, jeg fulgte ikke dietten, men som en læge ordinerer en phlebologist hver sommer og hver vinter, tager jeg phlebodia (et lægemiddel der styrker blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen) samt vitrum omega 3 cardio (også yderst nyttig til blodkar). Jeg bruger Rosaliac to gange i dag: morgen og aften. Udover cremen bruger jeg vask og tonic. I sidste sommer var det en Rosaleac mycelegel og fysiokoncept

Og min hud bliver rød fra kulden, jeg troede, jeg skulle tage denne creme som en beskyttende, men jeg forstår af kommentarerne, at den hovedsageligt er fra rosacea. Så det vil jeg nok ikke gøre.

Som en beskyttelse mod kulde vil denne creme nok ikke fungere. Det forekommer mig, at nærende cremer beskytter sig godt mod kulden, og det ene - fugtighedsgivende og anti-roper. i begyndelsen af ​​brugen irriterer det huden, det bliver rødt, men med tiden bliver huden brugt.

Det har længe været hørt om ham, endnu ikke brugt.

http: //xn--b1accz8b1g.xn--j1amh/ru/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC_%D0%B4%D0%BB%D1% 8F_% D0% BB% D0 % B8% D1% 86% D0% B0_la_roche_posay_rosaliac_xl_riche-r917172.html

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af Den Russiske Føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

Kompleks CC creme maskerer øjeblikkeligt og korrigerer effektivt alle former for rødme. Skyggen er universel og tilpasser sig hurtigt til enhver hudtone fra den letteste til den mørkeste. Meget nem at påføre og jævnt fordelt over huden. Tilbyder solbeskyttelse SPF30.

Formål kosmetisk:

Produktvægt med emballage (g):

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

At skrive en anmeldelse eller afstemning er påkrævet
registrering på stedet

Log ind på din konto Wildberries eller registrer dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der krænker andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Indlæsningsfejl

Du kan tilføje op til 5 billeder.

Vi har modtaget din besked og accepteret det.

Nogle anmeldelser kræver verifikation, så offentliggørelsen kan blive forsinket.

http://www.wildberries.ru/catalog/2733367/detail.aspx

Anmeldelser af La Roche Posay Rosaliac UV Legere Face Cream

Pleje Kosmetik - Anmeldelser af La Roche Posay Rosaliac UV Legere Face Cream

anmeldelser

Jeg kender La Roche Posay i lang tid, der er bestsellers uden som jeg ikke kan gøre, der er mindre egnede midler. Men denne fløde, for at sige det mildt, "overraskede" mig.

Jeg har følsom, kombination, tilbøjelig til rødme hud. Det var problemet med rødme, som jeg beregnet til at løse med sin hjælp.

Læs i alt Antal visninger: 1101

Jeg forstår ikke hvorfor dermatologer elsker denne fløde så meget? Jeg har problemhud og på samme tid stadig følsom, tilbøjelig til rødme. Jeg løb konstant over tærsklerne hos hudlæger og hver gang jeg får denne creme, som formodentlig styrker blodkarrene og hjælper med rosacea. Jeg besluttede at købe...

http://nsotz.com/tov2/tovar-873415

Albas skønhedsblog

En lille pige i en stor kosmetik verden

side

Onsdag den 30. september 2015

La Roche-Posay: Sensitive Hud med Rosacea

Længe planlagt at offentliggøre dette indlæg. Men han var meget svært for mig, fordi minderne fra denne periode ikke er behagelige for mig.

I mere end et år lider jeg af en alvorlig allergisk reaktion på mit ansigt. I denne blog planlægger jeg gradvist at tale om alle de værktøjer, som jeg så brugte, og som min hud gunstigt tog.

I dag vil vi tale om to redskaber i mit yndlingsmærke La Roche-Posay.

