Lymfomat (trykbehandling, lymfatisk dræning) - anmeldelser

Sådan skriver du en anmeldelse:

  • Skriv en anmeldelse på Yandex Market
    Tilbagemeldingen om butikken skal beskrive din personlige erfaring med at interagere med butikken, når du bestiller, vælger, køber, leverer, eksporterer varer eller efterfølgende vedligeholdelse.
    Jeg skrev en anmeldelse, når den vil offentliggøre? Anmeldelser offentliggøres inden for 24 timer efter modtagelsen. Du kan lære om status for din anmeldelse på siden Mine markeder → Mine anmeldelser.
  • Skriv en anmeldelse med fotos i vores gruppe Vkontakte

For at bekræfte ægtheden af ​​offentliggjorte anmeldelser skal du bruge webstederne for transportvirksomheder eller post. For at gøre dette, skal du kopiere fakturanummer eller posttracker fra enhver anmeldelse (undtagen dem, der blev leveret af vores kurerer i St. Petersborg / Moskva) og indsæt nedenstående links

Navn: Ksenia
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: №1413
Bestillingsdato: 07/10/2015
Levering: Med kurer

Jeg fik enheden i online butik "maxmassage". Hurtig og bekvem. Meget praktisk websted: Højkvalitets fotos af produktet, en detaljeret beskrivelse af det, alt er enkelt og klart. Enheden er meget god, har fire funktioner: massage, lymfedrænage, trykbehandling, automatisk tilstand. Du kan justere trykket i kamrene, det har funktionen at slukke for kamrene, dvs. du kan massere, hvor du har brug for det. Jeg har min egen lille skønhedssalon, og denne massager kom til stedet, klienterne var helt glade efter mødet med trykbehandling. Jeg har standard udstyr. Jeg synes at få shorts til ham, så der er mere tilfredse kunder. Med denne enhed kan du kæmpe ikke kun med overskydende vægt og cellulite, men også med hævelse og trætte ben. Nogle gange, når jeg bruger hele dagen på mine fødder, kommer i mine bukser og lægger mig ned, nyd massageen, går smerten i benene straks væk. Enheden blev leveret hurtigt, gratis og på et passende tidspunkt for mig. Kontrolleret det komplette sæt af varer og arbejdsvilkår. Enheden er meget tilfreds.

Navn: Svetlana
By: Chelyabinsk
Ordrenummer 1780
Dato for bestilling: 07.22.2016
Levering: Transportvirksomhed "DPD"

Bestil ZAM-200S INSTRUMENT FOR LYMPH DRAINAGE, PRESSOTERAPI, MASSAGE.
Først og fremmest var det meget skræmmende at sende en masse penge, fordi for min by er 100% forudbetaling nødvendig. Ordren blev dog betalt og kom på mindre end en uge. Tog væk fra posthuset i indkøbscenteret. Enheden er godt pakket, leveret til tiden. Pakkebundtet svarede til min ordre, en creme og en engangstøj blev tilsat med et plus. Samme dag testede jeg alle 3 ZAM-200S-tilstande. Mere som lymfatisk dræning og trykbehandling. Enheden er stærk, jeg har halvdelen. Det eneste negative er en stærk fabriksluft ved støvlerne. Samlet set er jeg tilfreds med købet. Tak til butikken for rådgivning, bestil eksekvering til tiden og selvfølgelig selve enheden.

Navn: Olga
By: Vladimir
Ordre: №1831
ordre dato: 25. august 2016
Levering: afhentning i Moskva
God aften! Den 25. august bestilte jeg det lymfatiske dræningsapparat Seven-liner zam-02. Grade svarer. Sandt angivet gave, jeg fik at vide, at det ikke var nok. Og i dag har jeg allerede modtaget min ordre. Meget hurtig. Barnet havde en lymfatisk afløbssession og en massage til sig selv. Tak, jeg er glad.

Hej Jeg vil gerne forlade en anmeldelse om butiks ærlighed. Jeg bor i republikken Bashkortostan, bjerge. Sterlitamak og meget bekymret for at varerne ikke kommer til mig. De fleste butikker arbejder på et forudbetalt system, og at betale store penge til ingen steder er meget skræmmende og farligt. Kun din butik tilbød mig to muligheder for forsendelse, som jeg brugte og ikke tabte. Efter anbefaling fra lægen havde jeg brug for en enhed, der jagter lymfen, efter en lang undersøgelse og søgning var jeg helt forvirret. Jeg vil gerne takke konsulenten Angela for hendes professionalisme og logistikere Mariana. Kun på din hjemmeside var jeg i stand til at forstå, hvad der er forskellen mellem lymfatisk dræning og trykbehandling. Dine artikler er klare for almindelige mennesker (som mig). Nu om enheden. Jeg bruger det i 14 dage. Enheden opfyldte alle mine forventninger. Edemas sovnede, lænderne ophørte med at skade, jeg tabte 4,5 kg. og det er bare begyndelsen, så vil jeg kombinere procedurerne med wraps og vitamin cremer. Min enhed Seven Liner ZAM-Luxury i det komplette sæt. Leveret TC "Baikal Service" SP-p100764, 10/07/2015. Mange tak. Takket være maxmassageforretningen vedhæfter jeg billeder og videoer til tilbagekaldelsen. Med venlig hilsen Antonina.

