Hospital strikvarer Medicale Antiembolism

Anti-Embolic line - terapeutisk kompression anti-embolisk trøje til forebyggelse af tromboemboliske komplikationer. Distribueret tryk medicinsk strømper er specielt designet til at forhindre tromboemboliske problemer. Anbefales til sengetidspatienter med kredsløbssygdomme i underekstremiteterne før, under og efter operationer og før, under og efter fødslen - til forebyggelse af tromboemboliske komplikationer. Medikamenter af lokal handling kan påføres både på benets hud under produkterne og direkte på dem, hvilket ikke påvirker deres kompressionskvaliteter. Produkterne sættes godt og hurtigt på uden at danne folder.

ANTIEMBOLISK GOLF

Anti-emboliske knæhøjder Relaxsan art. M2350A - med åbningstå, tryk 18-23 mm Hg. Art., 1 kompressionsklasse. Distribuerede trykbeholdere er specielt designet til at forhindre tromboemboliske problemer.
Størrelse: S, M, L, XL
Farve: Hvid

ANTIEMBOLISKE STOKER

Anti-emboliske strømper med elastik Relaxsan art. M2370A - med åbningstål, tryk 18-23 mm Hg. Art., 1 kompressionsklasse. Distribuerede trykbeholdere er specielt designet til at forhindre tromboemboliske problemer.
Størrelse: S, M, L, XL
Farve: Hvid

Anti-emboliske strømper med elastik Relaxsan art. M0370A - med åben tå, tryk 25-32 mm Hg. Art., 2 klassekompression. Trykket strømper med distribueret tryk, designet specielt til at forhindre tromboemboliske problemer.
Størrelse: S, M, L, XL
Farve: Hvid

Komprimeringskategorier

Distribueret tryk medicinsk strømper og knæ sokker er designet specielt til at forhindre tromboemboliske problemer. Hullet under fingrene giver dig mulighed for at styre blodcirkulationen af ​​benene.

  • tryk 18-23 mm Hg. Art., 1 kompressionsklasse
  • tryk 25-32 mm Hg. Art., 2 kompressionsklasse

Kontakt læge før brug.

http://www.relaxsan.ru/medicale-antiembolism/

Køb ikke strømper Relaxax.

Jeg blev straks advaret (Bee tak!) At de ikke kan tages.

I går kom jeg til vaskulær kirurg, sagde, at alt, hvad jeg havde udviklet i Pritspe, blev fjernet uden operativitet, bortset fra en ven, der så skulle ses på - og muligvis hende. Jeg registrerede strømper 2 klassekompression.

I dag er jeg allerede i strømper - jeg købte den fra kobber, det er [link-1]

Jeg har lige brugt det for første gang - det ser ud til at være normalt for første gang, jeg klarede det selv selv. Oplevelsen af ​​dressing wetsuits hjalp)).

et spørgsmål forbliver - hvor svært det vil være i dem i varmen. 06/07/2012 14:09:29, Zosia

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Pregntrd=97925

Relaxax strømper

Udvekslingsregler skal læses! Hvis du stadig kom til mødet eller sendt en pakke, tror jeg, at de regler du har læst og er enig med dem! https://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871

Piger, god eftermiddag. Jeg har virkelig brug for din hjælp!) Der er en planlagt CS, jeg leder efter strømper til en operation og kan ikke vælge hvilke der er bedre. I løbet af B var Relaxan (trusseslanger) iført og iført, men jeg hørte, at syntetiske strømper ikke må gå glip af på operationen for kirurgi, og det er bedre at vælge et arbejdstrik fremstillet af naturmateriale eller bare bandage benene (men jeg foretrækker alle de samme færdige strømper). Efter at have set på mulighederne for driftstrik, fandt jeg elastan og nylon (syntetisk, det vil sige). Fortæl mig hvad strømper.

Piger, der har indikationer for påklædning af kompressionstøj til fødsel, fortæl mig. Først nu fandt jeg ud af, at samme Relaksan har almindelige kødfarvede strømper (lægen foreskrev et kompressionsforhold på 18-22 mmHg for mig), og det viser sig at være anti-emboliske (hospitalstrumpebukser) skrevet om fødsel. Hun fandt følgende oplysninger: I modsætning til konventionelle kompressionsprodukter, der har ensartet fordelt tryk langs benet (maksimalt ved anklen og gradvist svækkelse mod låret), er antiemboliske strømpebukser designet til sengetidspatienter og.

Piger, fortæl mig, hvem ved, hvilke strømper til at købe til fødsel? Jeg ved, at der er en speciel operation strik (som regel hvid med åben næse). Men hvilket firma er bedre at tage på dine følelser? Måske har nogen i fødslen af ​​et bestemt mærke forårsaget klager eller tværtimod meget imponeret. I graviditeten bar jeg og bragte forskellige strømpebukser Relaxan, Kobber, Venotex. Jeg vil købe strømper til fødsel af indlysende grunde :-) Og et andet spørgsmål: er et par nok? Det er selvfølgelig nok til fødslen selv, men så er det også nødvendigt at bære strømper efter fødslen.

Jeg skriver ned til mig selv i en notesbog, hvad der skal købes.. i denne henseende er der flere spørgsmål.. ikke forbi))) Del din oplevelse (det er ligesom, husk i den joke: - Og jeg gjorde det! - Selvfølgelig har du et røv mere! - HVAD? - Jeg siger, du har mere erfaring) 1) strømper (Relaxan eller Kobber) - mange rådede Relaxan, så jeg er mere tilbøjelig til dem) 2) Bandage (Jeg synes, det er bedre universal (pre-postnatal) eller.. hvad synes du? Hvem tog hvad? Og nok er det tid til at bære det, ja? Hvem med.

Piger, har du brug for hvide "hospital" strømper til fødsel eller er det nok at have regelmæssig kompression beige? Jeg forstår ikke deres forskelle) Graden af ​​kompression synes at være den samme - 1. Eller er bandagen bedre? Og et andet spørgsmål er de faste ergoforma hvide strømper - hvem har købt og hvilken størrelse du har brug for.