Efter alle anbefalinger og konsultationer har jeg gjort denne pleje for mig selv:

Vask: Avene Ekstremt Gentle Creansing Lotion
Dagcreme: Ducray Ictyane SPF15
Nat / Dag Serum: La Roche-Posay Rosaliac AR
Natkrem: La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid

Fra producenten:
Kombinerer 3 aktive ingredienser, der hjælper med at reducere rødmen. Ambofenol hjælper med at indsnævre blodkar og styrke deres vægge. Neurosensin - aktiv beroligende komponent reducerer sværhedsgraden af ​​synlig rødme. Termisk vand La Roche-Posay - har en antioxidant, beskyttende og beroligende effekt. Forseglet emballage af den nye generation giver dig mulighed for at oprette en formel med et mindste antal komponenter. Indeholder ikke konserveringsmidler, parabener, alkohol, dufte, farvestoffer. Allergivenlig. Ikke komegodno.

struktur: Vand, glycerol, isostearylneopentanoat, butylenglycol, pentylenglycol, polysorbat 20, tambourissa trichophylla blade ekstrakt, glyceryl acrylat / acrylsyrecopolymer, dimethicon, dimethiconol, ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurat, dinatrium-EDTA, acetyl dipeptid-1 cetyl ester


Værktøjet kaldes serum, men jeg ville kalde det lidt en let gel-creme eller væske, fordi det føles tættere end alle de serum jeg brugte.

Konsistensen af ​​det er endnu tættere end Toleriane Ultra Fluid, lidt gelignende, har ingen smag. Det absorberes meget hurtigt, huden efter det skinner ikke.

På trods af at irritationen på mit ansigt var lokal og koncentreret på flere steder, brugte jeg serumet på hele mit ansigt, bortset fra området omkring mine øjne. Jeg ville kalde dens virkning på huden forsigtigt beroligende: under det blev huden gradvist afkølet, rødmen faldt.

Jeg bemærkede også den kumulative virkning af lægemidlet: jo længere jeg brugte det, jo hurtigere blev min hud roet ned. Det vil sige, hvis uden dette serum, selv efter mild vask, min hud roede ned i en halv time, så som serumet blev brugt, faldt denne gang gradvist, og ved afslutningen af ​​flaskeens brug havde jeg ingen irritation på mit ansigt.

Hvad angår serum og rosacea. Jeg ved, at mange rosacea er udtrykt i kapillærerne synlige i ansigtet, og du forventer af de specialiserede midler at slippe af med dette problem. Men jeg har intet at sige om dette, da jeg ikke har synlige kapillærer på mit ansigt, og jeg ved ikke, hvordan det kan påvirke dem.


Volumen: 40 ml
Bedømmelse: 5/5
Pris: ca. 1000 p.


Da jeg lige er begyndt at gøre bekendt med hudprodukterne med rosacea, har jeg stadig meget lidt personlig erfaring på dette område. Jeg kan kun sammenligne dette serum med Uriage Roseliane creme (jeg havde prober i mængden af ​​6 stykker, hvilket var nok i 2 uger). Af disse to havde jeg helt sikkert Rosaliac la Roshevsky, hvis kun for dens konsistens og fornemmelser i ansigtet.

Fluid Ultra er søsteren Toleriane Fluide, en meget lys fugtighedscreme, som jeg har længe elsket.

Fra producenten:
Den unikke formel kombinerer et neurosensinmolekyle, der reducerer irritation og beroliger huden.
Forseglet emballage af den nye generation tillades at skabe et værktøj med et minimum antal komponenter, idet man undgår tilsætning af konserveringsmidler og parabener. En speciel forseglet kapsel inde i hætteglasset forhindrer kontakt med det ydre miljø, penetrering af bakterier og giver dig også mulighed for at bruge produktet næsten 100% uden rest.
Velegnet til huden omkring øjnene. Høj tolerance er bevist i kliniske undersøgelser under overvågning af hudlæger.
Ingen konserveringsmidler. Paraben fri. Uden parfume. Indeholder ikke alkohol, farvestoffer, lanolin. Ikke komegodno.

struktur: vand, glycerin, squalan, propandiol, butylenglycol, butyrospermum parkii smør, pentylenglycol, dimethicon, polymethylsilsesquioxan, polysorbat 20, abf ester.