Navn: Irina Yuryevna
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1327
Bestillingsdato: 05/13/2015.
Levering: Kurer

Jeg undskylder for den lange ventetid. Her er min anmeldelse, enheden er meget glad, hjælper virkelig i kampen mod ødem, lindrer træthed og tyngde i benene. Jeg kan godt lide at bruge det i slutningen af ​​hverdagen eller efter træning, og følelsen af ​​blyben passerer øjeblikkeligt.

Navn: Andrey
By: Yelabuga
Ordrenummer: 1474
Dato for bestilling: 08.28.2015.
Levering: Faktura nr. 15-00013303051

God dag! Jeg bestilte lymfatiske dræningsapparatet ZAM-LUXURY Lymfedræningsapparatet, et komplet udvalg af 4-mode (Fuldt udstyret) og Mask "Hot Chocolate" med alger, kanel og chili (500 ml) og var helt glad :) plus alt jeg fik som gave to dragter til enheden og to cremer :) hvorfra jeg også var glad :) Jeg træner massage hjemme og mange af mine klienter kunne godt lide enheden, og når du bruger den i en duet med en maske, holder effekten dig ikke venter! Mange af mine klienter forlod resultatet, så meget som muligt nåede vi i 10 sessioner minus 4 cm, for mig er dette et glimrende resultat, da du bare lyver og snakker :))) og jeg kunne også godt lide Alganika kosmetik og i dag stiller jeg en ordre igen i max massage :) Jeg ønsker at supplere med "Alganika" :) TK "Business Line" Faktura nummer 15-00013303051 fra 08.28.15,

Navn: Babaeva Alesia
By: Makhachkala Resp. Dagestan
Ordrenummer: 1417
Dato for bestilling: 07.15.15
Levering: TC Energy Fragtbrev nr. 173-1016045

Hej Modtaget en efterlængt pakke (07/26/15) Bestilt Touch Presso rød i fuld sæt. En god bonus var 2 cremer som en gave. Jeg har brugt enheden i en måned, jeg tabte 5 kg. hævelse, træthed og hudlumpiness er væk. Jeg er evigt taknemmelig for dig for din hjælp ved at vælge apparatet. Succes til dig og enormt fra hjertet. Jeg sender dig mine billeder og videoer, som jeg bruger det. Modtaget TC Energy faktura nummer 173-1016045

Navn: Elena Tsaraeva
By: Pyatigorsk
Ordrenummer: 1429
Ordre Dato: 07/27/15
Levering: Baikal Service Fragtbrev nr. SP-p084102

Hej Hun bestilte lymfedrænningsapparatet Air Presso WGT-12000 i Maxmassage-butikken den 07/27/2015 og modtog den den 4.08.2015. Blev lige hjem på et passende tidspunkt for mig. Jeg bruger massøren til at forhindre venøs insufficiens og svigermor fra ødem (hun har lymfodem). Massager meget tilfreds service på højeste niveau. Mange tak. Modtaget Baikal Service nr. Faktura SP-p084102

Navn: Håb
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1421
Dato for bestilling: 07.22.2015
Levering: Kurer

Velkommen! I går i går bestilte jeg en enhed med 3 programmer på MaxMassage hjemmeside - til massage, lymfatisk dræning og trykbehandling ZAM-200S. Det var dejligt at en ung mand kaldte næsten øjeblikkeligt og sagde, at ordren kunne modtages i dag. Bare fantastisk lydhørhed! Det er meget bekvemt, at klienten selv tildeler leveringstiden - og alt blev leveret nøjagtigt på det angivne tidspunkt. Mange tak for hastigheden på service og bekvemmelighed! En god bonus var to cremer. Jeg bruger enheden i flere dage, jeg er tilfreds med processen, jeg håber, at resultatet bliver det samme!
Med respekt og taknemmelighed håber jeg.

Navn: Natalia
By: Rostov-til-Don
Ordrenummer: 1329
Bestillingsdato: 14. maj 2015
Levering: Baikal Service Fragtbrev nummer SP-m045122