Hun havde ikke tid til at klæde sig - den anden fødsel var for hurtig. Pris: 685 rubler. 480r Land: Italien Producent: Relaxax Materiale: Polyamid Beskrivelse: ANTIEMBOLIC strømper til forebyggelse af WTO. 1 kompressionsklasse. Trykket på ankelen er 18-21 mm Hg. Art. INDIKATIONER: et tidligt stadie af kronisk venøs insufficiens, herunder hos gravide kvinder, en tendens til ødem, teleangeoektezii. ANVENDELSE: før, under og efter fødslen, eller før, under og efter operationer. STRUKTUR: indeholder bomuld (20%).

Tydelige stjerner, stærkt fremspringende vener, ingen ødem. Lægen kunne ikke lide det kun, da det var puffet under knæene. Spørgsmålet er at købe kompressions strømper medi for 2100 eller gør Relaxax for 1000 p 140 den? Plus salve alligevel? Og det er endnu bedre at lægge sig ned for at slappe af mere eller har du brug for en belastning på dine ben?

Det var min lapar Sergey Vyacheslavovich. Fundet det her på bb. Valget var han og hans elev Levshin. Men den studerende arbejder kun på betalt grundlag og er dyrt, gik til mesteren selv. Først for en konsultation var det kun 4dts, månedligt. Udladet hvilke tests at passere. Heldigvis arbejder jeg i medicinsk institut og passerer alt hurtigt på ét sted. Hun gik på torsdag 22dek, på fredag ​​23 opereret fra 10 til 11.10. Der var to cyster på begge æggestokke. Den venstre hydrosalpinx blev ikke bekræftet, han tog et aspirat.

Jeg skriver lidt om os, men det er helt spildt)))

Regler for udveksling, skal du læse! Hvis du stadig kom til mødet eller sendt en pakke, tror jeg, at de regler du har læst og er enig med dem! http://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871 Min ønskeseddel: http://www.babyblog.ru/community/post/obmen/3156849 Møder: m Academic. Jeg kan jævnligt møde i metroen i centrum eller på ringen. Fortrinsvis Tretyakov, oktober, Kina by. Mail ændres ikke, ja kun i usædvanlige tilfælde :-) for en meget interessant, kun hvis jeg beder om en udveksling mig selv

Rådgive venligst, hvis nogen bruger. nødt til at købe anti-varicose strømpebukser, fordi en sådan bjaka allerede eksisterer og er ved at begynde at udvikle sig.. terapeuten sagde, at strømper er bedre, da strømpebukser til gravide er stadig tidlige, og de almindelige bliver allerede stramme på deres mave.., Jeg hørte den gode Relaxax, resten er ikke effektiv. Der er stadig et dilemma om, hvor meget den skal købe, 140 synes at være meget tynde, men de svarer til en gennemsnitlig kompression, bare hvad du har brug for. og 280, allerede en stærk kompression, men.

Ting brugt, men i god stand, nogle som nye! 1. Kjole Glad mor. S pp (ved 46-48) Fremragende stil, som kan bæres efter fødslen. 300R

Ting brugt, men i god stand, nogle som nye! 1. Kjole Glad mor. S pp (ved 46-48) Fremragende stil, som kan bæres efter fødslen. 400R

Piger, hej! Der er stadig mange fordomme og mange spørgsmål opstår om flyvninger under graviditeten. Derfor deler jeg min erfaring med at rejse med en puzozhitel. Den første succesrige rejse med en puzozhitel var 16 uger i Indien (du kan læse mere her https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspireret købte vi billetter til Italien. Frist for rejsen: 24 uger. Dato for rejsen: 4. januar - 11. januar 2017. Så kørte.

Piger, hej! Der er stadig mange fordomme og mange spørgsmål opstår om flyvninger under graviditeten. Derfor deler jeg min erfaring med at rejse med en puzozhitel. Den første succesrige rejse med en puzozhitel var 16 uger i Indien (du kan læse mere her https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspireret købte vi billetter til Italien. Frist for rejsen: 24 uger. Dato for rejsen: 4. januar - 11. januar 2017. Så kørte.

Mere præcist poser :) Men alt i orden, posten bliver stor, måske hjælper det med tips og links, der endnu ikke har samlet sækkene, måske vil det fortælle dig noget, du har glemt at sætte. Og måske vil du fortælle mig noget, jeg glemte at sætte :))) Foto, links, en masse tekst alle under kat Jeg begynder med det faktum, at vi dedikerede juni til reparationer i børnehaven, i køkkenet, omlægning af lofterne i bad og toilet. Generelt kører vi på byggemarkederne, og der er ikke tid til at købe børns. Jeg besluttede at flytte alle forberedelserne.

Kære BB'er! Jeg deler den erfaring, der virkelig er nødvendig på hospitalet på 8 GKB, m. Savelovskaya. (Caesarean) I patologi B: Din nightie, sneakers, hygiejne, snacks og hvad du vil have en kop, en ske. B generisk: telefon, opladningstøj. POSTOPERATION BANDAGE er det vigtigste. Jeg tog en gravid bandage, det passer ikke, familiemedlemmer fra halvdelen af ​​byen klatrede, søgte frantically for et bandage. Det skal være sterilt og nyt. Jeg var afslappet. På apoteket ved siden af ​​hospitalet er der ingen fig. Strømpebukser til fødsel, jeg havde kobber. Sterilitet.

http://www.babyblog.ru/theme/relaksan-chulki

Kompressionstrømper Relaxax

Kompressionstrømper er tildelt mennesker, der lider af åreknuder i underekstremiteterne. Sådanne medicinske strikkevarer erstattede de forældede elastiske bandager. Sokker og knestrømper i Relaksan er førende blandt produkterne i dette segment. Sådanne terapeutiske forsyninger kan købes hos detailhandelsvirksomheder eller bestilles rabat på apotekswebsteder. Sidstnævnte mulighed er at foretrække til prisen.

Indikationer for brug

Det er vigtigt at forstå, at Relaxan anti-emboliske strømper kun kan bæres efter anbefaling fra den behandlende læge. Ved normal blodcirkulation er sådanne enheder ubrugelige.

Oftest anbefales det at bruge kompressionstrik til:

  • behandling og forebyggelse af trombose
  • fjernelse af hævelse af underekstremiteterne
  • reducere træ træthed efter arbejde
  • forbedre blodgennemstrømningen.

Separat bør det nævnes, at Relaxan strømper perfekt beskytter vene i venerne mod overdreven ekspansion under spring i blodtryk.