Faktisk adskiller Toleriane Ultra Fluide sig fra Toleriane Ultra kun ved sin rigere sammensætning med en ekstra hud beroligende effekt. Og i aktion er de meget ens. Det vil sige, her har vi den samme lyse tekstur og de samme fugtighedsgivende egenskaber, såvel som fraværet af duft.

Jeg brugte det på ansigt, nakke og område omkring øjnene. Fugtning af min hud af det var nok i en varm periode. Om vinteren gjorde han det ikke så godt, men Rosaliac-serum hjalp mig ud, som jeg satte under cremen om natten, så jeg vindede også godt. Selvfølgelig ville det være muligt at erstatte det med en mere tæt Toleriane Ultra, men jeg valgte ikke at ændre plejen og introducere intet nyt i den.

Med hensyn til effekten passer Ultra Fluide perfekt til min hud i denne periode med alvorlig irritation og fremkaldte aldrig en øget allergisk reaktion. Tværtimod forsøgte jeg at påføre ansigt og serum og creme efter vask, så hurtigt som muligt for at berolige huden.


Volumen: 40 ml
Bedømmelse: 5/5
Pris: ca. 1000 p.


Generelt råder jeg alle til at være opmærksomme på disse to midler.


Og hvad bruger du til alle hudirritationer - lang og ikke så meget? Hvad stredstva hjælper dig med denne svøbe?
Hvilke værktøjer vil anbefale?

http://albabeautyblogger.blogspot.com/2015/09/la-roche-posay.html

Alenka's Beauty Blog

La Roche-Posay Rosaliac CC Creme SPF30 Rosaliac SS Cream til følsom hud. Review, Swatch.

For ikke så længe siden, i et indlæg om køb og gaver, fortalte jeg om køb af denne creme og for at indrømme, at hvis det ikke var for dine ønsker at vise, ville jeg ikke engang lave et indlæg. Jeg forstod ikke dette produkt, men da jeg ikke læser enhver mening om sådan kosmetik, vil jeg bare prøve at beskrive, hvad jeg ikke kunne lide, og vise den effekt, der ikke passer mig.

For mig er SS-creme primært en dekorativ vare. Jeg har almindelige cremer til hudpleje, så jeg vil ikke tale om de gavnlige virkninger på huden, især da jeg havde det præcis tre gange - jeg prøvede den første, gav den anden en chance og den tredje - for at tage et billede og vise dig.

La Roche-Posay Rosaliac CC Creme SPF30 Rosaliac SS Creme til følsom hud -

Egenskaber: Kompleks CC-creme, giver øjeblikkelig maskering og konstant korrektion af alle typer rødme. Instant maskering af rødme: En universel skygge, der naturligt tilpasser sig enhver hudtone fra lys til mørk og maskerer alle former for rødme. Let at påføre, jævnt på huden. Stabil korrektion dag efter dag: På grund af indholdet af Ambofenol - et naturligt ekstrakt fra den medicinske plante Tamburissa, neutraliserer cremen rødmen og forhindrer deres genopståelse.

Resultat: Fugtiggør og beroliger huden. Synlig fornemmer hudtonen. Dag efter dag reduceres rødmen markant. Forfriskende, ikke-fedtet tekstur. Ikke komegodno.


Anbefalinger til brug: Brug daglig som primær pleje og tonal middel, og sæt hele ansigtet på.

Cremen i kassen, i sig selv i en plastikpakke af god kvalitet med en dispenser, lukkes låget tæt.

Cremen er så tyk og tæt, og stadig fedt! Fra dispensere udstedte tynde pølser. På grund af en sådan tekstur er det meget svært at distribuere det over huden, jeg var nødt til meget omhyggeligt at skygge, så vent lidt og skygge igen, for efter "krympning" pletterne syntes et sted.

På hånden er der naturligvis ikke noget problem - huden er mere ensartet og porerne er meget små.

Farvetone tilpasser sig ganske rigtigt godt til hudtonen, men dets maskeringsegenskaber er ret svage, og hvis det påføres med et mere tæt lag, bliver det mærkbart på huden, og jeg kan slet ikke lide denne effekt.

Hans udholdenhed er god - han er på mig hele dagen, vaskes af med nogen makeup remover, det vil sige, han har ikke brug for nogen hydrofile olier - du kan fjerne det med almindelig sæbe.