Vi købte en maskine med trykstøvler ZAM-LUXURY (producent WelbuTech Seven Liner) til Club VELL TIME, vi var meget tilfredse med hastigheden, kvaliteten af ​​design og levering. Bare en uge senere var enheden allerede hos os. Vores kunder har allerede forsøgt alle virkningerne af enheden. Lymfatisk dræning er en massage med trykluft, ved hjælp af specielle manchetter (bukser / jackboots), opdelt i rum / kamre (5 stk hver), i hvilken der skiftes luft fra fødderne til lårene. En klient selv forlod en anmeldelse "Jeg har for nylig gennemgået 10 sessioner af lymfatisk dræning og trykbehandling. Jeg er i ubeskrivelig entusiasme for procedurerne! Lymfedrængemassage kommer fra bunden, efter proceduren er der overskydende væske, og i benene føler du ekstraordinær lethed! Jeg fløj lige efter sessionen, ben træthed passeret efter en dag i hæle, puffiness gik væk, støvler blev fastgjort i et sekund uden nogen indsats.Pressoterapi er nyttigt at splitte fedtceller og fjerne dem fra kroppen. Med hensyn til vægttab, trykket terapi Det hjælper med til at reducere cellulite, hudens niveauer på grund af cellesplitning og væsketiltrækning og bliver glat. Over 10 sessioner blev hofterne og taljen slankere, det tog nogle få centimeter. På grund af procedurerne er min vægt meget mærkbar, min vægt tabt, jeg tabte 2 kg i løbet af kurset, mens du spiser på samme måde som før. "
Trykbehandling og lymfatisk dræning anbefales til dem, der har stillesiddende arbejde, eller omvendt bruger du hele dagen på dine fødder og selvfølgelig til alle dem, der ønsker at tabe sig og hatefulde cellulitter. Takket være din virksomhed MaxMassage for god arbejds- og transportvirksomhed Baikal Service for hurtig levering faktura nummer SP-m045122 (Ordre nr. 1329) byen Rostov-Don Don 18.05.2015g.


Navn: Julia
By: Nizhny Novgorod
Ordrenummer: 1419
Dato for bestilling: 07.16.2015
Levering: Baikal Service Fragtbrev SP-P082077

God eftermiddag, jeg vil efterlade en anmeldelse af den købte enhed i MaxMassage online butik. Først og fremmest ønskede jeg at udtrykke min dybe taknemmelighed over for alle medarbejdere i dette firma for deres rådgivning for hurtig forsendelse. Ordren blev modtaget: 18. juli 2015. 16. juli købte jeg Gapo multi-5-enheden: en multimassageanordning til lymfo- og trykbehandling Komplet sæt. Da jeg havde lymfodem, var denne enhed bare et eventyr efter den første massage, jeg følte mig så let i mine ben, at jeg ikke kunne udtrykke det i ord. Tak for dit arbejde. Og en anden særlig tak for gaverne i form af cremer.
Og nogle af mine billeder.

Navn: Tatiana
By: Moskva
Ordrenummer: 1385
Dato for bestilling: 06/18/2015.
Levering: Kurer

Jeg købte fra dig en ZAM-LUXURY lymfatisk drænmaskine, komplet sæt. Der var et fabriksægteskab i manchet til taljen, men takket være hele butiksteamet og personligt til seniorlederen Angela Olegovna blev jeg straks udskiftet. På min forespørgsel blev talje manchet erstattet med ben manchet forlængere. Mange tak. Nu om selve apparatet. Nem at håndtere: Der er en instruktion, og alle knapper er også underskrevet på russisk. Massage til at gøre det er en fornøjelse, selv i en drøm tendens.

Navn: Irina K.
By: Kazan, Republikken Tatarstan
Ordrenummer: 1312
Bestillingsdato: 05.05.2015
Levering: Baikal Service Fragtbrev SP-p067100

God dag! Jeg vil starte med det faktum at at sende penge til en ordre til online butikken rejser altid spørgsmålet "ikke blive bedraget", så de gjorde det ikke. Ordren kom meget hurtigt af transportselskabet "Baikal Service".
Nu om enheden, jeg såvel som min mor og mand virkelig kunne lide procedurerne på enheden zam-zam 200. Denne enhed har 3 tilstande, 1 massage og lindrer trætte ben, 2 accelererer lymfe og forbedrer blodcirkulationen af ​​benene, 3 fra cellulite. Hele familien tog kurs om 10 dage og var glad for følelsen af ​​lyshed i benene. Tak fordi du har mulighed for at købe en sådan enhed. Og en anden særlig tak for gaverne i form af cellulite cremer!

Navn: Julia K.
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1380
Bestillingsdato: 15.06.2015
Levering: Kurer

Jeg købte dig en massager Zum Luxury standard udstyr. Instruktioner er knyttet til enheden på russisk, og på selve apparatet er alle knapper også underskrevet på russisk. Enheden er meget nem at vedligeholde, hvilket er meget praktisk til brug derhjemme. Der er funktioner af massage, lymfatisk dræning, trykbehandling. Du kan indstille den ønskede tid til proceduren og vælge lufttryk. En anden vigtig funktion er, at du kan slukke et eller flere kameraer på manchetterne, for de steder, der ikke behøver at bruge lufttryk (af medicinske grunde). Enheden kan også bruges til flere procedurer på samme tid (for eksempel underben og hænder). Generelt er selve enheden meget berettiget. Jeg var meget tilfreds.