Princippet om anvendelse af anti-emboliske strømper

Med den korrekte brug af kompressionsløb, er kredsløbssystemet forbedret betydeligt. Strømpebukser med elastik Relaxan påvirker visse dele af benene med forskellige styrker. Normalt er det maksimale tryk fokuseret i anklerne, rundt om knæet falder intensiteten til 60-70% og til hoften falder yderligere to gange (30%). På grund af dette skubbes blodet fra top til bund til fødderne.

På internet apotekets hjemmeside kan du købe anti-emboliske strømper Relaksan af forskellige typer. Der er forebyggende strikkevarer (tryk op til 18 mm kviksølvsøjle) og medicinske forsyninger (fra 18 til 46 mm kviksølv.). Derudover er der klassiske modeller med åben eller lukket tå. Særligt populært terapeutisk tilbehør med huller under fingrene (trykstyring).

Instruktioner til strømper Relaxax

For at opnå den maksimale effekt er det nødvendigt at anvende kompressionsbeklædningsgenstand til det tilsigtede formål, idet man overholder simple slidregler.

  1. Først skal du samle strik fra top til tå.
  2. Herefter indsættes din fod forsigtigt.
  3. Fastgør armaturet på foden.
  4. Plad produktet omhyggeligt over hele overfladen af ​​foden.

For ikke at beskadige strømper Relaxax før brug, er det ønskeligt at fjerne smykker fra hænderne og følge neglængden. Brug antimbolisk strikkevarer bør være hele dagen (fjernet om natten).

Kundeanmeldelser

Relaksan strømper med elastik og et specielt bælte med en klæbrig elastik er ret fortjent populært i vores land. I netværket kan du finde mange positive anmeldelser om brugen af ​​sådanne strikvarer.

"Jeg har brugt Relaxax strømper i et år nu. Lægen rådede sådanne strikkevarer til forebyggelse af venøs dilatation og trombose. Deres opgave med terapeutiske forsyninger udfører 100%

Prøve kompressionstrømper og specialister. Læger foreskriver antimbolisk trøje med lukkede benskader, til rehabilitering efter farlige brud, for at forhindre lymphostasis. Det er vigtigt at vide om kontraindikationer. Du kan ikke øge trykket på underekstremiteterne med diabetes, arthritis, kardiopulmonal svigt, huddefekter (dermatitis, sår, eksem).

Størrelser strømper relaxax

Det er meget vigtigt at vælge størrelsen af ​​kompressionstrik. For at gøre dette er det nødvendigt at måle omkredsen af ​​benet over anklen, under knæleddet og diameteren af ​​den øverste tredjedel af låret.

http://zdorovovsegda.ru/chulki-kompressionnye-relaksan/

Hvide medicinske strømper til fødsel med åben tå ™ Relaxsan

Healing, anti-emboliske strømper til fødsel Relaxsan Medicale RLX M2370A syes af et specielt åndbart stof med den antibakterielle komponent Sanitized, som holder fødderne friske om dagen. Strømper giver trykfordeling langs benene 18-23 mm. Hg. Art. (I klassen af ​​kompression), og den åbne tå giver dig mulighed for at styre blodcirkulationen af ​​benene. Kompressionstrømpebukser hjælper med at overvinde blodstandens stagnation i blodårerne og sikre den korrekte udstrømning, hvilket reducerer risikoen for blodpropper.

Sammensætning: 82% polyamid, 18% elastan.

Indikationer: Venøs insufficiens, åreknuder, nedsat blodcirkulation i underekstremiteterne (sengetidspatienter), kirurgi, fødsel, overvægt osv.

Kontraindikationer: eksudativ dermatitis, gangren, arteriosklerose, lungeødem, svær hjertesvigt, åbne sår, individuel intolerance over for materialer, der anvendes i produktionen.

Ansøgning: før, under og efter fødslen og operationer.

Hvordan man bærer anti-emboliske strømper:

1. Monter forsigtigt produktet fra top til tå.
2. Indsæt din fod i den del af produktet, der svarer til foden.
3. Fastgør tå og hæl af produktet korrekt på foden.
4. Brug håndfladerne i hånden, forsigtigt med lidt indsats, stræk produktet fra anklen til knæet. Træk aldrig produktet af den øvre gummi.
5. Gentag det samme for det andet ben.
6. Forsigtig omdirigere produktet til lysken, undtagen vridning. VIGTIGT - Hvis det er strømper, skal du aldrig trække produktet ud af silikonebåndet, da produktet kan blive beskadiget og ikke forbliver på din fod.

Størrelsestabellen til at hjælpe dig:

Hvide strømper skaber pres på benene på en sådan måde, at det forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse, hvilket betyder, at forekomsten af ​​venøse sygdomme minimeres.
Denne type undertøj forhindrer dannelsen af ​​blodpropper i karrene. Faktisk er babyens udseende i livmoderen et stærkt tryk - en kvinde begynder at føle en stor belastning i bækkenet og benene. Trombose, hvis den ikke forhindres, kan betydeligt skade den arbejdende kvindes sundhed.
Det er muligt at bære sådanne undertøj efter fødslen af ​​et barn i de første to uger for at normalisere blodstrømmen i benene. Og i denne periode er det nødvendigt at observere forebyggelse: Vask ofte produktet på grund af hurtig forurening.
Selv om denne medicinske enhed selv er lavet af naturlige og syntetiske stoffer, der afviger i deres holdbarhed, skal der overholdes en række visse betingelser, når de rengøres. For eksempel kan det ikke vaskes i for varmt vand, klemme eller gnide hårdt. Vaskemiddel er også udvalgt specielt: pulver til sarte materialer, gel til babytøj eller flydende sæbe.
Har du brug for strømper til fødslen? Du kan købe dem i vores butik.

http://motherhouse.ru/products/relaxsan-m2370a-agh

Kompressionstrømper til forebyggelse af trombose under og efter operation

Der er sådanne medicinske produkter, som du passerer, ikke opmærksom på. Bare fordi du ikke har brug for dem, og du behøver aldrig dem. Men Gud har alle sine planer, og han vidste sikkert, at du forgæves lavede en smuk næse og lyttede til historier om venner eller bekendte om operationer, kompressionstrømpe og andre uhyrlige ting i overensstemmelse med dine standarder og tro på, at denne kop af dig. Ikke over. Skallen faldt nøjagtigt i min pit. Og behovet for abdominal kirurgi faldt på mig, som de siger, som sne på mit hoved. Lægerne opfordrede straks til at købe et bandage og kompressionstrømper og løbe til hospitalet. Hvad der netop er sket med mig, vil jeg fortælle i en af ​​mine anmeldelser, når jeg er klar til det.