Venstre TIL, højre efter:

Billedet viser, at han lidt maskerede rødheden i næsen, men for mig er det for lille effekt, det er lettere for mig at gå helt uden denne SS end den lider under ansøgningen. For en ensartet fordeling er det nødvendigt mindst 15 minutter - søg først og vent derefter på at sætte sig ned og skygge igen. Jeg bemærker også, at det ikke er muligt at distribuere det med fingrene - kun med en våd svamp.

Fuldt billede billede med flash. Generelt synes alt ikke at være dårlig, men det er ikke den effekt, jeg forventer af SS, jeg ved, at det kan være meget bedre med billigere modparter. LUMENE CC passer for eksempel mig meget mere og problemer med at anvende det nej.

http://alenaalenka.blogspot.com/2015/11/la-roche-posay-rosaliac-cc-cream-spf30.html

Forårsaget irritation, prikker huden. Oversigten ændres efter 3 måneders brug. Lægen fandt ikke rosaceus på mine kinder

Sådan beskrev jeg denne creme, da jeg først begyndte at bruge den: "Denne creme passede mig slet ikke. Jeg har kombinationsskind. Den er meget tør på mine kinder med kraftig couperose. I t-zonen er den udsat for fedt. Jeg har hud, især i kindområdet. På grund af dette er mit ansigt meget rødt, selvom der ikke er rosacea. Der er ingen tillid til huden og ingen tale, tværtimod er der en fornemmelse af, at huden er irriteret. Jeg var ikke doven, jeg læste anmeldelserne og Der er ingen om mig, der har en sådan reaktion på anny produkt. " Jeg sætter denne produkt enhed, men forgæves. Det viste sig, at fløden er meget god. Fordi jeg besluttede at omskrive anmeldelsen.

Efter et par anvendelser stoppede cremen sig og irriterede huden. Ubehag er ændret til behageligt. Cremen perfekt fugtet min hud hele sommeren. Rødningen af ​​ansigtet er mærkbart faldet. Huden er blevet meget mindre reaktiv. Mest af dagen er mine couperose kinder fuldhvidt, selv i ekstrem varme er der ingen aktiv rød.

Cremen har behagelige "side" effekter. For det første glatter det perfekt huden. Jeg har ikke rynker, men huden på panden begynder at krympe. Nu er hun glat. For det andet fjernede cremen pigmentpletten på min hage. Denne effekt skyldes tilsyneladende det høje indhold af stabil aktivt vitamin C i produktet.

Det forekom mig, at for tør hud er dette værktøj bedre egnet til den varme årstid, for vinteren har du brug for noget mere nærende. Men jeg kunne være forkert.

For tredje gang supplerer anmeldelsen. En gang om et halvt år forsøger jeg at gå til atraumatisk rengøring for overfølsom hud til en kosmetolog. Denne gang vendte hun sig til en ny salon, hvor hun ikke gik før, til en meget god, erfaren læge. Hun så ikke rosacea i mig. Hun sagde, at jeg ikke har noget sådant! Takket være Rosaliak cremen blev mine kinder så hvide, at selv uden tonka kan du ikke mærke manifestationen af ​​rosacea - huden er meget lys og rødder ikke. Selv en ekspert genkendte mig ikke mit problem. Men jeg skulle fjerne skibene med en laser i efteråret! Denne procedure er meget god. kære (jeg blev talt 15t.r. fordi læsionsområdet er meget stort - mere end 10 cm) og samtidig er der stor risiko for komplikationer (pigmentering, forbrændinger, gryniaens, øget couperose, udseende af nye skibe osv.) fantastiske fløde)))

Optag navigation

Forårsaget irritation, prikker huden. Revisionen blev ændret efter 3 måneders brug. Lægen fandt ikke rosaceus på mine kinder: 17 kommentarer

Fortæl mig, hvor meget er denne creme? Jeg var meget interesseret i din feedback))

I St. Petersburg varierer priserne på denne creme afhængigt af apoteker. Flere budgetapoteker - ca. 700r., I dyrere - ca. 1t.r. I et rør på 40 ml

Kære Fermina Dasa, se på min gennemgang af Max Factor Facefinity Compact Foundation-pulveret (der er en rosacea på kindbenet på det sidste billede og måske ikke en rosacea.) Fortæl mig, hvordan du synes La Roche-Posay ROSALIAC XL RICHE creme kan på en eller anden måde reducere "er det" til det mindste? Jeg har det siden min barndom, de fortæller mig konstant, at mine kinder er farvet med en pen (så meget, disse årer skinner igennem) På forhånd tak for svaret.