Navn: Anastasia A.
By: Moskva
Ordrenummer: 1356
Bestillingsdato: 01.06.2015
Levering: Kurer

For ca. tre uger siden købte vi en zam-200 maskine, tog den til at dræbe 2 fugle med en sten: en læge havde ordineret lymfatisk dræning til min mor, og jeg ønskede trykbehandling. Mor havde omkring ti procedurer på hendes ben og 10 på hendes arm, hendes hånd begyndte at gøre mindre ondt, hendes ben svulmer mindre og utvivlsomt fjernes meget væske. Hun sætter maskinen i halv strøm. Funktionen af ​​pressemæssig ydeevne udføres også godt, selv om jeg sætter kraften i maksimum for de øverste ben, er det ret følsomt, selvom støvlerne måske er lidt korte for mig. Før det gjorde jeg procedurerne i salonen, massageterapeut satte sin enhed til det maksimale, efter min mening ingen forskel, kun hjemme er det meget mere behageligt.

Navn: By: Ekaterinburg
Ordrenummer: 130527.04.2015
Levering: Baikal Service faktura SP-p064861

Navn: Elena
By: Moskva
Ordrenummer: 1330
Bestillingsdato: 14. maj 2015
Levering: Kurer

God dag! Den 15. maj 2015 blev jeg den lykkelige ejer af apparatet til lymfatisk dræning, trykbehandling og massage ZAM-200S. Levering med kurer er hurtig og bekvem. Det var ikke muligt at undersøge enheden på stedet, det var meget nødvendigt at åbne boksene, hvilket udgør en vis kompleksitet. Kureren fortalte mig mundtligt hvor jeg håbede, at virksomhedens anstændighed. Jeg bar næppe disse kasser hjem og med en følelse af fuldstændig tilfredshed begyndte at åbne kasserne. Begynder med gaver. Som en gave tillid fitness gel og muskel stimulator. Fitness gel har endnu ikke prøvet, men duften er meget behagelig. Men myostiulyator gave dræbte mig på stedet. Da jeg åbnede kassen og tog det hele beskidte rør ud med en slags gel, og endda halvt tomt, forringede mit humør skarpt. Jeg forventer ikke en sådan begivenhed. Jeg ringede ikke til firmaet, jeg var meget ked af det, måske vil de være opmærksomme efter at have læst denne anmeldelse og rette fejlen. Min mand kom hjem fra arbejdet og så mig alle i kasser, udtalt en strålende sætning: - Og alligevel købte du denne crap!
Jeg fodrede hurtigt min mand, lagde enheden ud (der er et lille problem, når du sætter stikket i enheden, er det meget svært at trække det ud) og jeg har forberedt på hans test, da jeg tidligere har studeret vejledningen. Jeg pakket og pakket min mand, tændte massagefunktionen, som står i automatisk tilstand, når maskinen er tændt. Hendes mands ansigt begyndte gradvist at vokse og smile. - Kom nu, tilføj mig mere muligt, siger manden og begynder at se på hvordan bølgen går fra neden og op og forsyner forsigtigt benene. Efter massage aktiveres et akustisk signal, som signalerer slutningen af ​​proceduren. Derefter forsøgte vi trykbehandling og lymfatisk dræning. Manden var meget glad og sagde ikke, at det var skidt. Testapparatet fortsatte I. Mens jeg tog på min arm, besluttede min mand at prøve på en miostimulator. Tænd hånden og tænd massage. Det er behageligt. Jeg arbejder hele dagen i en computer, ligesom mange af os, så en massage med højre hånd er slet ikke overflødig. Derefter presset ind i bæltet. Massageregimet i bæltet hjalp mig ikke på et tidspunkt i massagen, det var meget presserende på maven, men trykbehandlingstræningen var god. Komprimerer hele området af bæltet kraftigt. Nu om manchet til benene. Jeg valgte et femkammer, jeg troede, jo mere jo bedre, men i praksis indså jeg, at det ikke var. I 4-kammer manchetter vil området for vedhæftning til kammerets krop være større og massagen vil være mere mærkbar (måske er jeg forkert). Indlægssålene efter min mening bærer ikke nogen semantisk belastning, jeg føler næsten ikke dem, manden er også enig med mig. Uden knappen "afstamning" kan du gøre, manchetter og så gå ned godt. Selv om resultaterne sagde tidligt, men "crap" viste sig for at være en meget nyttig ting. Ben efter hende siger tak, det bliver nemt efter arbejdsdage. Jeg kan ikke give lægeevalueringer, da det er nødvendigt at gennemgå undersøgelser før og efter brug, selvom målet sandsynligvis forhindrer forringelse. Jeg har åreknuder i første grad, min mand har også åreknuder, kun han er endnu værre. Jeg vil virkelig ikke have venerne at stige gennem årene, jeg håber, at enheden vil hjælpe os med dette. Der er et ønske til producenten. Det ville være godt at få de lavere kamre til at blæse stærkere end de øvre, da under benene er tyndere, og der er ikke så stærkt pres som du føler i den øverste del af foden, når kameraerne er oppustet der. Jeg tror, ​​at enheden skal fungere med samme pres på alle dele af kroppen. Af de tilstande mere som trykbehandling og lymfatisk dræning. Generelt var vi tilfredse (med undtagelse af en gave, som simpelthen ligger og der ikke er noget ønske om at bruge det, hvis selskabet ikke ringer og ændrer, skal man bare smide ud). Al sundhed, ungdom og skønhed.
God aften!
Den lykkelige ejer af apparatet til lymfatisk dræning, trykbehandling og massage ZAM-200S har travlt med at rapportere, at efter at have læst en anmeldelse af en mislykket gave fra virksomheden, ringede de med undskyldninger og tilbød et alternativ i form af 300 rubler til en mobiltelefon, og jeg var heldig enig. Mange tak for ikke at ignorere
Dette er en uheldig misforståelse med en gave. Vi bruger enheden regelmæssigt, meget tilfreds. TIDLIGT TAK TAKKER MEGET TAK FOR DIN ATTENTION, ARBEJDE OG PÅLIDELIGHED.