Så kompressionstrømper. Det var denne sætning, der blev udtalt af sygeplejersken på hospitalet, hvor jeg måtte gå. I apoteket var den nysgerrige farmaceuter af disse to ord ikke nok, og han insisterede spændt på hvilken kompressionsklasse jeg var interesseret i. Ærligt, jeg var ikke interesseret i noget, jeg forstod ikke engang virkelig, hvad han ønskede fra mig. "Giv mig strømper og lad mig være alene." Men det viste sig, at alt ikke er så simpelt. Strømpebukserne er profylaktiske og har også 1., 2. og 3. kompressionsklasse. Sådanne oplysninger blev givet til mig af alvidende internettet. Og du kan ikke købe et produkt tilfældigt, de siger jo højere klasse, desto bedre er resultatet. Kan og gør skade. Jeg var nødt til at kontakte min læge fra klinikken og han foreslog allerede, at jeg i mit tilfælde vil have strømper af 1. klasse. Så de blev købt.

Hvad der præcist er brug for sådanne strømper er godt beskrevet på bagsiden af ​​pakken. Det viser sig under og efter operationen, du kan opleve problemet med trombose og tromboembolisme. For at undgå dette anbefales det at bære specielle strømper.

Jeg må sige at i vores afdeling af 4 personer var der kun strømper på mig og på en anden kvinde. Men vi var planlagte patienter (jeg havde også planlagt, de satte mig lige på hospitalet lidt før tid og vi formåede at købe alt, hvad vi havde brug for). Og to piger blev ført til hospitalet ved ambulance, der er ingen tid til strømper, de blev drevet hurtigt. Jeg håber, at deres ben er i orden, i hvert fald på hospitalet, de følte sig ret gode.

Strømpebukser skal bæres på operationsdagen uden at komme ud af sengen, tidligt om morgenen. Som sygeplejerskerne forklarede mig, hvis du allerede stod op uden at have strømper, så ændres blodstrømmen lidt, blodet rushes til dine ben, og strømpebåndets virkning vil ikke være så effektiv. (Måske huskede jeg ikke rigtigt det medicinske personale - jeg beklager, da jeg forstod forklaringerne, skrev jeg det).

De strømper, jeg købte, havde et hul i bunden. Jeg har vendt dem i mine hænder i lang tid, ikke forstået, hvordan man korrekt bærer dette produkt. Tegningen på pakken og beskrivelsen på bagsiden gav mig ingen spor.

Først besluttede jeg, at det var nødvendigt at tråkke foden helt ind i dette hul, det viser sig at hælen er dækket og hele munden er ude. Jeg har endda sat det på. Men først og fremmest viste strømpene sig for at være for lange og strøg (hvis de kunne) at kravle på maven. Og for det andet var den smaleste og tætteste del af strømperne ikke ved anklen, men under knæet og det var frygtelig ubehageligt.

Først da gættede jeg, at hullet skulle være på foden. Jeg satte strømperne korrekt på og benene blev meget flotte.

Et hul i næsedelen er nødvendigt for lægen at undersøge benene (vel, patienten skal også se nærmere). Som jeg forstår det, hvis der er en trussel mod tromboembolisme, vil benet begynde at blive rødblåbleg, generelt give nødsignaler. Derudover kan du gennem dette hul trække foden ud og lade den slappe af i frisk luft.

Jeg var på hospitalet i slutningen af ​​juni og begyndelsen af ​​juli. Det var en frygtelig varme. Vi blev frelst af det faktum, at afdelingen var på skyggesiden af ​​hospitalet. Men temperaturen i luften var stadig ubehagelig. Vi boede med vinduet og døren åben dag og nat, så det blæste i det mindste. Så, disse strømper har polyamid og lycra i deres sammensætning, ingen hint af bomuld. Og dog forstod jeg dem ikke. Jeg kan ikke sige, at jeg allerede var meget glad i disse strømper i en sådan varme, da jeg endelig tog dem af, følte jeg straks en betydelig lettelse. Men stadig oplevede jeg ingen plage i dem. Og jeg bar dem dag og nat i 9 dage.

Når du køber strømper, være forberedt på at blive bedt om at angive størrelsen på dine fødder omkring din ankel, underben, knæ og hofte. Mål dem i forvejen hjemme. På pakken er der et bord med strømper af strenge. Jeg passer til S. størrelse Min højdevægt på købstidspunktet er 167cm-60kg (jeg forlod hospitalet med en vægt på 54,5kg).

Brug af strømper er praktisk, holder dem nede og trækker dem først på foden, så på ankelen (dette er det sværeste), og strækker dem derefter til midten af ​​låret.

For at være ærlig, ville jeg tage af med mine strømper meget dagen efter operationen. Men min læge sagde, at dette ikke skal ske før du fjerner maskerne. Sting blev fjernet af en kirurg. Og han var meget overrasket over at se mig i strømper. Det viste sig, at forskellige læger har forskellige meninger om dette spørgsmål. Jeg forstår ikke hvem der skal stole på mere. Derudover læste jeg på internettet, at når jeg var hjemme, læste jeg på internettet, at nogle patienter efter en lignende operation havde brugt strømper hjemme i et par uger, og fjernede dem kun for natten. Ingen gav mig sådan rådgivning på hospitalet. Og det er nødvendigt for dette at ske, at 10 dage efter udtømningen begyndte mine ben at svulme og såre i ankelområdet, og jeg kunne næppe gå. Jeg satte på strømper igen, ikke forstået hvad der skete med mig. Nu bliver jeg behandlet for gigt, jeg blev diagnosticeret af en terapeut og en ortopæd, de sagde, at en infektion kunne have fundet sted under operationen, og det var en komplikation. Hvis der virkelig er en infektion, ville strømper ikke have sparet. Og hvis det kun er en belastning på benene (jeg var på hospitalet hele tiden, hvad var der mere at gøre, og jeg begyndte at gå i lang tid derhjemme, da lænken allerede var ondt fra endeløs løgn), så kunne strømperne hjælpe med til at undgå denne ulykke. I hvert fald anbefaler jeg at spørge lægen om at fortsætte med at bruge strømper efter udtømning hjemme.