Fermina Dasa, skriv venligst gennem hvor mange anvendelser din irritation er gået. Jeg brugte denne fløde 3 gange: den klipper ikke, huden bliver rød endnu mere fra den, det ser ud til at tilstoppe porerne, og anmeldelserne er så gode (((((

Ksana, jeg har ligesom dig en lignende manifestation. Ansigtet, efter påføring af cremen, bliver dækket med røde pletter (især hvor der er mange dilaterede blodkar) ((

Ariadne, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Denne creme er rost selv af kosmetologer. Ikke desto mindre vil jeg tvinge mig ti gange til at bruge det, og jeg vil håbe på et mirakel

Ariadne, hvor længe har du brugt det?

Jeg brugte den i omkring en uge, men så stoppede jeg det, fordi selv grundlaget ikke skjulte den stærke rødme i nakke- og næsefløjernes område (hvor jeg har rosacea). Heldigvis besluttede jeg mig for en laserbehandling, og efter det så jeg virkelig resultatet. Desuden bruger jeg nogle gange nu denne creme, og jeg kan sige, at ansigtet stadig rødmer, men ikke så meget mere. Tilsyneladende reagerer de dilaterede blodkar på denne måde til cremen)

Ariadne, tak for svaret! Du er meget klog!

Piger, denne fløde har mange fejl. Ligesom andre cremer produceret af L'Oreal (L'Oreal trio-aktiv, Lankom, Vichy) ruller den ned (hvis du anvender for meget). Det dækker ansigtet med en gel film, som heller ikke er meget glad. Men jeg tilgiver denne creme for hvad den gør til min Med denne creme har jeg snøhvide kinder. Efter ca. 3 måneder er der et vedvarende resultat. Jeg prøvede mange anti-couperose cremer - ingen af ​​dem gav et sådant resultat. Det kan bare være mig, jeg ved det ikke. Selvfølgelig er den ideelle løsning til at fjerne rosacea fototerapi eller laserfjernelse. Men i vores by er disse procedurer ekstremt dyre, og ingen læge, som jeg talte om, gav mig ingen garanti for, at couperose efter en uge (år, måned) ikke kommer ud igen. + risiko for komplikationer. Kort sagt, tænk for dig selv, bestem dig selv.

Ksana, irritation efter den første anvendelse af cremen, jeg havde ikke mere end en uge. Hver gang jeg fortsætter kremens forløb efter bruddet reagerer huden med irritation, men efter 2-3 dage er alt fint)))

Fermina Dasa, tak for svaret.))) Følg du denne diæt? Brugte andre tilbud. ansigtspleje produkter?

Fermina Dasa, et andet spørgsmål. Hvor mange gange om dagen har du sagt det?

Ksana, jeg fulgte ikke dietten, men som en læge ordinerer en phlebologist hver sommer og hver vinter, tager jeg phlebodia (et lægemiddel der styrker blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen) samt vitrum omega 3 cardio (også yderst nyttig til blodkar). Jeg bruger Rosaliac to gange i dag: morgen og aften. Udover cremen bruger jeg vask og tonic. I sidste sommer var det en Rosaleac mycelegel og fysiokoncept

Og min hud bliver rød fra kulden, jeg troede, jeg skulle tage denne creme som en beskyttende, men jeg forstår af kommentarerne, at den hovedsageligt er fra rosacea. Så det vil jeg nok ikke gøre.