Navn: Irina Romanovna
By: Moskva
Ordrenummer: 1274
Bestillingsdato: 03/18/2015
Levering: Kurer

Khachaturian Irina Romanovna, købte et lymfatisk dræningsapparat ZAM-200s SEVEN-LINER.
Jeg var meget tilfreds med rådene om valg af apparatet, meget flot pige, Angela lyttede omhyggeligt og rådgav den model der passer mig. Jeg fik min enhed temmelig hurtigt 1-2 dage, men det viste sig, at en boot havde en fabriksfejl. Jeg ringede og annoncerede ægteskabet, jeg erstattede straks det komplette sæt med en ny. Meget tilfreds med denne virksomheds service og ansvaret for deres produkter. Ikke alene bruger jeg enheden, og min ægtefælle også, på trods af al skepsis i starten af ​​procedurerne, måtte han indrømme, at enheden mirakuløst lindrer hævelse, træthed i benene og også lindrer smerte i skadede led. Mange tak, held og lykke og velstand.

Navn: Natalia
By: Moskva
Ordrenummer: 1313
Bestillingsdato: 06.05.2015
Levering: Kurer

God eftermiddag Jeg arbejder som sælger, og om aftenen føler jeg mig ikke bare benene. Jeg besluttede at søge på internettet for enhver form for lettelse. Jeg fandt webstedets maxmassage, der er så mange forskellige enheder til enhver tegnebog. Jeg fandt ZAMZAM LUXURY på min tegnebog. Blev den næste dag. Der var manchetter til ben, et bælte og en manchet på armen. Begyndende med benene, Gud, hvilken glæde, træthed gik lige foran vores øjne. Så prøvede jeg bæltet og manchet på hånden. Ord kan ikke formidle, det er nødvendigt at prøve. I øjeblikket har jeg allerede gjort 12 sessioner, resultatet er indlysende. Træthed er ikke sket, huden i taljen strammet, udglattet, min mors hænder skadede, efter sessionerne gik smerten væk, nu kan hun hæve armene, og for nylig har en arm næppe handlet. En enhed, og hvor meget gav han godt, han behandler hele familien og taler russisk, en mor med hendes dårlige syn har tilpasset sig selv og bruger det selv. Takket være maxmassage til en sådan multifunktionsenhed. Jeg anbefaler det til alle. Ja, mere tilfredse gaver i form af cremer. Huden er blevet så fløjlsagtig, elastisk. Endnu engang tak fordi du er der!

Navn: Lydia
By: Samara
Ordrenummer: 1309
Bestillingsdato: 05.05.2015
Levering: Baikal service faktura SP-P066523

Hej Jeg ledte efter en billig enhed, men for at få flere funktioner i det og de tilstande var nødvendige: massage, lymfatisk dræning! Da du skal bruge to på én gang, familiemedlemmer med forskellige sygdomme. Moderen har lymphostasis i ekstremiteterne, benene svulmer meget, og de "whine". Jeg har åreknuder i grad 2, gennemgået en operation for at fjerne dem, nu halvdelen af ​​året blev de bedt om at bære kompressions undertøj (strømper) og udføre lymfatiske dræningsprocedurer. Længe studerede området og sælgere. Maxmassageforretningen viste sig at være den mest sandfærdige og informative, hvor jeg lavede en ordre. Jeg blev rådgivet, aftalt levering. Transportvirksomhed "Baikal service" bragte pakken lige hjem. Når enheden blev åbnet, var det mest uventede at se en gave i form af en creme sammen med dem, jeg allerede bestilte. Om fornemmelser: I 3 dage, vi testede det hos mor, sovede ødemet i 2 cm. Jeg har det samme, processen med at forlade hæmatomer vil være længere, men fornemmelserne er behagelige og vigtigst af alt nyttige. Enheden er virkelig multifunktionel, vi har ikke engang fundet ud af alle dens muligheder, men vi studerer. Tak fra hele familien Tikhomirovs.