Under operationen blev mine strømper sprøjtet med noget brunt (jod?). Disse huse pletter ikke ud. Men i strømper går ikke på gaden! Og alligevel begyndte sømene på hullet i tådelen at åbne lidt, tilsyneladende under vask, og måske når de gik, tog trådene noget. Ikke kritisk, men jeg kan ikke sige om det.

Det var en lang gennemgang. Tak til den der læste den. Disse strømper anbefales til dem, der skal have kirurgi. Dette er ikke tilfældet, når du skal gemme. Selv om jeg senere så strømper fra andre producenter, er det meget billigere, men jeg ved ikke, om de er bedre eller værre. Mine strømper gemte mine ben under behandlingen på hospitalet, de opfyldte deres opgave.

http://spasibovsem.ru/responses/kompressionnye-chulki-dlya-profilaktiki-tromboza-vo-vremya-i-posle-operatsi.html

Hvordan man vælger de rigtige anti-emboliske strømper i henhold til graden af ​​kompression - gennemgang af modeller med priser

Anti-embolisk strikkevarer er for nylig blevet hævdet på grund af en stigning i antallet af tilfælde af emboli under kirurgi eller fødsel. Antiemboliske strømper anvendes under operation eller fødsel til antitrombotisk eksponering (i modsætning til kompressionstrik, som anbefales til permanent slid eller elastiske bandager, der er ubelejligt i denne situation).

Hvad er anti-emboliske strømper

Denne type strikkevarer refererer udelukkende til hospitalets type og er ikke beregnet til at blive permanent slidt. Elastiske strømper til kirurgi giver et ensartet ekstra tryk på underdelene, hvilket forhindrer forekomsten af ​​eksogen eller endogen emboli under kirurgi eller fødsel. Faren for denne effekt er, at den kan føre til kritiske kredsløbssygdomme i vævene, deres død og endda patientens død i tilfælde af blodpropper, der er kommet ud. Typer af emboli:

  1. Luftemboli Opstår når skibene er blokeret af en luftboble. Det er vigtigt at vide, at indtrængen af ​​luft- eller gasmasse med en intramuskulær injektion ikke fører til kritiske konsekvenser, det forbliver i vævene og går ikke ind i blodbanen. Meget farligere er indførelsen af ​​en luftboble i store fartøjer, hvorigennem den spredes fuldt ud og fremkalder en emboli.
  2. Tromboemboli. Vaskulær okklusion med blodpropper, et fragment af fedtsvæv eller et fremmedlegeme, der er kommet ind i blodbanen og dannet en trombose. Ifølge statistikker forekommer der i de fleste tilfælde trombose specifikt i benene på benene. Dette skyldes den særlige egenskab af venøsystemets struktur og gravitationseffekten. Under operationen er skibene beskadiget, fragmenter af koaguleret blod dannes på deres vægge, hvilket uundgåeligt kommer ind i blodbanen.

Antiembolic strømper har fordelt retningsbestemt tryk på hele fodområdet. Fra anklerne til låret falder trykket og derved fremkalder aktiv blodgennemstrømning. I fødselsprocessen er der sandsynlighed for trombose som følge af forøget stress på kredsløbssystemet. I dette tilfælde anvendes antiembolisk strikkevarer også. Bestil og køb strømper til operationen kan findes i enhver specialiseret online butik eller via mail. Antiembolic undertøj er opdelt i klasser efter graden af ​​kompression og er beregnet til brug under indlæggelse:

  • 1 kompressionsklasse - generisk og postpartum stadium (3-6 dage), operation i en periode på højst 45 minutter (med patientens position for thrombose), langvarig kirurgisk manipulation, genoplivningsperiode, lang, ubevægelig stilling efter skader eller ved nogle sygdomme
  • 2 kompressionsklasse - varicose sygdom, tilstedeværelse af noder, alle indikationer vedrørende den første gruppe;
  • Kompressionsklasse 3 - kronisk venøs insufficiens, kraftig hævelse af benene, tromboflebitis i underekstremiteterne, venøs lymfatisk insufficiens, kompressionsterapi af benene efter operationen.

Venotex strømper

Det tyske firma Venoteks har specialiseret sig i kompression og anti-embolisk undertøj. Alle produkter er fremstillet i henhold til EN ISO 13485 og i overensstemmelse med kravene i Den Russiske Føderations standarder. Hidtil anbefales dette produkt af de fleste eksperter som det mest almindelige med en bevist medicinsk effekt i landet.

  • Navn: VENOTEKS THROMBO18 1A210;
  • pris: 1800 rubler;
  • egenskaber: dimensioner - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), mulighed for sterilisering ved 120 ° C med damp eller vask i en automatisk vaskemaskine ved 90 ° C, kompressionsklasse - 1;
  • Fordele: Hypoallergen, åben tå, farvekodning af størrelser, garanti for bevarelse af egenskaber med konstant slid - 30 dage;
  • Ulemper: Manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, standardpasning.

Der er modeller til patienter med fedme, ukarakteristisk struktur af benene eller individuelle karakteristika efter operationen. For eksempel:

  • Navn: VENOTEKS THROMBO18 1A212;
  • pris: 1800 rubler;
  • egenskaber: dimensioner - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), sterilisering ved 120 ° C med damp eller vaskbar i en automatisk vaskemaskine ved 90 ° C, kompressionsklasse - 1;
  • Fordele: Hypoallergen, åben tå, farvekodede størrelser, garanti for bevaring af egenskaber med konstant slid - 30 dage, egnet til patienter med overvægt;
  • Ulemper: manglende evne til at bruge til lokale sår eller fodskader.

Mediven Thrombexin 18

Denne producent tilbyder et klassisk sygehus anti-embolisk linned, designet til brug i postoperativ periode eller under fødslen:

  • Navn: Medi Thrombexin 18;
  • pris: 1800 rubler;
  • egenskaber: dimensioner - S, SX, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 95 ° C, kompressionsklasse - 1;
  • Fordele: hypoallergent, antimikrobielt væv i sokens område, et hul under fingrene for at styre mikrocirkulationen, farvekodning af størrelser;
  • Ulemper: manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, et lille udvalg af størrelser.