Som en beskyttelse mod kulde vil denne creme nok ikke fungere. Det forekommer mig, at nærende cremer beskytter sig godt mod kulden, og det ene - fugtighedsgivende og anti-roper. i begyndelsen af ​​brugen irriterer det huden, det bliver rødt, men med tiden bliver huden brugt.

Det har længe været hørt om ham, endnu ikke brugt.

http: //xn--b1accz8b1g.xn--j1amh/ru/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC_%D0%B4%D0%BB%D1% 8F_% D0% BB% D0 % B8% D1% 86% D0% B0_la_roche_posay_rosaliac_xl_riche-r917172.html

La Roche Posay - Creme af rosacea

Kuperoz er en sygdom forbundet med udvidelse af blodkar. Nogle gange danner de asterisker, som i første omgang kan være usynlige og til sidst udvikler sig til større formationer, der forårsager en ubehagelig æstetisk defekt, især for kvinder. Både kvinder og mænd er modtagelige for udviklingen af ​​sygdommen. Området for manifestation af sygdommen - ansigt, nakke, nedre lemmer, kan nogle gange være placeret på underlivet, mindre ofte på hænderne. Ofte er årsagerne til rosacea underernæring (krydret, salt og røget mad), dårlige vaner, især alkoholmisbrug, overdreven badmøde, dårlig omsætning, brug af alkoholbaseret kosmetik og specielle svampe til peeling med ansigtpuperose. Svækkelse af væggene i blodkar og kapillærer kan forekomme på grund af en reaktion på sollys, sæsonændringer, ukorrekt kost og stress. I risikonzonen for dannelsen af ​​stjerner er der først og fremmest repræsentanter, der har følsom, tynd hud.

behandling

Sygdomsbehandling varer meget lang tid. Hidtil tilbyder moderne medicin en række forskellige metoder, der hjælper med at slippe af med sygdommen en gang for alle, såvel som fra tilbagefald af rosacea. Du skal dog forberede sig på, at rehabiliteringsperioden vil vare lang. Mange læger anbefaler brug af speciel kosmetik mod rosacea, hvis du har en forudsætning for sygdommen.

beskrivelse

Til et af de mest effektive midler indbefatter kosmetik til ansigtet "La Roche Post". Produkterne i dette firma er rettet mod daglig pleje af ansigtets hud, en linje er udviklet til den mest følsomme hud.

Alle produkter er allergivenlige og medfører ikke negative konsekvenser, som for stor forstyrrelse af hud-lipidbalancen. Dette er en medicinsk kosmetik baseret på termisk vand beriget med selen fra kilderne til en lille by i centrum af Frankrig La Roche.

Medicinsk kosmetik La Roche Posay

Laboratoriet for La Roche Posay gennemfører løbende forskning om introduktionen af ​​de seneste udviklinger inden for kosmetikindustrien. De formåede at udvikle en række værktøjer, der hjælper effektivt med at bekæmpe rosacea. De helbredende egenskaber ved termisk vand fra kilden har været kendt i meget lang tid, dets antiinflammatoriske og beroligende effekt gør det muligt at klare sygdommen selv og samtidig forhindre aldring af huden. Virksomheden La Roche Posay har udviklet en serie "La Rosaliac", der er baseret på creme og serum mod rødme. Ledende læger, hudlæger og kosmetologer anbefaler disse værktøjer i kampen mod rosacea. Det fulde program i denne serie er anerkendt som en af ​​de bedste til meget følsom hud med hyppig rødhed.

ansøgning

La Roche-Pose creme fra La Rosaliac serien og serum anvendes til forbedret beskyttelse af huden, der er tilbøjelig til permanent eller delvis rødme. Baseret på de komponenter, der udgør cremen, beroliger det ansigtet, neutraliserer rødmen. Tiltænkt kosmetisk til kombination og følsom hud. Cremen indeholder vitaminer, der forbedrer hudens egne beskyttelsesmekanismer, øger modstanden mod forskellige ydre og indre effekter. Mexoryl XL solbeskyttelse hjælper med at blokere stråler, der forårsager rødme. Med hensyn til dets struktur har La Rocher Pose Creme en blød, øm og forfriskende struktur. Termisk vand og forskellige fugtgivende supplerende ingredienser, som er grundlaget for sammensætningen, har en stor beroligende effekt. La Roche Posay ansigtscreme har positive anmeldelser fra en bred vifte af La Rosaliac-forbrugere, der har fokuseret på evnen til øjeblikkeligt at få en ensartet ansigtsfarve, der gemmer rødme.