Navn: Andrei og Elena Derzhavin
By: Moskva
Ordrenummer: 1301
Dato for bestilling: 04/17/2015
Levering: Kurer

Navn: Valentine
By: Izhevsk
Ordrenummer: 1288
Bestillingsdato: 04/14/2015
Levering: Baikal service faktura SP-p062644

God eftermiddag Jeg vil gerne dele med alle mine utrolige opdagelser om hjemmet lymfedræningsapparatet, hvis sådanne anordninger ville have været for 20 år siden, da vi allerede var i alderdommen, ville vi ikke lide af sådanne problemer. Så snart rygsmerterne blev uudholdelige, og benene begyndte at svulme endnu mere, hjalp piller og salver kun et stykke tid, kom på internettet og begyndte at søge efter frelse. Jeg fandt et stort udvalg på maxmassage hjemmesiden. Jeg ringede, de rådgav mig, rådgav mig, hvad der var bedst for min ryg og ben, og alt var meget kompetent og professionelt, og priserne blev behageligt overrasket. På andre hjemmesider ruller prissedlen bare over, men her er det meget acceptabelt. Jeg købte enheden Seven Liner ZAM-luksus i et standard sæt plus en manchet til ryggen, bragt den næste dag. Allerede efter det første kursusforløb følte jeg mig bedre. Hun holdt ti sessioner, tog en pause i en uge og igen ti sessioner. Uudsigelig følelse, før benene svulmede og var wadded, efter procedurer med benmanchetter føler jeg mig, jeg følte mig ikke så let i lang tid. Den smertefulde (dårlige) smerte i benene, og ryggen er væk, søvnløshed, lider ikke længere mig. Det var også meget behageligt at modtage cremen "Cellulite Gel-Clay" som en gave. Jeg bruger den i alle procedurer, i problemområder. Tak maxmassage for din bekymring for folk, for professionalisme. Held og lykke!

Navn: Maria
By: Moskva
Ordrenummer: 1303
Dato for bestilling: 04.22.2015
Levering: Kurer

Hej Jeg er en almindelig kunde maxmassage, jeg så, at der var nye varer og straks bestilt. Jeg købte Laminaria scrub creme, Fucus scrub creme, Rename creme peeling, Fitness gel modellering (jeg bruger det ved hver træning!) Prøv med det og uden det og straks se forskellen. For nye cremer - hver fløde er god på sin egen måde. Hud renser godt og giver det elasticitet. Det føles som fløjl. Behagelig aroma og en masse nyttige: Alger, vitaminer, der er nødvendige for vores hud. Tak for hurtig levering. Billeder vedhæftet. Maria. Moskva. Bestil № 1303 af 04.22.2015

Navn: Sergey Ivanovich
By: Moskva
Ordrenummer: 1233
Bestillingsdato: 11.02.2015
Levering: Kurer

Plukkede apparatet til trykbehandling og mine søgninger blev kronet med succes! Erhvervet Seven Liner Zam 100, hjælper meget efter daglig fodbold træning. Det slapper af musklerne, selv træneren bemærkede, at udholdenheden steg og blæserne blev mere tætte. Og vores massør, selv om han var skeptisk i starten, sagde, at han havde lavet det rigtige valg. Tak for hurtig levering, gaven var også den måde, mor godkendte cremen! ;)

Navn: Elizabeth P.
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1230
Bestillingsdato: 10. februar 2015
Levering: Kurer

Hej alle Jeg fik massage massage fra Zespa ZP-405 i virksomheden, jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for virksomheden for hurtig levering og professionalisme. Han kunne godt lide massageren, den var udstyret med et praktisk håndtag og fjernbetjening. Hun gjorde fem sessioner, så og blev glædeligt overrasket over resultatet, det venøse mesh var næsten væk, smerten var væk, lethed dukkede op i mine ben, jeg vil danse. En halv time om dagen (om morgenen) og jeg kan løbe hele dagen og ikke føler mig træt. En halv time før sengetid og sove fredeligt og med glæde. Jeg har længe kendt om fordelene ved lymfatisk dræningsapparat, men alt er ikke sådan, at der ikke var tid til at finde en passende for mig. Og nu er det også meget relevant, da sommersæsonen begynder, vil det simpelthen ikke blive udskiftet efter arbejdet på sengene. Takket være hele maxmassageholdet for deres hjælp til at vælge og købe, tak for den dejlige tilsætning i form af en krukke fløde. Elizaveta P. St. Petersburg, ordrenummer 1230 af 02/10/15

Navn: Anna
By: Nizhny Novgorod
Ordrenummer: 1292
Bestillingsdato: 04/09/2015
Levering: Baikal service faktura SP-P061670

Mange tak. Ordre modtaget. Levering var firmaet Baikal, alt til tiden og hurtigt. Jeg bestilte, muligheden for Doctor Life shorts i mængden af ​​2 stk. Til terapienheden. Doctor Life ACE Premium købt tidligere i din butik.
Jeg er meget glad for, at cremen blev tilføjet til ordren som gave! Jeg vil bestille fra dig og videre! Succeser og velstand!