Nogle modeller er designet til at forhindre trombose, ikke kun i det præbehandlede område af benene, men endda op til taljen. Antiemboliske strømper med fastgøring i taljen Mediven THROMBEXIN 18 er ordineret til øget modtagelighed for tromboembolisme eller en alvorlig grad af åreknuder:

  • navn: medi thrombexin 18 med et fastgørelsesmiddel i taljen;
  • pris: 2500 rubler;
  • egenskaber: størrelser - fra X-S til XL-X; farve - hvid (uigennemsigtig), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 95 ° C, kompressionsklasse - 1;
  • Fordele: Fasekompressionsfordeling fra ankel til talje, hypoallergen, antimikrobielt stof i tåområdet, hul under fingrene til mikrocirkulationskontrol, farvekodning af størrelser, elastisk taljeholder, åbent underlivsområde;
  • Ulemper: Manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, en lille operationstid for fikseren.

Strømpebukser Sigvaris

Sigvaris har specialiseret sig i kompressionstrik, men der findes mod emboliske modeller i modellinjen. SIGVARIS TROMBO strømper med silikone elastik er et klassisk hospital slidprodukt:

  • navn: SIGVARIS TROMBO på silikone;
  • pris: 2000 rubler;
  • egenskaber: størrelse -X; farve - hvid (uigennemsigtig), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 95 ° C, kompressionsklasse - 1;
  • Fordele: hypoallergen, åbne tæer, neutral reaktion på medicinske salver og opløsninger, silikongummi, som ikke overtræk låret;
  • ulemper: manglende evne til at bruge til lokale sår eller benskader, en størrelse, standard pasform.

Vi bør også nævne modellen SIGVARIS TROMBO med fiksering på bæltet. Den blev udviklet for at minimere trykket på låret. Undertøj er fastgjort med bæltespænder:

  • navn: SIGVARIS TROMBO med fastgørelse på bæltet, kompressionsklasse - 1;
  • pris: 3000 rubler;
  • egenskaber: dimensioner - S, M, L, X-S; farve - hvid (uigennemsigtig), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 95 ° C;
  • Fordele: hypoallergen, åbne tæer, neutral reaktion på medicinske salver og opløsninger, silikongummi, som ikke overtræk låret;
  • Ulemper: Manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, standardpasning, svag båndgreb effektivitet, skrøbelighed i produktets øverste kant, urimeligt høj pris.

Strømpebukser Ergoforma anti-embolisk

Virksomheden Ergoforma optræder i budgetsegmentet på markedet for hospitalstrik, men produkterne mister ikke de karakteristika, der kræves til behandling.

  • navn: Ergoforma anti-embolisk til gravid eller operativ (størrelse 3) hvid;
  • Pris: 800 rubler (afhænger af størrelsen);
  • egenskaber: mulige størrelser - 1,2,3 (ordningen for at vælge den passende størrelse er præsenteret på fabrikantens hjemmeside); farve - hvid (uigennemsigtig), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 80 ° C, kompressionsklasse - 1;
  • Fordele: Hypoallergen, vævsgummi, som ikke overstiger låret, evnen til at vælge form og størrelse, lav pris;
  • ulemper: ømhed af øvre kant, helt lukket tå.

Standard segmentet af Ergoforma er repræsenteret af modellen Ergoforma 213, som er billigere end tilsvarende produkter fra andre producenter:

  • navn: Ergoforma anti-embolisk (hvid lang);
  • pris: 1350 rubler;
  • Karakteristika: Mulige størrelser - 1, 2, 3, 4, 5 (tabellen for valg af passende størrelse er præsenteret på fabrikantens hjemmeside), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 80 ° C, kompressionsklasse - 2;
  • Fordele - Hypoallergen, væv elastik, som ikke forstyrrer låret, evnen til at vælge formen og størrelsen, lav pris, lang strømning (lukker benet til kønsorganerne);
  • ulemper ved øvre kant, vanskeligt valg af en passende størrelse.

Strømpebukse Intex

Det russiske firma Intex producerer en bred vifte af kompressionstrik, bandager og relaterede produkter. Blandt de anti-emboliske strømper er der kun 2 modeller af AMCh-1k og AMCh-2k (varierer i kompressionsklasse).

  • navn: AMCh-1k (AMCh-2k);
  • pris: 1500 eller 2500 rubler;
  • egenskaber: mulige størrelser - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), evnen til at vaske i en automatisk vaskemaskine ved 95 ° C, 1 og 2 kompressionsklasse.
  • Fordele: Hypoallergen, åben tå, silikongummi, placeret i kanten af ​​produktet, tilstedeværelsen af ​​en modifikation af modellen under den brede hofte;
  • Ulemper: Manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, standardskæring, ømhedens ømhed.

Strømper Relaxsan

Firmen Relaxsan (Italien) har specialiseret sig i kompressionstrik. Udvalget af anti-emboliske strømper er ikke for bredt, men den mest almindelige model på markedet er Relaxsan Medicale Anti Еmbolism ECO M2370AL (1 klasse-18-22 mm). Denne producent er desværre lederen af ​​negative anmeldelser blandt forbrugerne:

  • navn: Relaxsan Medicale Anti Еmbolism ECO M2370AL;
  • pris: 1300 rubler;
  • egenskaber: mulige størrelser - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), sok - åben, 1 kompressionsklasse;
  • plus: hypoallergen;
  • Ulemper: manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, standardskæringen, ømhedens ømhed, strækker sig hurtigt.

Det er også overraskende, at de næststørste kompressionsmodeller i de fleste butikker er billigere end de første. For eksempel er dette produkt, som er en forbedret version af ovenstående:

  • navn: Relaxsan Medicale Anti Еmbolism ECO M2370A;
  • pris: 1000 rubler;
  • egenskaber: mulige størrelser - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), sok - åben, 2 kompressionsklasse;
  • plus: hypoallergen;
  • Ulemper: manglende evne til at bruge til lokale sår eller skade på benene, standardskæringen, ømhedens ømhed, strækker sig hurtigt.