struktur

I naturen består La Roche Posay ansigtscreme af vitaminer (C, G og P). Hver dag styrker de blodkarrene, hvilket gør dem elastiske på grund af den aktive virkning af kollagen, øger beskyttelsesfunktionen, har en beroligende virkning og reducerer blodkarernes reaktion på miljø- og kropsirritationsfaktorer. En anden unik funktion ved sammensætningen af ​​La Roche Posay-produkter er koffein. Det forbedrer mikrocirkulationen i karrene og har en decongestant effekt. Huden skinner med friskhed. Et system med specialdesignede sollysfiltre beskytter ansigtets hud og forhindrer destruktion af blodkar og kapillærer.

La Rosaliak creme serien fås i rør af 40 ml, den er designet til morgen og nat brug, indeholder ikke parabener. Det daglige middel indeholder SPF beskyttelse mod sollys. Også creme La Rosaliak løser i sidste ende de røde prikker.

Anvendelsesmåde

Anvend produktet fra en række produkter til følsom hud med rødme anbefales med let massage bevægelser, brug om morgenen og aftenen. Det anbefales at anvende midler fra dermatologer dagligt. Kosmetik er ikke vanedannende. Efter anmodning følger du alle anbefalingerne, så du kan se resultatet allerede i de første to brugers uger. Som anmeldelser har vist, La Rosaliak serien giver dig mulighed for helt at slippe af med edderkopper og undgå tilbagefald.

anbefalinger

De fleste eksperter mener, at for at opnå positive resultater skal du bruge kosmetiske serien La Rosaliak. La Roche Posay har udviklet et specielt produkt til couperose-problemet. Serumserien "La Rosaliac" anvendes før cremen. Det giver dig mulighed for at fugte huden og forberede de hurtige og effektive virkninger af komponenterne. Serum glatter fine linjer, trænger ind i huden, styrker blodkarrene. Forbrugernes feedback på La Rosaliac-serien viste en positiv udvikling i brugen af ​​serien. Specialister på La Roche Pose er engageret i den konstante introduktion af nye udviklinger og tager sig af deres kunder.

Og lidt om hemmelighederne.

Har du nogensinde forsøgt at slippe af med åreknuder selv? At dømme efter, at du læser denne artikel - sejren var ikke på din side. Og selvfølgelig ved du førsthånds hvad det er:

  • igen og igen for at observere den næste del af edderkopper på benene
  • vågne om morgenen med tanken om, hvad man skal bære for at dække hævede åre
  • Lider hver aften fra tunghed, planlægning, hævelse eller summende i benene
  • konstant boblende cocktail med håb om succes, bekymret forventning og skuffelse af en ny mislykket behandling

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive salver, piller og cremer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre et eksklusivt interview med lederen af ​​Phlebology Institute of Health Care of the Russian Federation, Viktor Mikhailovich Semenov, der fortalte os, hvordan man besejrer VARIKOZ om en eller to uger og redder os selv fra kræft og blodpropper hjemme. Læs videre.

http://stopvarikoze.ru/preparaty/la-roche-posay-krem-ot-kuperoza-otzyvy.html

Flere Artikler Om Åreknuder

  • Hvad skal du gøre, hvis du har forstoppelse
    Læger
    Forstoppelse - en sygdom forbundet med problemerne med evakuering af afføring fra tyktarmen. Diagnosen er lavet i mangel af tarmbevægelser i tre dage, med smerter under tømning, når man forsøger at spændes, kommer kun gasser ud, afføringen er tør, har en tæt struktur.
  • Rør i anusen: årsager og behandling
    Behandling
    Ubehagelige spasmer eller ubehag i tarmene kan være af forskellig art. Hvis en person føler en lille bevægelse i anusen, vil det være svært at finde årsagen uden hjælp fra en prokolog.