Navn: Natalia
By: Leningrad region, Murino
Ordrenummer: 1255
Dato for bestilling: 02.27.2015
Levering: Kurer

God eftermiddag Jeg købte ZAM 02-enheden som standard, jeg har et problem med venerne, efter flere procedurer var forskellen meget mærkbar, mine ben var lette, hævelsen var væk. En dejlig gave var en slankende creme. Det er meget rart at håndtere dig, alt hurtigt, effektivt og med et smil. Mange tak. Styringen af ​​massageapparatet er meget bekvemt, en person i enhver alder vil klare sig. Da jeg bar på ærmerne for første gang, satte jeg trykket på den mindste (som rådgiveren rådede mig), så begyndte jeg at øge det, og det var nok for mig for halvdelen af ​​min 46 størrelse. Det virker uden støjende, designen ser godt ud, og selv er der et håndtag til at transportere. Nu ønsker jeg at købe en manchet til armen (fordi alderen hudsække og muskler ikke virker) og i taljen (læs at du kan styrke musklerne i underkroppen og pressen) for en fuldstændig genopretning af kroppen, må vi ikke glemme rigtig ernæring og motion, og massager er vores livassistent, og selvfølgelig en behagelig afslapning. Mange tak. Billede vedhæftet. Ordrenummer 1255 fra 27.02 15g. Len. region. n. Murino.

Navn: Alice
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1287
Dato for bestilling: 04/03/2015
Levering: Kurer

Velkommen! Jeg skriver en anmeldelse, fordi jeg vil dele mine indtryk. Lavet en ordre i maxmassageforretningen til Doctor life plus massager - standard sæt, størrelse L og til Doctor Life Compression Shorts! Blev den næste dag, ret til at arbejde på kontoret. Umiddelbart prøvede jeg det ved frokosttid, jeg havde ikke styrken til at vente, indtil jeg var hjemme, efter at have trænet mine benmuskler rundt om mine kalve og ben, under ryg, skinker Jeg sætter straks på shorts, de ser så store ud, men der er tre lynlås, jeg fastgjort til nærmeste, jeg har 42 størrelse. Jeg troede først at jeg ikke engang ville komprimere det, så der var så mange løs på mig. Men når processen er begyndt, er der sådan en bekymring. Da alt blev en bølge af klemme, fra ben til talje, presset som en pasta fra et rør, og så lige presset godt. Trykket på enheden var i stand til at modstå kun 200, og der var det op til 240 - hvilken størrelse kan de klemme.))) Generelt lå hun i afslapning, hvilede og endda faldt i søvn)))) Da hele denne terapi var forbi, blev jeg vækket) )))))))) Her er en arbejdsophold, hvilede - ved massager, klasse! Jeg tog ikke enheden hjem, da medarbejderne også ville prøve det næste dag i pausen, prøvede jeg enheden med manchetterne på mine ben, og her kunne trykket kun modstå op til 220 mm / Hg / st. Med fuld tillid kan jeg nu rådgive alle fra størrelse 42. Jeg kunne godt lide det, nu hver dag vil jeg slappe af efter arbejde og træning. P.S. Alisa, St. Petersborg Bestil: 1287 fra 04/03/15

Navn: Daria P.
By: Moskva
Ordrenummer: 1209
Dato for bestilling: 01/20/2015
Levering: Kurer

Hej I januar købte jeg et POWER Q1000 lymfoemassageapparat i et standard sæt og en håndholdt massager UNIX UHM-3900. Også som gave gav jeg 2 cremer "Fitness gel modellering til kroppen" og "Nourishing cream med hyaluronsyre med alger ekstrakter og ceramider." Tilbragte 2 kurser i 10 dage (med en pause i ugen) Jeg indrømmer celluliteblade kan ses med et ubevæbnet look. Jeg bruger håndmassageren og dens forskellige dyser til pressen, på armene til triceps og musklerne i taljen og ryggen som helhed. I vores livlige hvirvel i livet er sådanne massører vores frelse. Tak til konsulenter og kurér for dit arbejde. Jeg råder alle til din butik.

Navn: Antonina
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1260
Bestillingsdato: 03/05/2015
Levering: Kurer

God eftermiddag Jeg købte en Unix UHM-3600 massager på maxmassage.ru, bragt lige hjem på ordens dag. Umiddelbart sendte posten instruktioner på russisk. Jeg var meget tilfreds med tjenesten. Nu om enheden. Meget kraftig motor, bevægende massagepuder (følg konturens krop), opvarmes meget godt takket være den infrarøde lampe. Holdes fire sessioner, mine følelser er uden ord)) huden på lårene, hvor cellulite akkumulerer mest af alt, bliver blødere og bliver lyserødt (den orange skrælseffekt går væk), efter en massage på skinkerne og maven (tryk) - jeg føler hvordan musklerne bliver elastiske og Det vigtigste er, at denne massager bruges af hele min familie. Manden slapper af i ryggen, da datteren efter klasser i dansen massager spillet. Tak til maxmassage for gavefløden "investeret i enheden." Anti-cellulite gel med betulin og birkeknopper ekstrakt "han nærmede mig meget til mine procedurer. Og tak for en sådan vidunderlig enhed.