Orto Strømper

Den anden indenlandske producent af medicinsk strikkevarer præsenteret til sammenligning. Produktionen er gennemsnitlig hvad angår pris, men er af høj kvalitet. For eksempel:

  • navn: ORTO (strømper til fødslen) 602;
  • pris: 1100 rubler;
  • egenskaber: mulige størrelser - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), sok - åben, 1 kompressionsklasse.
  • Fordele: Hypoallergen, ekstern belægning afviser fugt (fx fostervand);
  • Ulemper: Standardpasning, hurtigt stræk, dårligt tolerere vask.

I modelområdet er der varer, der ikke er parret med antitrombose, det vil sige kun for et ben, selvom producenten af ​​en eller anden grund sælger dem mere end et par. For eksempel:

  • Navn: ORTO til kirurgi eller fødsel, venstre (højre);
  • pris: 1300 rubler;
  • egenskaber: mulige størrelser - S, M, L, XL; farve - hvid (uigennemsigtig), sok - lukket, 1 kompressionsklasse.
  • plus: hypoallergen;
  • Ulemper: Standard cut, hurtigt strækker, dårligt tolerere vask, der er ingen diagnostiske huller i fodområdet.

Hvordan man vælger strømper antiembolic

Hovedkriteriet ved valg af strømper anti-embolisk er størrelsen. Dette tager højde for alle målinger, men nøglen - ankel omkreds og benlængde. Afhængigt af strukturens funktioner, fuldstændighed, kan du vælge den mest egnede model (der er mange af dem på markedet). Separat er det værd at specificere størrelsen på holderen i taljen, når man køber produkter med bæltefiksering, fordi mange producenter gør denne vare standard.

Du kan bestille og købe leveringsvarer hos enhver speciel online butik. Lever indkøb i Skt. Petersborg og Moskva inden for 1-2 dage. Du bør ikke købe sådanne produkter på salg eller med umotiveret rabat - ingen garanterer kvalitet og hypoallergenicitet fra ukendte producenter. Derudover er der mulighed for at købe en falsk, uanset hvor attraktivt prisen er.

Ud over størrelsen skal man huske om den mulige intolerance af de materialer, hvorfra produkterne fremstilles. Kompressionsklasse ordineres kun af en læge. Uafhængigt valg kan forværre tilstanden ved at klemme væv eller omvendt - giv ikke det nødvendige tryk på karrene. Sørg for at vælge, skal strømper antimbolske med huller i foden og åbne tæer, så du kan bestemme kvaliteten af ​​blodcirkulationens mikrocirkulation og undgå udseendet af svampesygdomme og parasitter.

Video: hvordan man vælger de rigtige kompressionstrømper

anmeldelser

Tatyana, 42 år gammel

Jeg købte postoperative strømper Medivhen thrombexin 18 i Moskva (på internettet, da det var en ubehagelig oplevelse med relaxan - ulækkert kvalitet). Hun tog næsten 3 uger. Vaskes med hånden med sæbe, selvom mærket siger, at du sikkert kan smide maskinen i 90 grader (jeg var bange for, de var dyre).

Forpligtet til at føde fødder at bære anti-emboli strømper. Jeg besluttede at købe kompressionstrømper til operation. Omkostningerne er ikke tilfredse - 1700 rubler, men der var ikke noget sted at gå. Orto-varianten var bedre, men passer ikke i størrelse. Bær dem kun 5 dage, så venstre for fremtiden. Som følge heraf var min mor nyttig til operationen.

Da jeg fødte den anden, købte jeg Relaksan undertøj. Dette er forfærdeligt. Allerede på den anden dag efter liggende efter kejsersnitt begyndte tyggegummi (selvom du ligger stille). Først vendte de sig op, og så begyndte de at blive en stram ruller. Ved udgangen af ​​den første uge sprængte den rigtige tyggegummi og ophørte med at synke. Det var nødvendigt at købe Ergoform.

http://sovets.net/12228-chulki-antiembolicheskie.html

Antiembolic strømper

Andre og i 3 måneder trækker ikke)))

Og jeg har nok Kobber i 5 måneder, ca.
Men hvem kan sige, at nogle strømper kan bæres så meget - de snor deres finger i templet)))

Jeg behøver ikke 2, jeg er til forebyggelse.
Tidligere arbejdede jeg på mine ben hele dagen i 13-15 timer,
ved afslutningen af ​​skiftet buzzed bare benene og kranserne blev bedre synlige.
Og et par lilla stjerner optrådte.
Her må vi lide, blive fuld))))))

Skal du manuelt vaske med sæbevand hver to eller tre kjoler?

På siderne af projektet Mail.ru Børn er ikke tilladt kommentarer, der overtræder lovgivningen i Den Russiske Føderation, samt propaganda og anti-videnskabelige udtalelser, reklame, fornærmelser forfattere til publikationer, andre paneldeltagere og moderatorer. Alle meddelelser med hyperlinks slettes også.

Brugerkonti, der systematisk overtræder reglerne, bliver blokeret, og alle beskeder, der er tilbage, slettes.

Hvis du bemærker en meddelelse, der overtræder disse regler, skal du klikke på knappen "Rapport". Moderatorer ved første lejlighed vil være opmærksomme på ham.

Kontakt administrationen af ​​projektet er muligt via feedback formularen.

http://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/rody/chulki_antijembolicheskie/

RELAXSAN STOKES ANTIEMBOLIC MEDICALE 18-23mmHg S WHITE

Kort om produktet

Læs om produktet

Relaxsan strømper anti-emboliske medicale 18-23mmhg s hvide instruktioner til brug

struktur

polyamid 82% elastan 18%;

beskrivelse

Strømpebukser med åben tå, tryk 18-23 mm. Hg. Art., 1 kompressionsklasse.

Størrelse S / 1, længde 74-84 cm

Distribuerede trykbeholdere er specielt designet til at forhindre tromboemboliske problemer. Åben tå giver dig mulighed for at kontrollere tilstanden af ​​blodcirkulationen i benene.

Medikamenter af lokal handling kan påføres både på benets hud under produkterne og direkte på dem, hvilket ikke påvirker deres kompressionskvaliteter.

Anti-emboliske strømper passer godt og danner ikke folder.

Ved måling af bordet kan du vælge den ønskede størrelse mest nøjagtigt.

Størrelse (cm) S 1 Høft omkreds 45-55, Tibia omkreds 28-32, Ankel omkreds 18-21 cm.

Størrelse (cm) M 2 Høje omkreds 50-60, Tibia omkreds 32-38, Ankel omkreds 21-24.

Størrelse (cm) L 3, hofte omkreds 55-65, Tibia omkreds 38-44, ankel omkreds 24-27.

Størrelse (cm) XL 4 Høft omkreds 60-70, Shin omkreds 44-50, Ankel omkreds 27-30.

Salgsfunktioner

Særlige forhold

Forebyggende kompressionstrik designet til dem, der stadig ikke lider af varicose-sygdomme, men har en arvelig disposition for venersygdomme, en tendens til overvægt, lider af forstoppelse, øget koagulation eller blodviskositet, er involveret i "stående" arbejde. Forebyggende kompressionstrik i disse tilfælde vil medvirke til at forhindre udvikling af kronisk venøs insufficiens.

Kompressionsklasse 1 med et fordelt tryk på 18-22 mm Hg. Det er tilrådeligt at bære hele tiden til mennesker, der har de første manifestationer af åreknuder:

• stærkt synlige vener under huden på benene

• udtalte edderkopper

• dilaterede vener op til 5 cm

• der er en brændende fornemmelse, fjernelse, chilliness osv. i fødderne og anklerne

• smerter i benene efter en statisk belastning (stående eller sidder)

• hævelse i fod eller ankler om eftermiddagen

Kompressionsklasse 2 med et fordelt tryk på 23-32 mm Hg. designet til kontinuerlig brug af dem, der:

• der er smerter i kalve og fødder efter en statisk belastning (i stående eller siddende stilling)

• dilaterede vener længere end 5 cm

• flere dilaterede vener

• Nattkramper i kalvemusklerne

• hævelse i fod eller ankler (som en manifestation af CVI eller efter skade)

• Der var kirurgi på benene (herunder scleroterapi)

Kompressionsklasse 3 med et fordelt tryk på 34-46 mm Hg. Den bruges kun på recept fra en phlebologist. Kompressionstrik i denne klasse tildeles når:

• hævelse og udtalte trofiske manifestationer

• med dyb venetrombose

• til kompressionsbehandling efter operation på benene.

vidnesbyrd

Perioden af ​​kirurgisk indgreb

Lang sengesøvn

Forlænget immobilitet hos patienten som følge af sygdomme (slagtilfælde, lammelse, komplekse brud på underekstremiteterne, kompression frakturer)

  • Du kan købe Relaxsan strømper anti-emboliske medicale 18-23mmhg s hvide i Moskva på dit praktiske apotek ved at bestil Apteka.RU.
  • Prisen for Relaxsan strømper anti-embolisk medicale 18-23mmhg s hvid i Moskva - 930.00 rubler.
  • Instruktioner til brug for Relaxsan strømper anti-embolisk medicale 18-23mmhg s hvid.

Du kan finde de nærmeste leveringssteder i Moskva her.

http://apteka.ru/catalog/relaxsan-chulki-antiembol-s-otkr-noskom-sbel_150727/

Sibmama - om familie, graviditet og børn

Kompressionstrømper til fødsel

  • Til side:

Meddelelse AnnaLiAnna »Ons 05. oktober 2011 14:19

Meddelelsen Fike »Ons 05. oktober 2011 16:00

Meddelelse Laura13 "Tue 25 okt 2011 0:16

Vi sælger et hus med jord i Rebrikhinsky-distriktet i Altai-området, landsbyen Klochka. I nærheden af ​​fyrreskov, sø. Ikke dyrt, det er muligt at beregne matkapitalom.

The Taissimo Post »Tue 25 okt 2011 10:44

Meddelelse nichika »W 25 okt 2011 17:29

Meddelelse Laura13 "Tue 25 okt 2011 19:05

Vi sælger et hus med jord i Rebrikhinsky-distriktet i Altai-området, landsbyen Klochka. I nærheden af ​​fyrreskov, sø. Ikke dyrt, det er muligt at beregne matkapitalom.

Indlæg rusl @ n @ »Tue Jan 19, 2012 11:39

Jeg fødte mit andet barn i 2004, på barselshospitalet tog jeg kun et leveringssæt, en engangst shirt, en kasket på mit hoved og bagagerum. Og nu bliver alle fortalt at købe strømper.

Indlæg Olga-O'K »Tue Jan 19, 2012 18:52

Meddelelse Mary-g »tors 22. marts 2012 22:59

Meddelelse Tanyushushechka »Mandag 26 Mar 2012 23:57

Beskeden Lady in black »Tue Mar 27, 2012 10:26

Meddelelsen fra Mary-g »Tue Mar 27, 2012 16:42

Tanyushushechka, og hvorfor på en kejserskærmstrømpe? Bare ved det ikke, fortæl mig.

Tilføjet efter 4 minutter 32 sekunder:

Dame i sort, disse strømper er så forskellige i strukturen. Cigarerne, som jeg bar på, da den første B. var lavet af gummi, er ikke som nogen nylon / kapron bandager. Jeg brugte en gummihandske til dressing, ellers var det umuligt klare dem på grund af elasticiteten.

Beskeden Lady in black »Tue Mar 27, 2012 17:22

Meddelelse Mary-g »Tue Mar 27, 2012 18:35

Lady i sort, ja, jeg tænker også på sommeren, hvad skal jeg gøre? sidste gang jeg gik efterår-vinter-foråret, var det lettere at bære dem under bukserne.

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=493631start=30

Flere Artikler Om Åreknuder

  • Narkotikabehandling af hæmorider
    Behandling
    Omfattende behandling af hæmorider involverer brug af stoffer med forskellige handlinger: antiinflammatoriske, smertestillende midler, phlebotonic, hæmostatiske.Lægen ordinerer piller baseret på indikationerne på diagnose og patientklager.

Beslægtede og anbefalede spørgsmål3 svarSøgningssideHvad hvis jeg har et lignende, men andet spørgsmål?Hvis du ikke fandt de nødvendige oplysninger blandt svarene på dette spørgsmål, eller hvis dit problem er lidt anderledes end det, der præsenteres, så prøv at spørge lægen et yderligere spørgsmål på denne side, hvis det er på hovedspørgsmålet.