Navn: Svetlana
By: Rostov-til-Don
Ordrenummer: 1286
Bestillingsdato: 04/02/2015
Levering: Baikal service faktura SP-p059458

God dag! Jeg vil gerne give en anmeldelse til Zespa zp405-enheden og udtrykke min taknemmelighed over for dig personligt, Angelica og hele holdet på maxmassage.ru. Jeg har længe søgt efter et godt lymfedræningsapparat og har fundet deres største valg blandt jer. Det optimale forhold mellem pris og kvalitet, samt det største sortiment og den fulde beskrivelse - alt dette førte til, at jeg stoppede dit valg på ordren på dit websted. Jeg kunne godt lide, at det var dig, jeg fandt alle de relaterede produkter til alle de tilbudte enheder, som også spillede en rolle i valget af webstedet for ordren. Separat vil jeg gerne notere hastigheden af ​​levering til regionerne, blev jeg glædeligt overrasket. Mange tak for at hjælpe os med at bevare vores helbred i mange år. Succeser til dig og velstand! Tak igen!

Navn: Svetlana
By: Moskva
Ordrenummer: 1197
Bestillingsdato: 04.02.2015
Levering: Kurer

God eftermiddag Jeg vil gerne dele mine indtryk af Shiatsu massage cape. I aftes prøvede jeg og var bare glad for denne massagevest. Gone hovedpine, nakke som ny. Jeg masserede min mave, ben og ryg, det var som om jeg var blevet samlet igen. Jeg råder alle til at købe denne cape, investeringerne er ikke store, men forbedrer dit helbred og får en masse fornøjelse. Mange tak til maxmassage for et så vellykket erhvervelse.

Navn: Anna Oleynikova
By: Moskva
Ordrenummer: 1249
Ordredato: 25. februar 2015
Levering: Kurer

I februar 2015 bad en ven hende om at finde et apparat til lymfatisk dræning (hun bor ikke i Moskva), og hun har sit eget massagerum.
Søg udstedt flere websteder med lignende produkter. Jeg valgte webstedet maxmassage.ru. Jeg kunne godt lide at der er et ret bredt udvalg af udstyr, og alt er skrevet detaljeret om hver enhed, og alle tekniske specifikationer er malet. Takket være dette var en ven i stand til at vælge den rigtige maskine for sig selv, men i første omgang så hun på en helt anden model. Næste dag havde jeg den valgte enhed. Levering er hurtig! Det var tilfreds! Og ingen forudbetaling! Beregnet med kureren på stedet! Selv cremen som gave er meget tilfreds.
Hun gav alt til sin ven og her om et par dage efter at have modtaget pakken skriver hun til mig (jeg citerer):
"Jeg er glad.))))))))))))))))))) I går pakket jeg mig selv som en kokon og masserede alt! Krutooooooooooooooooooooooooooooo."
"I dag åbnede jeg fløden." (Endelig nåede de) ABALDEEEEET. SUPER! :) Jeg tager mig ikke til salonen, jeg giver det til mig selv))))))))))))))) Huden er bare smuk efter det. "

Navn: Oleg
By: Skt. Petersborg
Ordrenummer: 1198
Dato for bestilling: 01/03/2015
Levering: Kurer

Tilbagemelding om den vidunderlige enhed GAPO power stretchmåtte til muskelton og skabe en smuk krop.
Endelig kom jeg til at skrive en anmeldelse, og det hele begyndte med det faktum, at i før-nytårsferien på corporate party, trak sig sjovt ryggen. Følelsen er ikke behagelig, alt blev slukket til senere, men smerten overtog og ved et uheld kom på tværs af dette websted, hvilket er nyttigt i enhver forstand. Jeg bestilte den 31. december i første omgang, hvorvidt det var værd at bestille, når levering ikke var før den 12.01, men lederen ringede og sagde, at de ville bringe 03.01, hvilket jeg var meget tilfreds med, da min ryg gjorde ondt (jeg var allergisk over for opvarmning af cremer).
Ved brug af massageren vil jeg sige, at fornemmelsen er usædvanlig første gang, men resultatet var absolut tilfreds. Lysheden kom ikke kun på ryggen, men gennem hele kroppen. Efter flere procedurer for brug af enheden blev ryggen frigivet. Og hans kone efter arbejde bruger til at strække livmoderhvirvlerne og bemærkede bare, at hovedpine var væk. Nu er dette min favorit massage ritual, og mine venner med et smil på deres ansigt forsøger deres effekt. Tak for dit arbejde, en udtømmende beskrivelse og detaljeret rådgivning, det er meget glædeligt! Alt det bedste for dig og succes!

Gå til næste side:

http://www.maxmassage.ru/page/otzyvy-nashih-klientov

Flere Artikler Om Åreknuder